Var är kön ??


Migrationsverket har idag officiellt deklarerat att asylsökande, barnfamiljer undantagna, får ordna egen bostad. Migrationsverket klarar inte längre av att lösa detta. Lusharpan antar att detta är ytterligare en del i det ”värdiga mottagande” som vår regering säger sig stå för när det gäller asylsökande.

För inte så länge sedan så föreslog MP att privatpersoner mot ersättning skulle kunna ta emot flyktingar i sina hem. Lusharpan kan konstatera att Journalistförbundet har drygt 17.500 medlemmar och det finns drygt 70.000 politiker på alla nivåer.

Räknar man bort politiker tillhörande SD och den handfull journalister som inte är för fri invandring, så återstår ändå drygt 80.000 hushåll som representerar förespråkare för fri invandring.

Så nu undrar bara Lusharpan var kön är någonstans? Kön av ivriga invandringsfundamentalister som riktigt brinner av lust att få ta hem en flykting, eller varför inte eller hel familj för att riktigt kunna få chansen att gotta sig åt den fantastiska mångkulturen. En riktig höjdaren vore väl att ta hand om en återvändande IS-krigare. Ring gärna Mona Muslims hotline om det blir problem.

Och självklart gör man detta utan kostnad för statskassan. Eftersom företrädarna för journalistkåren och sjuklövern närmast tycker att det är en förmån för oss andra att ta del av mångkulturen, så kan det väl inte bli tal om att ta betalt för detta.

Nu väntar Lusharpan bara på ett Facebook-upprop från någon journalist eller företrädare från MP, där man berättar vart man kan vända för att få en plats i kön. Fast Lusharpan tror i och för sig att man inte behöver stressa med anmälan. Det lär finnas migranter så det räcker till alla frivilliga.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


4 responses to “Var är kön ??

 • Kalasbetalaren

  Detta löser sig snart av sig självt! Invällarna kommer att lägga beslag på dom bostäder dom vill ha! Eller ni tror att invällarna kommer att nöja sig med att sova på gatan, när resebyrån lovat dom allt dom pekar på!

  Gilla

 • Bosse

  Miljöpartiet har drygt tretton tusen medlemma och centerpartiet drygt tjugoåtta tusen medlemmar. Då det är dessa partier som fortfarande förespråkar helt fri invandring så borde deras över fyrtio tusen medlemmar stå först i kön att inhysa de som nu kommer. (Vet inte vad jag ska benämna dem, ekonomiska lycksökare blandat med kriminella, terrorister och verkliga flyktingar med stark ekonomi)?

  Gilla

  • jgarn

   40 000 idioter som Sverige skulle må bra av att bli av med. Finns det något land som är intresserad av dessa så betalar vi resan enkel biljett.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Tack lusharpan den var bra, nu får vi se om dessa PK-fascister är redo att ta emot dessa folkvandrare, nej förresten det är ju alla andra som skall öppna våra hjärtan.
  ,

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: