Dan Parks tal i Lund

DEMOKRATI. Den 31 oktober 2015 anordnade gruppen ”För Sverige – nu” en manifestation på Stortorget i centrala Lund. Flera hatmedia som Metro, Sydsvenskan med flera hade införande med artiklar att polisen inte borde ha gett tillstånd ”För Sverige – nu” att demonstrera och uttrycka sina åsikter. De säger att visserligen är yttrandefriheten viktig i en demokrati men sådana som Dan Park och andra som inte tycker som vänstern borde inte få tillstånd att demonstrera. 

Nåväl, Pettersson har många gånger skrivit om Dan Park, hans konst och kamp och eftersom vi har en helt annan syn på demokrati än de stora vänstervridna hatmedierna så har ni Dan Parks tal nedan…

Dan Park, tal i Lund 31, Oktober 2015. Stortorget.

Goddag Lund!

Vi minns Trollhättan där Anton tappade greppet och sköts till döds av Polisen.

Händelsen kallas hatbrottsterrorism och statsministern släpper allt för att genast flyga ner och beklaga.

Vad gjorde Stefan Löfven efter IKEA-slakten i Västerås? Svar: Ingenting. Jo, på IKEA var offren vita Svenskar och förövaren svart afrikan som befann sig här illegalt.

Gissa vilka det är synd om då? Ja, det är inte synd om svenskar som mördas på grund av sin hudfärg.

Alla lika mycket värda är en lögn som PK-eliten älskar att upprepa om och om igen. Men Svenskar är ingenting värda. Svenskar är onda rasister som förtrycker stackars svarta offer.

Det brinner i Sverige.

Skolor, bilar i våra invandrarghetton bränns med jämna mellanrum, Vad görs åt detta? Jo polisen bjuder förövarna på halalkorv som kan grillas. Men när det brinner på asylförläggningar sätts det in helikopter och de så kallade goda går i fackeltåg mot rasism.

Skulden för elden läggs på Sverigevänner utan några som helst bevis eller gripna. Ja, de flesta bränderna har ju orsakats av de asylboende själva. Samma skrik om rasism hördes när moskéer brann i Sverige. Men sanningen var att rasistattacker kom från muslimerna själva.

I Sverige kan tydligen fritöser vara islamofobrasister. Det är mycket bekvämt att rasiststämpla all kritik mot den pågående massinvasionen av lycksökare från mellanöstern och afrika. Ordet stoppa är då lika med hat. Det sägs att vi svenskar ska öppna våra hjärtan. Jaha, bokstavligen begå självmord. Vi blöder ihjäl om hjärtat öppnas. Jag vill i alla fall leva ett tag till.

Tack för mig.

Dan Park

 

7 thoughts on “Dan Parks tal i Lund

  1. SVT maler på om terroristattackerna i Paris! Vore det inte bättre att mala om vad det är för individer som just nu väller in i västvärlden och framförallt vårt fosterland Sverige! Den ene efter den andre förståsigpåaren maler om än det ena och än det andra! Däremellan kliver någon statsman in och uttalar sig!

    Alla är de experter i efterhand, innan attentatet hade de chansen att stoppa terroristattackerna! Det hade enkelt genomförts genom gränskontroller som är värt namnet gränskontroll! Dessutom kunde förståsigpåarna och statsmännen kunnat stoppa och avskaffa asylrätten eftersom den har spelat ut sin roll, i en globaliserad med marknads-ekonomi styrd värld, finns inget behov av asylrätt!

  2. En vanlig synpunkt och åsikt, som vilken medborgare som helst ska få uttrycka i en demokrati som Sverige.

    De som inte tycker det, måste väl vara de som är de odemokratiska och inte står upp för yttrande och åsiktsfriheten?

    Bra att du säger vad du tycker Dan Park. Alla röster behövs och ska respekteras. Annars stelnar demokratin.

    Det fina med demokrati och yttrandefrihet är att man tar in det som är viktigt (fakta), samt även välgrundat i sin verkliga tanke, omsorg och ambition.

    För att på så sätt återspegla alla människors rätt till att yttra sig och bidra till landet Sveriges fortsatta framgångsrika utveckling. Som för tillfället ”haltar” betänkligt.

    Den haltar för att inte alla svenska medborgare, konstigt nog till stor del i vår media, riksdag och det övriga etablissemanget, inte respekterar åsikts- och yttrandefriheten i Sverige. Som den ska tillåtas och respekteras.

  3. Ja, asså Sydsvenska har rätt, denne hatiske rasist Park hatsprider så mycket hot, hets och hat mot invandrare att han är ett hatiskt hot mot landet. Han hetsar med hatiska rasistiska budskap och manar till hatiskt våld mot färgade, mot ofärgade och mot färglösa. Det är så tydligt när man tvingas läsa hans hatiska meningar som är författade av en hatsjuk rasistisk lågpanna.

    Parks hatiska lögnaktiga påståenden om att statsministern inte gjorde något vid incidenten på IKEA är så grovt vilseledande och ännu ett exempel på hur Avpixlat och andra hatbloggar sprider grova lögner. Sanningen är att statsministern vid incidenten som påstås ha ägt rum på IKEA var på ferier och läste en roman.

    Myndigheterna måste tillgripa varje möjlig väg för att stoppa rasistiska hatare och våldshen som Park att framföra sina hatiska rasistiska hetsbudskap och lagstiftningen måste skärpas så att allt hat och hot mot invandrare gör att vi kan stänga ned hatsajter och förbjuda rasister som Park att fortsätta hetsa vita svenska rasister mot försvarslösa invandrare och andra på samhällets bottenskikt.

      • Jag trodde att det var Sydsvenskans skribent i Lund som skrivit så på allvar. Visserligen saknade jag hans fotobyline, men ändå….

    • Nej sanningen är att Stefan Löfven befann sig i Västerås
      samtidigt som dåden ägde rum, men var för feg
      att uttala sig vare sig den dagen eller dom
      fem närmaste dagarna, och det är just det som var
      så förbannat ynkligt!

Kommentera