Expressen: det är skillnad på svenskar och ”svenskar”

MEDIA. Hattidningen Expressen visar på ett extremt tydligt sätt att de gör skillnad på svenskar och ”svenskar”. Titta nedan på artiklarna från tidningen…

Expressens redaktion består uteslutande av svenskar, hattidningen vägrar ta tillvara på kompetensen hos ”svenskarna”  det är ett rasistiskt och islamofobiskt typexempel på att inte leva som man lär…inte undra på att ”svenskarna” blir förbannade…

Expressens redaktion

”svenskar” enligt Ex pressen

svenskarna EXPRESSEN

8 thoughts on “Expressen: det är skillnad på svenskar och ”svenskar”

  1. Har inte sett det men hört att Soran Ismail gör ett program som heter ”Absolut svensk”. Hur i all världen kan man använda licenspengarna till att betala honom för att göra ett program om svenskarna? Han är ju kurd. Kan han inte göra ett program om kurderna istället?

    Som annars när det gäller den gossen så lär det väl handla om hur rasistiska svenskarna är. Då är det ju praktiskt för honom att vara kurd så att han inte räknas in bland rasisterna.

  2. ”Aldrig förr har så få skrivit så mycket dynga för så många!” – Nils Svensson, Hökarängen, gift med Lotta.

    Ingen av araberna är svensk, har aldrig varit det, kommer aldrig att bli det. Lika lite som grekiskan? Pascalidou, kurden Nujen, asiatiskan Lena Sundström, negressen Bah-Kunke. Ingen och det är lika bra, det.
    Sverige klarar sig lika bra, ändå.

    • Säg inte det Richard. Det finns personer som kan sälja sina barn för en grynvälling.

Kommentera