Antalet asylsökande migranter en aning färre

INVANDRING. Under förra veckan sökte ”bara” 8.552 personer asyl i Sverige, enligt den senaste statistiken från Migrationsverket. Man måste gå tillbaka 19 dagar för att hitta en så låg veckosiffra över asylsökare för senaste sju dagarna.

Österrike och Slovenien bygger stängsel och Ungern hjälper nu även Makedonien att bygga ett mot Grekland vilket gör det svårare för många att nå norra Europa. Att Sverige infört dåligt fungerande gränskontroller har nog liten betydelse.

Nuvarande takt på de asylsökande motsvarar ett antal på 440 000 om året plus anhöriginvandrare!

2015-11-23_1242 2015-11-23_1243

9 thoughts on “Antalet asylsökande migranter en aning färre

  1. Noterar att Tyskland tagit emot 180000 på tre veckor i november. Tror inte siffrorna kommer att minska så mycket. Kanske ner mot 4000 per vecka i december men redan i april tar det fart igen antagligen.

  2. Men alla 8552 får varje dag en gottepåse med 71 kronor som tack för att de valde Sverige. Jag har också valt Sverige, inte fan får jag 71 kronor om dan.

    • Nej Mary Agnes,du som alla vi andra skatteslavar tillhör betalande…
      I dag har jag tankat,och av de 30 liter jag fyllde i åket,gick c:a 240;- till bidrag för ”nysvenskarna”.Resterande c:a 150:- till de som borrat,forslat,förädlat och sålt slutprodukten 95-oktanig Bensin.

  3. Lämna bistånd till upprättande av barnhem i Afghanistan, dit barnen kan återvända och möta sitt vuxna jag allteftersom de mognar. De vuxna kan jobba med att ta hand om dem. Även om.vi betalar för detta kommer det att vara lönsamt relativt om de stannar här.

    Om de unga männen flyr och unga flickor vanligtvis våldtas vid krig stillsam – kommer inte de krigiska att lättare våldföra sig på kvinnfolket om männen som kunde hjälpt till att försvara dem flyr?

Kommentera