25 thoughts on “Undervisning för Europas PK politiker

  1. Det blev så när Sverige hoppa i säcken att alla mäniskor har samma värde JA det kan vi alla säkert skriva under på att vi INTE har,
    Vi har dess värre inte lagen på vår sida om vi skulle behöva i självförsvar eller skydda en medmänniska eller för den delen sig själv i Sverige

    Medans migranterna har någon sorts speciell undantag för om vi skulle mot all förmodan skulle höja handen mot någon som solklart olydig och hotfull då är det helt OK att skuta för att döda utan risk för påföljd
    Sug på den

    • Möjligen borde tilläggas,att sådana finns över hela Europa med ett undantag……Absurdistan !

  2. Har Lövén fått svar från EU på sitt krav, att fördela om 60 000 terrorister från Sverige, jämnt över europa?
    Någon som vet?

  3. OT :
    Ni som känner till ön Sylt, en fantastisk idyll måste tillägga var en idyll, där har tyskarna inkvarterat horder av svartmuskiga män från Afrika och Mellanöstern.
    De värsta i programmet var de tyska ”good doers” som med sitt ”godhetsknarkande”… nu förstör de galningarna för kommande egna generationer, stollar.
    Snart anländer de evigt gravida hustrurna till dessa lycksökare !

    • Så här uttryckte sig ”statsministerns” rådgivare om det. 🙂

      Henrik Arnstad ‏@arnstad 13 nov.
      Dansk polis ska börja råna flyktingar, enligt påbud från statsministern. Danmark onekligen ett ondskans rike.

  4. Går det att förebygga muslimsk terrorism i Sverige?

    Ja, tvärtemot vad makthavare och media hävdar.
    Muslimsk terrorism fanns inte i sinnevärlden i Sverige på 70-talet. Sverige var då känt för ABBA, vackra ungdomar som sjöng och dansade och gjorde människorna glada. Idag är Sverige känt som islamskt terroristfäste. Så vad var det som hände och förvandlade landet på det viset på så kort tid?
    Den muslimska invasionen, förstås. Muslimskt terrorism finns där muslimer finns. Muslimsk terrorism finns inte där muslimer inte finns. Så enkelt är det.
    Därför ska islam förbjudas med alla dess attribut, slöja, halal, Koranskolor, omskärelse, moskéer, böneutrop mm. Och muslimer ska ges möjlighet att antingen lämna Sverige till någon av de över 50 islamska kolonier som idag finns, eller bli inlåsta på mentalsjukhus utan möjlighet att föröka sig.

    http://www.bing.com/videos/search?q=abba&qs=n&form=QBVR&pq=abba&sc=8-4&sp=-1&sk=#view=detail&mid=1016D76A2E70DA2C0E911016D76A2E70DA2C0E91

    :

    • På grund av att det blir billigare, så ska muslimerna sättas i några gruvor i norr. Därefter stängs gruvorna hermetiskt och mat finns inte mer än första månaden. Därefter får dem ingen mat om dem inte arbetar för den. Bra va!

Kommentera