18 thoughts on “Statsministern saknar tiden som svetsare

  1. Han misslyckades med svetsutbildningen också. Precis som med socionom utbildningen. Det är därför han blev fackrepresentant. På medlemspengarna kan man leva gott, bli fet och inte göra något. Man kan ljuga och vara korrupt och slippa ta ansvar för det man gör….eller inte gör. Känns som vi inte behöver människor som honom. Känns som han har mer gemensamt med de vänner han bjudit in, de muslimska kriminella och mördare. Ingen kommer att sakna dig om du försvinner.

  2. Stefan är en mästare på att skapa sprickor i sammanhållningen mellan Svenskarna. Är man svetsare så vill man ju absolut inte ha spricker i det arbete som man utför, man måste ha mycket bra syn för att se dom,för att vara säker måste man t.o.m röntga svetsfogarna

    Har han den vetskapen så borde han se att det destruktiva arbete han just nu utför i Sverige är sprucket till bristningsgränsen

    Löfvens humanitära stormaktsprojekt har krackelerat i sprickor,

  3. Foga ihop käften med stjärten, Stefafan, du blir utställt i ett nonfigurativt konstgalleri så att alla kan spärra upp ögonen vid synen av ett dunkelt monsterexemplar. Sedan blir din hela kroppshydda konserverad i formaldehyd för att kommande generationer ska se och lägga på minnet hur en diktator såg ut.

  4. Nej för faan! Gå inte tillbaks. Du var enligt mångas utsago helt fucking totalt j-a värdelös ÄVEN som det. Jag respekterar verkligen riktiga yrkesmän och hantverkare och nedvärdera aldrig en riktig sådan. Tänk t.ex. alla rörsvetsar i kärnkraftverk, fjärrvärmesystemet, värmeanläggningar etc. Tack gode Oden för att Röfvén inte svetsat i något av våra kärnkraftverk t.ex.
    Men lämna statsministerposten och utlys nyval din jävla sopa och ta ditt avskräde till ”folkvalda” politiker med dig.
    Eller allra helst, lämna över allt till riktigt kompetenta män med meriter och en stark och intelligent diktator som älskar Sverige och dess riktiga folk.

  5. En riktig svetsare fogar ihop någonting hållbart……för lång tid.

    SS= Statsminister Stefan, kom aldrig så långt. Därför blev han sosse, fackpamp och därefter statsminister.

    • Är man oduglig i ett yrke kan man alltid bli politiker.

      Jag låter er inte glömma detta. Vet ni skillnaden mellan en häst och en politiker? Hästen kan inte sko sig själv.

      Trevlig helg!

  6. Inget som hindrar hen från att ta tag i svetsningen, ingen sitter på skjortan som norrlänningarna säger! Skulle glädja många!

    Lycka till med svetsningen Löfven!

  7. Det är säkert många svenskar som önskar att Röfven börjar svetsa igen innan han förstör landet helt. Men har förstått att han inte var så bra i svetsyrket heller.

    • Han fick väl sparken som svetsare när han inte klarade av jobbet.
      Som politiker i 7-klövern behövs inga meriter eller någon hjärna.

Kommentera