Öppet brev till Stefan Löfven (S), be om ursäkt

Nu har jag postat ett viktigt meddelande till statsminister Stefan Löfven (S), jag vill ha en ursäkt från honom och jag betackar mig för att dras över samma kam vad gäller hans och hans partis naivitet.Stefan

Jag liksom många av er govänner har blivit så himla nedsmetade med så många fula epitet, och det för att vi i tal och skrift haft och har den ”dåliga” smaken att vi varnat för islamiseringen av vårt land, vi har varnat för följderna av en ohämmad invandring där de flesta får tillträde till vårt land utan att det är nädvändigt att veta vem som kom.

Politiker med makt har å det grövsta missbrukat förtroendet att styra landet då man inte har svenska medborgares bästa för ögonen hela tiden, svenska folkets säkerhet har man länge nog äventyrat.

DET ÄR NOG NU!
Hej Stefan!

Du har idag haft presskonferens där du idiotförklarade hela svenska folket då du gav sken av att vi i Sverige har varit naiva, vad beträffar vår hotfulla islamiska verklighet.

Jag vill undantas från ditt ”VI”, jag liksom många med mig har vetat om, varnat i tal och skrift om det islamska hotet men har då från bland annat dig blivit kallade för mycket fula ord, vi har blivit kallade för rasister, fascister och till och med för nazister.

Jag kräver en ursäkt från Dig åt alla oss som du idag drog över samma kam som din och ditt partis naivitet, jag kräver även en ursäkt för allt fult som du och dina partikamrater kallat oss för.

Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
Malmö

29 thoughts on “Öppet brev till Stefan Löfven (S), be om ursäkt

  1. Fast Stefan kan ju faktiskt ha rätt att säga vi eftersom nästan 87% av svenska folket har röstat att så här vill dom ha det. Nästan 9 av 10 röstberättigade tyckte att invandringen var OK. Det är en jättemajoritet. Det kan man aldrig komma ifrån.

  2. Såg på nätet när de frågade Löfven varför han varit så osynlig i samband med att Säpo höjde terrorhotet till en 4:a. Han svamlade som vanligt en massa men sade på slutet att han måste ju regera landet!

    Han specifiserade inte närmare hur detta går till.

  3. Jag förväntar mig ingen ursäkt från en landsförrädare och folkmördare. Jag vill bara se aset i en folkdomstol.

  4. Utengemärkt bra skriv, Eva-Marie ! Tack för detta !

    Förvänta dock inget svar från KalleAnkan…

    Mvh/TJ

  5. Jag har också blivit kallad rasist för att jag förstått att denna enorma invandring av ett helt olikt-tänkande folk skulle vålla Sverige en hel del bekymmer och ffa stora kostnader då få av dem kommer i arbete.

  6. I gårdagens aktuellt intervjuades Löfven bland annat om
    nya överläggningar med dom andra partierna, Löfven
    förklarade då att han bjudit in Moderaterna och VP? till
    nya samtal, långt om länge kom så frågan om inte SD
    skulle bjudas in ? Den intelligensbefriade statsministern
    förklarade då att han inte samarbetade med någon som
    inte hade samma värdegrund som han själv, det vill säga
    floskeln ” Människor lika värde”.

    Denna lille stöddige man som är ledare för ett parti som
    knappt når upp till 20% beter sig fortfarande som om S
    låg kvar på 45 %, och vägrar att samarbeta med ett parti
    som sprungit om S med nästan 10 %!

    Stefan lille, kom ner på jorden , du är inte ens värdig att
    leda det parti du företräder, och långt mindre att leda
    ett land som tagit oförtjänt mycket stryk på grund av två
    urusla regeringar som satt andra länders mnänniskor i
    förgrunden framför sitt eget folk. AVGÅ, HELST IDAG!

  7. Instammer i brevet till Svetsarmuppen och vill aven ha en ursakt for att han baddat for morden pa Carola och Emil Herlin pa IKEA i Vasteras….Du var dar Steffe, du teg som muren….JAG KRAVER EN URSAKT OCH DIN AVGANG, OCH TA ASA ROMSON OCH MARGOT WALLSTROM MED DIG, DEN SENARE FOR ATT BLANDADE IHOP PALESTINA MED TERRORATTACKEN I PARIS….!!
    SKAMS, FYRFALT SKAMS, NI AR EN SKAM FOR SVERIGE!!!

    • Mina vänner ställ inte för höga krav på svetsaren. Vi får nog finna oss i att landet kommer att förfalla i kaos fram till nästa val. Om man skulle lyckas att försöka få Röfven att avgå så kommer idioten att åberopa LAS.
      Man får faktiskt tankar ibland att söka asyl i Ungern så man slipper se denna bedrövelse

  8. mycket bra skrivit, anser också att han ska be svenska folket om ursäkt, då vi hela tiden påpekat riskerna med fri invandring, det har gått så långt så vi den vanliga svensken måste se oss över axeln när vi går utanför vårt hem i rädsla för att hamna i skottlinjen för nån radikal jihadist. tycker Lövfen får göra ett nytt pressmeddelande där han offentligt ber oss om ursäkt.

  9. Jag avsäger mig allt samröre med staten som drivs av en idiot och kommer även i fortsättningen att kaslla mig för SVENSK. S.L och hans gelikar kan ha Absurdistan för sig själva så har vi Svenskar Sverige till oss.

  10. Klartext, i ett mycket bra skrivet brev, Eva-Marie.

    Det är även adresserat till helt rätt person. Han som gav utrycket ”naiv” ett ansikte.

    Dubbelt upp dessutom. Med tanke på decemberöverenskommelsen.

    Personligen blir jag också illa berörd, när statsminister Stefan Löfven (S), använder sig av uttrycket VI i detta uttalande.. Som om det skulle inkludera mig själv och många andra människor i detta land.

    Naturligtvis skulle han ha sagt att jag, tillsammans med min regering och den socialdemokratiska rörelsen har varit naiva.

  11. Ja be om ursäkt för alla Sverige vänner som tagit sina liv för att dom inte orkade bli kallade för dödsknarkrasister…

    • Aha, är det därför han ständigt och jämt uttalar orden
      det måste vara ordning och reda?
      Alla vet att han är korkad, och absolut inte värdig den
      post han besitter, alla utom han själv, men hur få honom
      att begripa att för honom själv och framförallt för landet
      hade det bästa varit att han lämnar in avskedsansökan!

  12. Även om jag inte har rätt att kräva det så borde även SD förklara varför Eva Marie har blivit stigmatiserad.
    Det ända ”fel” hon gjorde va att uttrycka sig på en Blogg i ordalag som..det finns 27 Afrikanska länder att flytta tillbaka till om det inte passar…typ.
    SD måste sluta rensa,och inte ens svärmor,n till Jimmie accepterade detta till slut.
    Man delade ut flygblad i Grekland med omnejd med texter som va felaktiga…och SD tar det på sig.
    SD-riks måste skärpa sig om vi ska ha en chans att överleva och få folk att intressera sig för politik.

  13. Den mest enfaldige och mest naive statsminister som någonsin skådats Stefan Löfven!

    Det är fruktansvärt illa när hen inte själv förstår att det är hen som är enfaldig och naiv! Det är bara 87;an som ska känna sig träffad av Löfvens snack om ”Sverige har varit naiva”! Dessutom borde hen lära sig att uttrycka sig på svenska!
    Y
    Det heter på svenska” Sverige har varit naivt” men sorry Löfven!!! Sverige kan inte vara naiva eller är naivt! Däremot kan ”svenska folket vara naiva och dessutom naivt”!

    Men det är ju klart hen är van att ha ”ett ingångsvärde”, därefter ska hen ”titta på det” och till sist men inte minst ska hen ”tillsätta en kommission”!

    Det är väl det som ska ske nu!

  14. Inte bara i Absurdistan vrider sig nu de styrande som ormar…
    I Tyskland som jag följer dagligen,råder nu samma förlägenhet bland de ”korrekta”.
    Hela tyska lögnpressen som bedrivit samma (och nästan värre) propaganda för ”de stackars muslimerna”,vet nu inte hur man skall bete sig när nu även fotbollslandskamper blir inställda, p.g.a islamska hot.
    I talkshows sitter de tidigare förespråkarna för denna ideologi,och vet inte hur de skall uttrycka sig,för att bli tagna på fullt allvar. Beklämmande att se hur de liksom Lövfèn nu söker bot,bland alla som man i åratal fyllt med lögner !

  15. Jag kräver också en ursäkt från Löfven och 7-klövern , varje gång vi kritiska medborgare varnat för utvecklingen så har vi kallats rasister, främlingsfientliga och tom nazister. Nu när landet har gått in i nationellt sammanbrott står statsministern och säger VI, säger bara vet hut och sjufalt hut. Finns bara en sak att göra nu, AVGÅ OCH STÄNG GRÄNSEN.

  16. Bra! Mycket bra.
    Hade bara vår ”kloke” statsminister lyssnat på Jimmie Åkesson tidigare hade nog landet varit mer skyddat idag. Väntar bara på första smällen? Har postat detta till den ”kloke” (?).

  17. Du är så j-a bra så det finns inte ord för det. Du är modig, tapper, klok, envis och omtänksam om vårt land.Stort TACK för din kämpainsats.

  18. De som har röstat och kommer att rösta på 7-klövern är äckligt naiva. Vi Svenskar som röstar på SD vet att vi inte har varit naiva.
    Sittande regering måste be oss om ursäkt för allt de kallat oss för.
    Vet hut Lövén!

Kommentera