Unga muslimer hotar på skolor

Polhemsgymnasiet i Göteborg fick idag besök av ett gäng unga muslimer som hotade både elever och lärare.

”Flickor ska ha slöja”, skanderade de unga muslimerna som varken har eller har haft någon koppling till skolan.

Göteborg som är Sveriges och en av Europas mest överrepresenterade städer när det gäller jihadister, har på gång en handlingsplan för att motverka radikalisering i skolorna. Enligt polisen är det främst unga muslimer från de mångkulturella områdena Bergsjön och Angered som rekryteras till terroriströrelser.

Patrick Gladh, rektor vid en av Göteborgs gymnasieskolor, säger en sak som förbryllar. ”Många av våra elever bor ensamma”. Här pratar vi antingen om gymnasieelever som har egna lägenheter, eller om ensamkommande som bor på asylboenden.

Källa: GP

 

29 thoughts on “Unga muslimer hotar på skolor

  1. Bästa låt det ske sånt här. Hahahaha Hahahaha skönt väder ute idag
    Statsministern Stefan löven bögen och Mona Sahlins deras nya fel förädare

  2. Radikaliseringen börjar hemma i vaggan av föräldrarna och påtvingandet av den där jävla koranen sen väntar dom bara på tillfälle å det finns det nog gott om här i Sverige.

  3. Citat från länken:

    ”Det bästa vi kan göra i arbetet mot den här radikaliseringen är att erbjuda eleverna en möjlighet till utbildning och möjlighet att kunna ingå i det samhälle de faktiskt är en del av och erbjuda någon form av halvljus bild av framtiden.”

    En helljus bild av framtiden är mer ärlig för alla parter kan man tycka. Alla som kört på natten i Sverige vet skillnaden mellan helljus och halvljus. Kanske visar det här att han borde slipa sina metaforer … eller att det var en undermedveten freudiansk öppning. I vilket fall, en intressant artikel som borde studeras.

    • Och till och med undertecknad gör en tankevurpa … det är ingen han som borde slipa … det är en hon. Se där … det är lätt att göra fel.

  4. Hallå eller! Är det inte rasistiskt att tvinga kvinnor bära slöja i Sverige.

    Är det inte rasistiskt att hota Svenska tjejer som inte har slöja .

    Muslimer kallar Svenska tjejer horor och oss Svenska män otrogna hundar.

    Vilken djävla syn muslimerna har på kvinnor överhuvudtaget .

    Jag som Svensk tycker inte illa om någon med annan hudfärg, men tycker
    någon illa om mitt sätt att leva som Svensk och inte vill anpassa sig till det Svenska samhället utan tycker att man är en otrogen hund och min fru är en hora ,då tycker jag att de personerna är rasister och antidemokrater .

    • ”Återexportera”, ”repatriera” eller ”återbörda” är lämpligare ordval då ”exportera” kan ge intryck att detta är något svenskt. Vilket det inte är, långt ifrån.

  5. Koppling till skolan är underordnat, de har starka kopplingar med islam, arma Sverige det går åt helvete !

  6. Grammatiskt fel: Man ”bär” en slöja.
    Kanske borde muslimerna gått på svenska-lektion istf att bråka.

Kommentera