Statsministern har inte bett om ursäkt

Fredagseftermiddagen är här och efter lax/skaldjursoppan och pannakottan kollar jag igenom min mejlbox………………………………………………………………………………………………………………….Nix Sveriges statsminister har ännu inte bett mig och dig om ursäkt. Mitt brev HÄRlax/skaldjursoppa

7 thoughts on “Statsministern har inte bett om ursäkt

  1. Mycket välskrivet brev men räkna inte med att Löfvén gör några fel! Alla andra är naiva men inte regeringen som gjort saker från den dag de klev in på Rosenbad, Löfvéns definition av ordet ”Vi” är det samma som alla andra utom just ”vi i regeringen”. Jag känner avsmak när jag ser Löfvéns fula tryne. Han ljuger värre än en häst travar och verkar inte ens skämmas för det.

  2. Han kräver att få förhandla om en löneförhöjning innan han kan låta sin sekreterare skicka ut en ursäkt, att det var egentligen hon/han som skrev talet.

  3. Vänta dig inget svar Eva-Marie. Vår statsminister och den förra arbetargrabben har blivit för fin för att frotteras med vanligt folk.

    Mums, ser gott ut.

    • Nu är det så Stefan K att jag ingår inte i Löfvens naiva samling, jag förväntar mig inte ens ett svar ifrån hans sekreterare.

      Jo det var riktigt gott 🙂

      • Tack för välskrivna ord som var korrekt riktat om hur det är.
        Håller med om att svaret nog kommer att utebli tyvärr, han har inte förstånd till att vara ödmjuk när sanningen kommer ikapp.

Kommentera