Israels klagomål mot Röda halvmånen


Israel lämnar in ett klagomål till FN om att Röda halvmånen ignorerade terroroffer och körde förbi platsen där Yaakov och Netanel Litman Friday mördades.

“Det finns två skadade här, men vi har Röda Halvmånen med oss”, hördes pojken säga på en inspelning av ett telefonsamtal till räddningstjänsten. Sedan tillägger han: “Röda halvmånens ambulans körde iväg, jag vet inte varför.”

Israeliska ambulanspersonal på plats: “Vi såg Röda Halvmånen. De lämnade aldrig fordonet, och de körde iväg…”

Läs mer här.

 


2 responses to “Israels klagomål mot Röda halvmånen

 • jgarn

  Araber, dvs muslimer – behöver jag skriva mer?

  Gilla

 • Observator X

  Snaran runt palestinajudarna dras åt för var dag som går, nu och bara känslan man får när man försöker sätta sig in i deras situation. Den är inte vidare angenäm.
  Det lär braka lös en vacker dag men å andra sidan har det legat i luften i årtiondens årtionden, det kan säkert komma som en befrielse för många i området. Kan bli blodigt, det. Usch.
  Tur att vi bor i ett civiliserat land(utan mord och våldtäkter och andra grova brott samt en liten befolkning och ett starkt polis- och militärväsen. Och en stark regering. Tänk, så bra det är här…[ironi, mod.mycket])

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: