Att ta ställning för Sverige, har alla naiva vaknat nu då?

I morse kändes det så tungt, hur mycket orkar man och vad har man för att man kämpar mot idiotier. Faktiskt rätt mycket, i alla fall från er kära vänner på nätet. Utan er och andra vänner som vill och Malmöönskar att jag SKA fortsätta att idka dokumentation och frilansande journalistik kanske jag hade blivit en sådan som endast pratar väder och vind.

Ni som minns Mårthen Gunnarsson och min mejlkonversation förstod antagligen att denna man förmodligen är politiskt tillsatt som platschef över ”Är du flykting, Välkommen till Malmö” på Posthusplatsen i Malmö.

Allt har gått överstyr och Mårthen gav upp, han slutade mejla mig i går då jag ville att han inte skulle ställa folk mot folk utan även ha malmöbornas bästa för ögonen. Mårthen är förblindad av rasism, han är rädd för rasister utanför staketet, han välkomnar in alla han inte känner från Afghanistan och Afrika, han välkomnar in unga män i strida stömmar, men inte mig och alla andra malmöbor. 

Jag är orolig, vad är det för verklighetsfrånvända tjänstemän min stad begåvat oss med? Kanske går han just nu och kom på att han är naiv, precis så som statsminister Stefan (S) tydligen kom på idag. Är det just idag som de sista naiva människorna i vårt land vaknar? Vi har terrorister som jagas i vårt land, vi har en förhöjd hotbild och jag skrev till feminist-Mårthen platschef:    Tidigare HÄR

Hej Mårthen!

Jag hoppas att du håller dig uppdaterad om vad som händer i vår närhet och i vår omvärld, sedan igår höjdes hotnivån av SÄPO till fyra på en femgradig skala.

Du som platschef vid ankomststället vid Posthusplatsen bör för allas vår säkerhet synkronisera dig med svensk säkerhetspolis då det vid din arbetsplats anländer de personer som vi varken vet vem dom är eller i vilket syfte de kommer till Sverige.

Detta är ingen lek, detta är väldigt allvarligt och jag hoppas att Du inser det. Vad beträffar vänsteraktivisterna ”Refugees welcome” som har egen bod inne på platsen så kan inte dessa vara de bästa för nyss anlända unga män att träffa på. Om nu Malmö stad har den dåliga smaken att upplåta både bod och plats åt dom hoppas jag att Du informerat säkerhetspolisen eftersom du är familjär med deras verksamhet.

Kämpa på för en stad och ett land utan Islamiska Staten.

Vänliga hälsningar
Eva-Marie

 

16 thoughts on “Att ta ställning för Sverige, har alla naiva vaknat nu då?

  1. För er kännedom
    Mårthen har gift sig med en arabiska och tagit hennes efternamn, Mirza, och har precis fått jobbet som kulturchef i Lund.
    Spyr 🤮

  2. Han och resten är under galgen, nu gäller att hämta hem kommande månatliga lönekuvert. Oj vad naiva VI varit, ni ja men inte vi. Fortfarande mobbar och utesluter man ett demokratiskt valt part. FY SKÄMS
    MOBBAR REGERING

  3. Nu har den så kallade statsministern Löfven med sin två parti regering gått och blivit främlingsfientliga och rasistiska! Löfven säger att Sverige har varit naivt!

    Det är inte Sverige som är och har varit naivt!

    Det är Socialdemokraterna, och Vänster partiet och Miljöpartiet som i första hand stått för enfald och naivitet, ivrigt påhejade av alliansen. Ingen nämnd och ingen glömd!

    Löfven har upptäckt att det finns människor som redan finns i Sverige och de som vill in i Sverige som inte är goda utan onda! De tespekterar inte demokrati och mänskliga rättigheter! Löfven säger sig vilja bekämpa ondskan!!!! Det borde hen ha gjort för flera månader sedan, nu kan det vara försent! Det går ju inte direkt att göra gjort ogjort! Invällarna är här och det väller in fler för varje sekund som går!

    Löfven, regeringen och alliansen har ingen aning om hur många av invällarna som har ett oförfalskat pass, lika lite som de vet om det är IS krigare som väller in!

    Varken SÄPO, ordningspolisen eller försvaret har en aning om ett pass är äkta eller förfalskat!

    Det innebär ett totalt stopp för fler invällare!!!

    Framförallt med tanke på att pass och dess funktionalitet satts ur spel. Det är inget påhittat skämt att det cirkulerar en betydande mängd falska ID och pass handlingar! Dessutom svenska sådana!

    Det går inte att lita på något pass i nuläget!

    Löfven är inte direkt snabbtänkt det tar en god stund innan det kopplar! Vi som skrivit på Facebook och andra fria media har påtalat, påtalat och påtalat! Riskerna med just nu pågående fullständiga asyl kaos!

    Sverige Demokraterna har i sin politik föreslagit lösningar på asyl problemet, tyvärr har Löfven, regeringen och alliansen bara sett ”möjligheter” med invällarna!

    Nu börjar Löfven förstå vad det handlar om och det gör att hen och resten av regeringen förstår allvaret och försöker nu ta Sverige Demokraternas fastslagna politik och göra den till sin egen!

    Alltså måste Löfven, regeringen och alliansen ha blivit främlingsfientliga och rasistiska!!!!

  4. ”Detta är ingen lek”
    Dessa är de viktiga orden för idag. Detta är fullt alvar och vi är faktiskt på väg att förstöra hela den nordiska kulturen och överge allt vi har till araber.

Kommentera