Vi kommer att stoppa SD:s landsdagar

INRIKES. Sverigedemokraterna tänker hålla sina landsdagar i Lund den 27-29e november. Vi kommer stoppa dem.

Sverigedemokraterna är fascister som politiskt understödjer de som bränner flyktingförläggningar, deras retorik föder människor som får för sig att mörda barn på skolor och just nu demonstrerar de till och med öppet tillsammans med nazister. Lund har en anrik antifascistisk tradition, en tradition av att blockera just Sverigedemokraterna kring det ödesmättade datumet 30:e november. Nu ska vi kasta ut fascisterna ur staden igen.

-Pettersson läser om ovanstående HÄR och HÄR och undrar vilka det är som är antidemokratiska fascister?

Undrar om Lundabor mot rasism vet mer än polisen om bränderna mot asylboenden. Det verkar så och då tycker jag att de ska lämna de upplysningarna vidare. Annars verkar det mest vara asylsökande som tänder på sina egna boenden. Läs HÄR och HÄR.

För övrigt verkar det som Lundabor mot rasism glömt sina egna antidemokratiska rötter om Ra(S)ister & Nazi(S)ter och när Vänstern stödde Hitler. Jag får hoppas de får en trevlig demonstration för det fria ordet och demokrati och hoppas ingen blir skadat som det brukar bli när vänsterextremister har sin sammankomster…

Påtryckningar från media och fack till dem som hyr ut till Sverigedemokraterna

Roots

29 thoughts on “Vi kommer att stoppa SD:s landsdagar

  1. Tydligen sover svenska folket en törnrosa sömn, uppvaknandet kommer att bli fruktansvärt smärtsamt!

    Senast 2018 ser vi resultatet av förd politik i Sverige!

    Historien går alltid igen, Europa kommer att bli tvungna att ta skeden i vacker hand och förstå allvaret i den massinvällning som pågått de senaste åren!

    Stämmer uppgifterna att 50 000 IS krigare finns i Europa så kan man ju lätt dra slutsatsen vart de flesta av dess befinner sig!

  2. Passar då bra att SÄPO idag, har gått upp till terrorhotnivå 4 i Sverige.

    För då kan de även hålla koll på antidemokraterna i ”Lundabor mot rasism”.

    Sedan undrar man om det är Expo som har utbildat antidemokraterna?

  3. Jag tror inte att ni hinner, för nu har era vänner muslimerna bombhotat riksdagshuset och TV-huset.

  4. Tiden arbetar för alla SD-anhängare.I dag har man åter en fråga till sina besökare på startsidan ”Superstart”.
    Frågan lyder:
    Om det var val idag vad skulle di rösta på ?
    Just nu har 1736 röstat,och med 52 % för SD…Rödgröna får 18 och Alliansen 20 %…Vad kan vi utläsa av detta ? Kanske ligger även Sentio för lågt i sin bedömning !

  5. Det har aldrig hänt att SD:s väljare har stått upp för partiet offentligt. Så vänstern kommer att vinna igen, tyvärr.

    • Ne min vän nu börjar svensken tala öppet om SDE och invandring frågorna. Man börjar tröttna på detta daltande och dåligt ledarskap från Svetsare Röfven. Tycker även att inte Alliansen tar sitt ansvar utan låter allt förfalla men man är kanske medvetna att om man fäller Röfvens pack så skulle nog SD kapa åt sig än större inflytande om inte kanske regeringsposter om man hittar en lämplig regerings partner

      • Om 87:an är intelligent nog och inser att det kommer att påverka barn och barnbarns liv för all framtid, Sverige blir sig aldrig mer likt, TÄNK PÅ ATT DET JUST NU VÄLLER IN 10,000 MUSLIMER I VECKAN UTAN PASS ELLER ID, – DET KOMMER ATT SKADA OSS ALLA SVÅRT!!!
        Om inte Sveriges befolkning sätter ner bägge fötterna hårt och bestämt nu är vårt fosterland förlorat och levnadsstandarden kommer att kraftigt minska, pensionsåldern höjas till 75 år som Reinfeldt ville! Sverige är egentligen statsbankrutt, BNP per capita sjunker kraftigt hela tiden, Malmö back 5miljarder per år, Slöddertälje 2miljarder och snart kommer hela landet att se ut så….
        Man är dum om man tror att denna slödderimport av arabiska muslimska avskum inte kommer att få GIGANTISKA NEGATIVA KONSEKVENSER!!

  6. Får vi påminna vänsterlössen om att bara för att ni har 95%
    av Media utrymme så utgör ni fortfarande endast 5% av
    Sveriges befolkning, så gapa inte över större stycke än ni
    kan svälja, risken är då stor att ni stöter på 25000 SD
    sympatisörer, och då kan ni få det jävligt hett om öronen!

  7. Vilka STORA SKITAR och SOPOR ar inte detta VANSTERNAZISTISKA SLODDER!!!!!!!
    SUPERNOLLOR!!!!
    De gar Islamiska Statens arenden detta vidriga pack!!
    POLISENS OCH EV MILITARENS UPPGIFT ATT SKYDDA ETT DEMOKRATISKT RIKSDAGSPARTI!!!
    BUUU FOR DESSA FJOLLOR!!

  8. Kommunister är kommunister och som kommunist har du väldigt svårt att hantera demokrati.
    Inte konstigt att kommunister och muslimer gör gemensam sak.
    Nämn namnet på ett muslimskt eller kommunistiskt land som fungerar, bara ett.
    Nu får vi se om Jonas Sjöstedt törs stå upp för demokratin. Upp till bevis

    • Nämn något muslimskt land som har en fungerande demokrati, kommer inte på något. Kanske klassar vår sopa Wallström Palestina som en demokrati, jag gör det inte. Vi har haft två utrikesministrar som är och var historiens sämsta, Sten Andersson och vår nuvarande. Vem kommer inte ihåg pusskalaset på Arlanda när terroristen Arafat besökte Sverige,

  9. Anmäl sidorna till Facebook och polisanmäl för uppvigling. Så många som möjligt bör göra detta.
    Förhoppningsvis så tas det i beaktande.

    • Om detta står att läsa i facebook så är det inte alls konstigt, i facebook har det ALLDRIG stått ett vettigt ord.

  10. Kommer Jonas Sjöstedt att ta avstånd från vänsterextremisterna i Lund? Vänstern är fel gruppering att skrika om fascism med tanke på att man själv baserar sin politik på en terrorideologi och som Pettersson visat tidigare så har kommunismen en gång stått på Nazisternas sida genom Molotov–Ribbentrop-pakten. Det är lätt att skrika om det man inte fattar. Samtidigt har jag så svårt att fördöma dessa kommunistiska vrålhalsar, för man ska inte straffa dom som Gud redan straffat med ett litet förstånd

  11. Snart förlorar vi Skåne, tokvänstern tillsammans med Muslimerna kommer att utropa ett Kalifat med gällande sharialagar. Skåne blir det nya centrat för planering av terror i Europa. Som vanligt kommer gränsen till Småland vara en svängdörr, några papper behövs inte. Rövfen ”svetsaren” och Mona Salin kommer naturligtvis stå med skyltar ”welcome refugees”

  12. Vänsterns respekt för demokratin är skrämmande. Dags att deras hotande blir föremål för rättslig prövning men de har ju i princip fribrev för sina aktioner.

  13. Med tanke på att SD har 35-40% av väljarna i Skåne så känns extremvänstern och dess rödrosagröna svans g-a-n-s-k-a liten…. får nu smssa ganska många för att få ihop något som Sydsvenskan kan klassa som ”massiv protest mot SD i Lund” och ”Lundaborna går man ur huse…” eller får de photoshoppa bilden eller ta en från en protest i Kairo…

  14. Återigen visar vänstern sitt fula tryne och deras syn på demokrati. Denne rörelse kommer aldrig att lära från historien. Vad kommer att hända om dessa idioter skulle få makten, det är nog med oreda som det är nu. De röd/gröna med stöd från Jonas ”Stalin” Sjöstedt kommer att rasera vårt samhälle som ingen stat lyckats göra i modern tid. Snacka om att bli utskrattade in världen

  15. Det är enkelt och förstå att kommunisterna agerar stödtrupper åt islam.

    Med hot och hat gör de allt för att hindra demokratin, som slutar med att länderna rasar samman i fattigdom och krig.

    Kommunistyngel, stå ni där och vråla med era plakat så folket får se er!

    • Jag ber för SD stycka att dem orkar fortsätta den vägen som dem valt!
      Dem som hindrar deras möte, de själva är rasister, fascister och nazister!
      Hur man kan göra så mot SD, här, i Sverige? I landet, som säger vara demokratis land? Att de inte skäms för det, vänster-ligisterna.
      Jag tror själv att ensamkommande barn är bakom nästan alla brand där i Asylsökande bostäderna.
      De Innan brände bilar, nu bostäder för att få mer sympati!

Kommentera