Det brinner i knutarna…..

Jag är så gruvligt besviken och så jävla ARG. I många år har jag varit en av alla som skrivit och som skriver på alternativa medier, vi har hotats, förminskats och smädats. Vi hatas för att vi vill nationen väl, vi smädas för att vi vill ha ett helt land att lämna vidare till våra barn.

Till och med det enda sverigevänliga partiet har haft och har byxångest för att stå upp för den enda medieaktören som står på SDs sida, alternativ media har banat väg för sverigedemokraternas inträde i riksdagen 2010, glöm aldrig det. Man kan bli utesluten från partiet ifall man länkar till alternativ media……..dubbelmoral är INTE dubbelt så bra.

Det är nog NU. Om vi snabbt ska samla oss när det liksom brinner i knutarna för att bryta den fega barriären måste ”handen upp ur byxfickan”. Den sverigevänliga rörelsen har att möta verkligheten för att bygga upp landet igen med de personer som är modiga att axla den uppgiften.

Det duger INTE att skriva brev till aktör som hatar oss, man skriver INTE brev till expo för att få hjälp att kasta sina partivänner på skräphögen.

Nu vill jag och många med mig se en kamp där vi kämpar tillsammans för ett land som vi med gott samvete kan lämna vidare till våra barn, SD partistyrelse måste inse fakta. Vi är här vi som kan och som kanske vill.

Hej på er, jag gick igång på denna artikel som en kär mejlvän länkade till mig, tack Stefan L Läs HÄRSverige är förändrat

12 thoughts on “Det brinner i knutarna…..

  1. Eva Mari upp med hakan inte blir man golvad bara för det. Du har hjärtat på rätt ställe det vet vi som vet vem du är och vad du står för. Det kommer dagar fram över snart nog!!
    Kämpa på gumman

  2. I morse kunde man höra på SR,s sajt en intervju av en ung flicka som igenkände personen ifråga på bussen…hon larmade polis.
    Timmarna efter sitter högsta chefen för polisväsendet i TV och kallar detta för en fantastisk bra genomförd insats…

  3. Inte ens när muslimen Gina Darawi på svt ljuger om att hon ÄLSKAR JULEN förstår den mentalt handikappade svensken att dom är lurade!

  4. ”Knutarna…” Hela jävla kåken står i lågor. Nu har Svenska Kyrkan i Skåne fixat att de flesta församlingshem ska användas som flyktingförläggning. Det enda liknelsen jag kan komma på är Black Widow Spider. Black, med isis logo på ovansidan

      • Grejen är att det kostar rätt mycket pengar och om jag haft dessa pengar så hade jag startat en revolotion för länge sedan.

  5. Kära Eva- Marie idag och 48 timmar framåt så är det inte möjligt för mig att från utlandet nå Sverige på en fast telefon (tekniska problem ), jag vet att det är islamister !

    • spinaker……snaran dras åt, och landsfadern är enligt egen utsago naiv, medan det enda sverigevänliga alternativet är sina egna värsta fiender, jag går på ett gungfly. Jag ger aldrig upp, om jag ska kunna leva med mig själv så kämpar jag för de som kämpat för mig och för de av våra som en dag ska ta över

Kommentera