Var fjärde kvinna i Sverige våldtas numera under sin livstid, 77,6 % av förövarna är invandrare. *Uppdaterat

Stockholm
Stockholm

Svenska domstolar dömer ut låga straff när invandrade tonåringar våldtar unga svenska flickor. Statistiken visar att på grund av invandringen, kan nu var fjärde svensk kvinna förväntas att bli våldtagen under sin livstid.

En mycket lindrig dom har delats ut till sex tonårspojkar från 15 till 17 år, från olika samfund i Sverige för att ha våldtagit en 15årig ​​flicka i en ökänd förort till Stockholm i mars. Fem av tonåringarna befanns skyldiga till grov våldtäkt av Solna tingsrätt, och den sjätte skyldig till försök till grov våldtäkt.

Fem av pojkarna dömdes till något över hundra timmars samhällstjänst vardera, och de har dömts att betala 55 000 kronor ($ 8500) vardera i skadestånd till brottsoffret. Straffet på den sjätte om det finns något har inte rapporterats.

Som skäl till lindriga straff, ligger det faktum att pojkarna är minderåriga, men meningen bland allmänheten är att straffen blir lägre för invandrare, och allra lägst för muslimer. Den svenska domstolen konstaterade också att pojkarna redan hade straffats i viss mån, av att ha sina bilder och sina personuppgifter exponerade på Internet. Det är dock i stort sett det enda straff de flesta får.

Attacken ägde rum i början av mars i en lägenhet i Tensta, där tonåringar turades om att våldta flickan. Fyra av pojkarna erkände men förnekade att de begått något brott.

Det är värt att notera att domstolen aldrig har tvivlat på att händelsen hade ägt rum, eller att det var våldtäkt. Domstolen fann att flickans vittnesmål var en sammanhängande, lång och relativt detaljerad redogörelse,som inte innehöll några motsägelser eller element till berättelsen som kan anses oförklarliga

Ironiskt nog, trots att FN rankar Sverige högt på listan när det gäller kvinnors rättigheter, visar en uppmärksammad studie att Sverige har blivit det näst värsta våldtäktslandet i världen (efter Sydafrikas) och har den högsta andelen av anmälda våldtäkter i Europa. Dubbelt så många som i Storbritannien som är tvåa, och sex gånger så många som i USA.

 Antalet våldtäkter har skjutit i höjden, samtidigt som Sverige har accepterat invandrare från muslimska länder. Trots att muslimerna nu endast utgör 6% av den svenska befolkningen, begås 77,6 % av alla våldtäkter av just muslimer.

Statistiskt betyder nu detta att var fjärde svensk kvinna kommer att bli våldtagna under sin livstid (mellan åldrarna 16-79), och med en högre våldtäktsstatistik i städerna och särskilt där invandrarna är i majoritet. Förra sommaren i Stockholm anmäldes i genomsnitt fem våldtäkter per dag, och med de största ökningarna hos barn under 15. Stockholm består numera till en tredjedel av invandrare, varav mellan en femtedel och en fjärdedel är muslimer.

The Clarion Project

Ja det var ju fina siffror det här, och enda straffet är att de får vara med på Internet, både med sina fula nunor och sina namn. Kanske vi måste göra en deal med åklagarämbetet, där vi mot ordentliga straff, inte bryr oss om att sätta ut mer foton och namn, än de som är skäligt att folk behöver få veta, för att kunna skydda sig själv och de sina.

Nu kan ju inte jag ensam stå för vad alla nyhetsförmedlare på nätet vill ha med  i en sådan upphandling, men sånt går ju att ta reda på menar Olli, som tycker att de här siffrorna verkar mer normala än de som fjanten Snickisnacki Jerzy Sarnecki brukar komma med.  Jag undrar dock vilken vals han ämnar dra till med den här gången.

Till och med i USA och UK är de medvetna om Sveriges förfall inom juridiken och inom invandringsindustrin. Jag skulle väl inte tro att ens dessa länder kommer att lägga sig i islamisternas ökande inflytande inom den svenska politiken och nedmonteringen av både välfärden samt demokratin. Den sistnämnde finns ju endast på papperet numera, och Skalleper Reinfeldt hjälper ju in de riktigt fula fiskarna i våra statliga verk, trots att de inte har ett enda papper att visa upp sina meriter på.

Uppdaterat 2015-11-13  kl 17:30

Sedan riksdagen 1975 bestämde att Sverige ska vara mångkulturellt och inte svenskt, har kriminaliteten exploderat. Polisanmälningar om våldsbrott har ökat med över 300 procent och våldtäkterna med obegripliga 1 472 procent.

  • Källa Sveriges Riksdag statsminister 1975 var Olof Palme


The Local  Som ni ser måste vi använda oss av olika utländska media, för de svenska media ljuger, och använder alla samma leverantör av dessa artiklar, nämligen tidningarnas egna ägda företag TT. De som tror att TT skriver objektivt och ärligt får göra fler jämförelser mellan svenska och utländska media. Men för hela sanningen och namnen på förövarna, så finner ni oftast bara detta hos alternativpressen på nätet.

53 thoughts on “Var fjärde kvinna i Sverige våldtas numera under sin livstid, 77,6 % av förövarna är invandrare. *Uppdaterat

  1. Sen har vi alla som blir tvingade och utnyttjade till sex, genom hot och trakasserier, fast de inte vill. Se bara hur de omringar tjejer vid festivaler. Vad sker då inte i nattens mörker en vanlig dag i stan och i dess utkanter. För att inte tala om på helger. Så många många förstörda tjejer. Finns det ens någon som inte invandrarasen varit på och tafsat på och t o m besudlat, för att sedan kasta på soptippen som en trasa. Utnyttjad och fördärvad och förstörd. För att övermaktens djävulskhet var för stor, för den stackars tjejen, som lurades av deras sliskighet och pådrivande hotfullhet.

    Det är så det är. Invandrarvåldtäkterna är bara toppen på ett isberg, som de äktsvenska tjejerna får utstå av detta utländska vidriga drägg.

  2. Om hälften av detta är sant (vilket jag inte betvivlar) så är det inget mindre än ett under av tålmodighet och kanske även testikel-löshet som det Svenska folket besitter om de inte vid nästa val säger NEJ till detta och ger SD över 50% av sina röster……eller så är systemet måhända manipulerat? (valfusk)

  3. SD propaganda och en lögnare är du som har skrivit detta. Hoppas Sveriges befolkning kommer öka med 20 miljoner till, där alla miljoner kommer vara muslimer. DÅ skulle vi se vad du skulle säga. Lögnhals och en svin är du. Lägg ner nu din jävla skräp!

    • Du bevisar själv din egen motsägelse, genom att hota med muslimsvinens övermakt. Det säger ju allt. 🙂

  4. Så du menar att under en levnadstid, säg 80år så kommer ca 1,25 miljoner kvinnor att bli våldtagna av ca 970 000 invandrare, resten av ariskt renrasiga män då antar jag???
    Saknade ett rungande ”Sieg Heil” av skribenten till denna propagandaskit!

    Amblothi.

  5. Gör din egen statistik på BRÅ! Du kan få resultatet exporterat till excel eller till en textfil!

    Våldtäkt inklusive grov och andra anmälda sexualbrott från 1975 fram till 2014 hela landet ser ut som följer!

    1975 anmälda 768 stycken 9 stycken på 100 000 invånare.

    2014 anmälda 6 697 stycken 69 stycken på 100 000 invånare.

    Finns självklart felkällor i statistiken, en felkälla är att mätningarna av anmälda brott påbörjades år 1975! Andra felkällor kan också störa resultatet men de felkällorna kan t.ex bero på inmatningsfel och andra mänskliga faktorer!

    Befolkningen var 1975 ca 8,2 miljoner registrerade invånare!

    Befolkningen var 2015 ca 9,8 miljoner registrerade invånare!

    Befolkningsmängd hämtad från SCB!

    Finns ingenting som på något sätt som visar att sexualbrotten är i minskande, snarare i eskalerande!

    Den idiot som påstår att Sverige är ett land där brottsligheten minskat är fullständigt intelligensbefriad! Antagligen ett IQ i storleksordningen skostorlek! Lär er läsa, sammanställa och tolka statistik!

  6. Jag vill se källa till denna statistik. Ser fram mot detta så jag kan göra en självständig bedömning.

      • Man kan inte svartmåla något, som redan har totalsvärta i sig. Man lyfter bara på locket för sanningen, istället för att förtränga, förvränga och förvanska den, och dessutom droga befolkningen med sitt propagandistiska tillrättalagda gift, för att få såna som dig att invaggas i falskhet om hur det egentligen är.

      • Självklart vill jag se din källa också Lisa till att det inte stämmer.
        Utan fakta vare sig för det ena eller andra argumentet så är det lika meningslöst att diskutera någonting i överhuvudtaget.

  7. Jag skulle vilja se statistik för de senaste två åren. Jag gissar att det skulle hamna på ialla fall 90%.

  8. Petterssons. Ni så efterblivna så det är sjukt.

    http://kriminellt.com/.

    Där finns domar på alla kriminella, allt från våldtäktsmän till kvinnormisshandlare, pedofiler. O det är som någon har nämnt i en kommentar ”fan va alla svenska män gått och blivit muslimer”.

    • Malmöbo m.fl.
      Svenska domstolar dömer ut låga straff när muslimska tonåringar våldtar unga svenska flickor. Statistiken visar att på grund av invandringen, kan nu var fjärde svensk kvinna förväntas att bli våldtagen under sin livstid.

      Det är alltså futurum vi hänvisar till, beroende på de här siffrorna. För dem som inte vet är futurum framtiden och den kan inte annat än uppskattas. Med en så brant kurva som här är det givetvis mycket lättare att uppskatta olika parametrar.

      Polisanmälningar om våldsbrott har ökat med över 300 procent och våldtäkterna med obegripliga 1 472 procent.

      Det är bara muslimer som är så kåta att de sätter på ute under vinterhalvåret. Skäms tamefaan Malmöbo för att du försvarar muslimkräken. Hur många har du själv våldtagit?

  9. Detta är verkligheten i dagens Sverige. Muhammedanerna/berikarna våldtar inte bara våra kvinnor utan hela välfärdssystemet också.

    Titta bara på nyheterna.. Merparten av nyhetsinslagen där kriminell handling finns med i bilden, begås av just muhammedaner.

    Det är FAKTA!!!

  10. Sedan riksdagen 1975 bestämde att Sverige ska vara mångkulturellt och inte svenskt, har kriminaliteten exploderat. Polisanmälningar om våldsbrott har ökat med över 300 procent och våldtäkterna med obegripliga 1 472 procent.
    Källa Sveriges Riksdag 1975. Statsminister var Olof Palme

  11. Ni förstår er inte på matematik med flera olika parametrar att ta hänsyn till.
    De 16 första åren och de antal år som kvinnorna har efter 80 år räknas inte då det inte är lika vanligt i dessa åldrar att man blir våldtagen. Ev. har dock the local även tagit med de våldtäkter som ändå förekommer i dessa åldrar, men tagit med dessa i de 63 värsta åren och istället jämnat ut lite där.

    Var fjärde är detsamma som 25%. Antalet kvinnor i den här gruppen blir då
    25% av cirka 3,2 miljoner vilket är ca 0,8 miljoner, detta utspritt på 63 år. Alltså
    800 000/63 år = ca 13 000 kvinnor per år,eller 1 100 ca per månad.
    77,6 % kan vi jämna nedåt till 3/4 så får vi fram hur många av dessa 280 000 muslimska män som ägnar sig åt att våldta kvinnor i Sverige per år är. Givetvis finns det många som inte ägnar sig åt att våldta kvinnor, men en del gör det istället flera gånger. 6% av befolkningen här är 0,06*10 miljoner är 600 000 /63 år eller ca 10 000 eller lite fler om året eller i månaden lite under 1 000. Det ger en ganska bra bild av verkligheten.

    • Nja, du får fram att 13000 kvinnor skulle våldtas varje år. Antal anmälda våldtäkter år 2014 var 6.700, så det ligger någotsånär i samma härad (dock blir 25% med detta sätt att räkna 13%, vilket är en viss skillnad).

      Brå visar ju på sin hemsida andel kvinnor som utsatts för sexualbrott (inte bara våldtäkt) enligt NTU (enkäter) ett enskilt år. År 2013 är det 2,5%. Skulle man anta att det är nya kvinnor som blir våldtagna varje år (så som Clarion Projekt och Pettersson såvitt jag förstår gör) så blir resultatet 63 x 2,5% = mer än 100%, dvs varje kvinna kan räkna med att bli utsatt för sexualbrott minst en gång under sitt liv.

      Fan tro´t. Men jag kan hålla med Clarion och Pettersson att det är viktigt att få fram ordentliga data över vilken risk flickor/kvinnor faktiskt löper. Kanske borde de ägna sig mer åt kampsporter än vad de gör nu.

      • Sedan riksdagen 1975 bestämde att Sverige ska vara mångkulturellt och inte svenskt, har kriminaliteten exploderat. Polisanmälningar om våldsbrott har ökat med över 300 procent och våldtäkterna med obegripliga 1 472 procent.

        Källa Sveriges Riksdag statsminister 1975 var Olof Palme

  12. Jag rekommenderar samtliga i denna blogg att läsa på om källkritik, argumentationsanalys samt logik och möjliga felslut som görs i logikensnamn.

    Vetenskapsteori är också bra.

    Nu till min mer kritiska analys av denna artikel, kortfattat:
    Falskt.

    • Det är nog bättre att du läser på om det du tydligen inte begriper. Men Sveriges Riksdag har åtminstone statistik på våldsdåd och våldtäkter, ska du som inte är räknekunnig alls,slå ned på tjänstemännen i statsförvaltningen.

  13. så om jag har förstått det rätt så…
    Av dom ca 3 200 000 svenska kvinnor så kommer ca 800.000 att bli våldtagna någon gång i sitt liv och lite fler än 750.000 av dom våldtäkterna utförs av muslimer och det finns enligt artikeln 600.000 muslimer i sverige låt oss säga att 250.000 av dom är män över 14år och uppåt, det skulle betyda att VARENDA muslimsk man i sverige kommer att våldta 3 olika kvinnor under sin livstid

    Jag tror att källan för denna artikel är författarens rektum

    • Hasse.
      I Sverige våldtas över 20.000 kvinnor och barn varje år. Läs bl.a. Christian Diesens rapport i ämnet och detta vardå en undersökning som gjordes för minst 10 år sedan. Och sen dess har importen av muslimska vildar som vi vet ökat explosionsartat!
      I Sverige fanns för 5 år sedan över 1 million muslimer, plus alla dom som valt att ej registreras!
      Och av alla dom som kom och nu kommer till Sverige är minst 95% unga män.
      Här finns nog en stor del av förklaringen!
      MVH
      Tex

  14. Annat ämne, Olli du som är en musik älskande man, har du lyssnat på Wanda Jackson ”funnel of love”

  15. Jag säger inte emot dina siffror för jag har ingen annan statistik men vad är det som säger att 4 procent av alla kvinnor kommer våldtas bara för att 77,6 procent av alla våldtäkter begås av muslimer? Jag får liksom inte ihop det rent logiskt.

    • Var står det om 4 % som våldtas under sin livstid. Nej det står att 25% kommer att ha blivit våldtagna minst en gång under sin livstid. Att det är 77,6 % av våldtäktsmännen som tillhör mörkermännen från världens farligaste religion är inte heller det något att undra över. Det finns ju mer än 0,8 miljarder muslimska män mot cirka 3,2 miljoner svenska kvinnor. Det är därför det tar en hel livstid. Jag litar på The Clarion Project. Gör inte du det?

  16. Enligt en statistik JAG sett är detta de 10 vanligaste namnen på dömda.
    Siffrorna säger antalet fall gällande respektive namn
    1 ANDREAS 35
    2 MIKAEL 33
    3 DANIEL 33
    4 ROBERT 24
    5 STEFAN 24
    6 SEBASTIAN 23
    7 MARCUS 21
    8 JIMMY 21
    9 JOHAN 21
    10 MAGNUS 19

    Undrar varför så många svenska(?) män gått över och blivit muslimer

    • Det finns ingen officiell statistik eftersom den är ”Irrelevant och skulle endast bidra till att klyftorna och rasismen i samhället ökar” Fick jag reda på av en regimvurmare. Alltså: Kan man inte läsa om invandrarrelaterade brott så förekommer det inga! Punkt, slut!

  17. How has any European country benefited by opening it’s borders to non-Europeans? Do they make Europe a safer place to live? Have they made Europe great? Are they good for tourism? Do they bring anything positive to Europe? Do they respect the citizens of Europe and the customs? Do they support themselves without burdening the tax payers? Do they love Europe or what they can get from her?

    Do they victimize the European people in large proportions to their small numbers? Wouldn’t crimes against the European people foreshadow their true intentions? Do they trash up the areas they inhabit in Europe? If they victimize the host country’s people and trash up their land after they have been given a new start at life, wouldn’t that be like a direct ”screw you”? Do they demand you to change your ways and customs so they can tolerate you? Do they respect the peoples government? Your family? Your people? Your culture?

    If they are guilty of three of these questions then It would be safe to say they should not be in Europe. There is more harm than good for Europe and her people.

    If a European country don’t let the hoards flood their land they are called ”racist” and ”Nazis” if they let them in their country will be torn apart. Which one is easier to live with? Which one does the most damage? Which choice is beneficial to the European country and it’s people? Wake up before it’s too late.

  18. Fullkomligt vidrigt. Och denna avgrundsskit, har vi fått p g a all jädrans invandring. Fy för den lede, hur det är. Jag kokar av vrede, när jag tänker på det, och alla fina svenska tjejer som utnyttjas och förstörs av detta djuriska pestasslödder. Aaaaahhgg. Och det är ändå bara toppen på ett isberg. För hur många anmäls inte. Och hur många som, matt. 18:6-7, av sliskiga inställsamma taqiyyaäckel. Som lurar tjejer till sex, som de egentligen inte vill, för att sedan kastas på sophögen helt förstörda utan kärlek. Bara behandlade som värdelös slams. Så är de förbannade muslimasen som förstör vårt släkte och land.

    ”Syster Sol”, om ni vet vem det är, och några av hennes vänner, har startat en kampanj mot detta som heter ”FATTA”. Om respekt. Både hon och alla hennes vänner har blivit våldtagna. Så är läget i vårt av PK-etablissemanget fördärvade land, som en gång var så skönt och fint. Ja, världens underbaraste land.
    Som ”Saltkråkan”. Nu världens stinkande avskrädeshög. Fruktanvärt hemskt hur allting blivit och urartat totalt.

    ISLAM MÅSTE KROSSAS.

Kommentera