Runt hörnet kan vänta våldsamma sammanstötningar, mord, sabotage, anlagda bränder och uppror


Från Ian Wachtmeisters Facebook

”SVERIGE INFÖR GRÄNSKONTROLLER” Förstasidesrubrik i SvD den 12 november 2015. Detta kan bli en dagboksnotering för alla som trodde att vi alltid kontrollerat våra gränser, även om vi släppt igenom sådana som kastat sina pass, varit svurna fiender till vår sorts kultur, återvänt som IS krigare, varit agenter med uppdrag att mörda, ljugit om namn och nationalitet etc. Nej, gränskontrollen har skötts av Schengen-avtalet och mycket riktigt är det svårt för ett avtal att fysiskt kontrollera en gräns som ritats på ett papper.

Illegala migranter väller nu i flodvågor in i Europa. När de kommit dit de ville resa väljer många att anonymt försvinna in i det landet. Det främsta resmålet har länge varit Sverige. Den svenska invandringspolitiken har medfört att vi har många gånger fler legala och illegala invandrare per capita än andra europeiska länder.

”Flyktingvågen från Syrien” består bara delvis av flyktingar från Syrien. Nästan lika många är migranter som kommer från Afghanistan och Eritrea. I Sverige har den politiska ledningen först varit apatiskt överraskade för att så småningom börja reagera. Efter ett par månader reagerade statsministern mot sina egna uttalanden! Ni minns de som var så välkomna men som det plötsligen inte fanns plats för…

Hela tiden har regeringen gjort för lite och för sent, utan att orka höja blicken, för att se vad som är på väg och planera nödvändiga motåtgärder.

Läget är mycket allvarligt. Det duger inte att skylla på andra. SVERIGES ALLVARLIGA LÄGE ÄR SJÄLVFÖRVÅLLAT. I det korta perspektivet började eländet med Reinfeldts famösa smygavtal med MP år 2011, som sände en signal ut i världen att alla var välkomna till Sverige trots att vi redan tagit emot fler än något annat land. (Övriga EU-länder signalerade att gränsen för vad de tålde var nådd) När så samme Reinfeldt med svansen mellan benen lämnade den politiska skutan och blivit högarvoderad föredragshållare, kom den första flodvågen.

Sedan har det bara blivit värre! Budskapet från övriga länder har INTE blivit ”Visst ska vi hjälpa er i Sverige i den situation ni försatt er” utan tvärtom – och ganska begripligt – ”Ni får skylla er själva. Som man bäddar får man ligga!”

Så Sverige ska nu på egen hand ta sig an den största utmaning och den första regelrätta invasion, som vårt land varit med om. Vem tror att vår politiska ledning klarar den uppgiften?? Alla som orkar tänka tanken till slut förstår att runt hörnet kan vänta våldsamma sammanstötningar, mord, sabotage, anlagda bränder och uppror. Överord? Jag hoppas det, men det är ändå just sådant som rikets ledning ska rusta sig för att bemöta.

Nu MÅSTE det till kraftfulla åtgärder. VÅR BEREDSKAP MÅSTE HÖJAS: Permanent gränskontroll (inte 10 dagar!!), aldrig mer släppa in illegala invandrare som kastat sina pass eller köpt förfalskade pass; KRAFTIGT FÖRSTÄRKA POLIS OCH MILITÄR för att undvika totalt kaos och öppna strider m/inbördeskrig; förbereda snabb lagstiftning via undantagstillstånd; skapa ordning och reda på gator och torg.

Tiggeri, lösdrivare som sover på gatorna och allmänt snusk ökar bara den allmänna desperationen och depressionen. Återerövra de 55 (!) zoner dit inte ens polisen vågar sig och visa vem som bestämmer i Sverige. De äldre av er minns broschyren ”Om kriget kommer”. Nu är kriget på väg och då måste vi ha en stark och oförvägen regering som både vill och kan leda landet.

En SAMLINGSREGERING med S – SD – M är tydligaste sättet att visa nationell samling i kritiskt läge. Om SD inte är med blir det ingen samling. Dessutom måste nya och rakryggade aktörer in på scenen. De gamla har försuttit sin chans. Vi kan inte låta oss regeras av folk som pekar finger på andra när de själva är skyldiga. Eller som mobbar, förolämpar och anklagar sina kritiker för att ha fel människosyn.

De nya ledarna måste ha samma Sverigesyn och vara fullt medvetna om att regeringens och riksdagens främsta uppgift är att skydda Sverige och den svenska befolkningen från inre och yttre fiender; upprätthålla lag och ordning; och föregå med gott exempel.

En av Riksdagens viktigaste uppdrag är att välja statsminister. Nu blir uppdraget att snarast välja den person som just nu vore bäst som svensk statsminister. Av dagens riksdagsledamöter finns verkligen inte många, som duger för denna grannlaga uppgift.

Jag anser att Peter Hultqvist – idag försvarsminister – skulle väcka respekt i vida kretsar. Inte för att han är socialdemokrat utan därför att han verkar klok och handlingskraftig. Nu handlar det om Sverige inte om politiska partier.

Ian Wachtmeister


36 responses to “Runt hörnet kan vänta våldsamma sammanstötningar, mord, sabotage, anlagda bränder och uppror

 • Synonymen

  SÄPO har inte en aning om vem som kan tänkas utföra terrordåd i Sverige. Det är självklart helt omöjligt när regeringen släpper in precis vem som helst utan någon som helst kontroll.

  Vem kommer att begå nästa terrordåd i Sverige?

  Den ”snälle” muslimen på asylboendet?

  Muslimen på den lokala pizzerian?

  Muslimen på övervåningen i ditt bostadshus?

  Muslimen du möter på stan?

  Uppmaningen till alla bör självklart vara att:

  1. Undvik muslimer i din vardag
  2. Undvik muslimer på helger
  3. Undvik alltid muslimer

  Gilla

 • Synonymen

  Sveriges utan konkurrens dummaste politiker Åsa Romson twittrar kl.23,49 om att klimatmötet i Frankrike om 2 veckor är hotat. 23.49 är det konstaterat att det är minst 40 döda – och hon är orolig för ett satans klimatmöte.

  Vilket DJÄVLA dåligt omdöme samt extremt dålig tajming den apan har.

  Vilken DJÄVLA idiot!!!!

  Sveriges regering är en skyddad verkstad för dårar!!

  Hon har raderat inlägget men Internet glömmer INTE!!

  http://postimg.org/image/olfah2w4b/

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och i SVT och TV4 morgonsofforna lördag kommer vi att höra hur rädda MUSLIMERNA i Sverige och Frankrike nu är…. Att samhället måste skydda sig mot högerextremism och hur ”hatsajter som Avpixlat som hetsar och uppmanar till våld” måste förbjudas.

  Ska vi slå vad?

  Gilla

 • JEX

  Detta var väntat … Dessa dumma EU politiker som låter Muslimer välla in i Europa … Och framförallt Rainröv, Löven-röv och 87an som inte fattar någonting att Muslimerna vill starta krig i Europa.

  Gilla

 • Ahmed

  Värsta scenariot i Frankrike i natt!! 100 tagna som gisslan, nästan hundra döda, terrorister med islam på spetsen!!!.

  Gilla

 • Ahmed

  Dessa skäggterrorister har tagit 100 personer som gisslan. Det värsta cenariot i Paris just nu!! Jag lider med folket i Frankrike fyfan!! Jag orkar inte förstöra min natt alltså!!!

  Gilla

 • Ahmed

  Hallo Pettersson! Jo efter allt gott man druckit idag så kom det breaking news! Det har inträffat ett terrorattentat i Paris,omkring 40 döda må jag tro! Detta är en mardröm och set kommer att fortsätta förens man erkänner det verkliga problemet, det är åttio döda just nu, det bara ökar för fan! Fyfan fyfan! Jag är rädd om Sverige och alla de underbara svenskar och hederliga medborgare. Fy fan!!!

  Gilla

  • Synonymen

   Muslimer!!!

   Nu måste dessa vidriga avskum bort från Europa.

   Börja med mehmet kaplan..

   Gilla

   • Disappointed

    Det är inte muslimer! They just want to blame it on muslims, but it’s actually a bigger power!!! Stop being so naive and open your eyes and don’t let the new world order goverment enslave us!

    Gilla

 • Blackout

  Ian har alltid varit ett föredöme, det största misstaget han någonsin gjort var att ses i tillsammans med den mammondyrkande, vidrige och svekfulle Bert Stjärt.

  Det var definitivt INTE p.g.a Ian, som Ny Demokrati dog!

  Ian kommer till himlen,
  ….medan Bert i evinnerliga tider tvingas tugga skitiga sedlar i helvetet, tillsammans med fridolin, sahlin, löfven och Djävulen själv, rövfeldt.

  Gilla

 • Synonymen

  Det verkar som att några tagit Daniel Suhonens uppmaning till besinningslöst våld och planlöst skjutande på allvar.

  Hittills ca: 40 döda i Paris

  Räcker det Daniel Suhonen?

  Är du nöjd?

  Gilla

 • Runt hörnet kan vänta våldsamma sammanstötningar, mord, sabotage, anlagda bränder och uppror | Ban Islam

  […] Source: Petterssons Blogg Runt hörnet kan vänta våldsamma sammanstötningar, mord, sabotage, anlagda bränder och uppror […]

  Gilla

 • bjornwiklund

  Så himla bra . . befriande att några befinner sig i verkligheten:
  1. Att se in i framtiden är berikande för då kan man både planera och i sent skede parera.
  2. Att vänta tills facit är framme är för sent för att påverka på riktigt
  3. Att vänta tills någon annan läser och förklarar facit är det alldeles för sent . . .

  4. Då opinionssiffrorna rasar då blir det fart……. men varför det finns ju partier som ökar väljarstödet också så vi kommer ju alltid att få 100% i riksdagen alltid…..

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  N Y H E T…..
  I Paris har ikväll minst 18 personer skjutits ihjäl…Troligen åter ett attentat som drabbat staden.Mångkulturen har åter skördat oskyldiga liv.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   F.ö. har två sprängladdningar exploderat utanför fotbollsstadion Stadt du Franc i samband med kvällens match mellan hemmalaget och Tyskland.De två explosionerna skedde 21.15 och var troligen avsedda att skapa panik inne i stadion som hade c:a 50.000 åskådare…Återkommer när mer rapporteras i Franc 24…

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Naturligtvis råder just nu stor oro i Paris,och siffrorna kring döda verkar tyvärr stiga. Antalet skadade skall vara mycket stort antal !Enorma polis och Militäruppbåd har nu spärrat av stora delar av den omtyckta stadsdelen,där framför allt yngre människor på fredagskvällarna samlas till Disco,och andra nöjen.Man menar att det funnits Islamister,som använt kalaschnikov….

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    För dem av er som känner till Paris bättre än mig.Skedde det Batacon Concert Hall. Två olika lokaler har drabbats,men det kan vara hela tre lokaler,där araberna sköt rakt i mängden av besökare.Antalet döda ökar nu och senaste antal pekar på hela 30 döda…

    Gilla

   • Lena

    Lars Å Månsson :
    Jag har försökt att finna information på BFM TV, vet ej varför men det det bara snurrar får ingen respons överhuvudtaget, det är enligt min väninna totalt kaos !

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Rue du Faidherbe är platsen som det hela skedde vid.De djävla islamska avskummet inledde med att skjuta genom fönstren innan man rusade in och dödade ursinneslöst…Minst 3 svin deltog vid överfallet.

    Gilla

   • Lena

    Lars Å Månssson :
    Den bästa informationen får man här . Har inte hunnit läsa men länkar, Paris är i chock !
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3317776/Machine-gun-fire-heard-central-Paris-police-flood-scene-not-far-Charlie-Hebdo-shootings.html

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Gå in på Franc 24 som följer hela dramat…

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Nu kommer nya uppgifter om sprängdåden utanför Stadion.Minst 3 självmordsbombare skall har utlöst explosionerna.Åskådarna har i stället för att kunna åka hem, samlats inne på själva planen,och avvaktar nu tills polisen ger besked att faran är över.

    Gilla

  • Lena

   Lars min franska väninna ringde precis nu i chock, hon sa vi är vid randen av inbördeskrig !
   http://www.france24.com/fr/20151113-attaques-a-paris-suivez-situation-direct
   Djävla araber !

   Gilla

  • Lars Å Månsson

   Nu meddelar deras ”Kalle Anka” Hollande,att Frankrike har stängt alla sina gränser…Militär och polisstyrkor har satts i alarmberedskap över hela landet.Så dags att handla när islamska terrorister härjar,och invaderar hela Europa ! ;(

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Avslutar nu mina rapporter från Paris…Just nu finns det mer än 100 personer som tagits som gisslan i Concert Hall nära Place du Republic…De islamistiska terroristerna skjuter med jämna mellanrum allt fler inne besökare i salongen.. Utanför har ju enorma styrkor av säkerhetspersonal nu posterats.
    Tråkigt att sådana personer som Merkel,Hollande och bl.a. vår pellejöns tillåter,att Europa går under på ett sådant sätt.
    Ni som följt detta tråkiga moment i Paris..Sök trots allt att sova gott,tills det hela drabbar Absurdistan. God Natt….

    Gilla

 • Jan pålman

  Det var fantamme det bästa och klokaste som jag läst på mycket länge. Tack Ian Wachtmeister, landet behöver flersom du!

  Gilla

 • Thomas.B.

  Jag vet inte vart jag ska ta vägen med min frustratiom
  I dag i S.N: så har Roland Karlsson som har en ofta förekomst petterssons blogg en insändare i S:N: där han ondgör
  hur han blir behandlad på Bloggen han berömmer Skit tidningen S:N.
  och Tycker attt S. och C. är bra Vilken Jävla förrädare han Skriver att han tycker att S:N: år en bra tidning och att S: C: är ett bra Parti Roland karlsson om du läser detta må du tånka efter du vänder kappan efter vinden du är en katastrof för Svenska Folket Smörja för S:N: Fy Fan
  för att du ska få in din insändare

  Gilla

 • Jens Myller

  Regeringen har mycket att städa upp. Lycka till…

  Gilla

 • Peter Jacobsson

  Se hur det gick för Libanon när man släppte in muslimer i form av PLO. Det slutade med ett inbördeskrig som ruinerade landet så att det aldrig återhämtat sig. Mellanösterns pärla krossat av islam

  Gilla

 • age

  Oj, va’ skönt att läsa en text från en person som både kan skriva och har insikt i verkligheten. Tack Ian!!!

  Jag ser också den otäcka utvecklingen.
  Nu, närmast, när muslimerna etablerat sig kommer kraven på att bygga stridsledningscantraler i hela landet.
  Stridsledningscentraler under det fingerade namnet, ”moskeer”.
  Ingen förstår – men alla (svenskar) måste, eller kommer (försent) att förstå detta hot.
  Islam är på väg att infiltrera hela vår jord.
  Vi måste hjälpas åt att stoppa det som annars kommer att hända!!!
  Läs vad koranen uppmanar muslimer att göra!
  Jag är rädd!

  Gilla

  • age

   För att ge en lite tydligare bild av min uppfattning upprepar jag mitt mantra:

   Ja, vi går mot en avskyvärd framtid!
   Importen av muslimer kommer att avsluta
   vårt fosterlands existens!
   Jag måste repetera mitt mantra. Det kan ju
   finnas nya följare på bloggen som ännu inte
   är informerade om verkligheten:

   Ett inlägg jag skrev i juni:
   Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?
   Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
   En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
   En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
   En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
   En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.
   De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
   Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”, mosken/imamen.
   Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
   Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
   Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?
   Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!
   Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
   Läs också denna översättning från Koranen!
   ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ‘Jihad.’
   (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].

   Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”
   => Hur många Muslimer är Muslimer?
   Vi befinner oss i en skräcktid.
   Det är kanske dags att sprida Koranens budskap.
   => Vi kommer alla att bli drabbade.
   Vi har två alternativ:
   1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
   2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.
   3. Tillåt inte bygge av hemliga stridsledningscentraler (moskeer)!
   Jag är mer rädd nu – och det verkar som jag hade rätt redan då?
   Kanske behövs ett nytt ”styre” för vårt fosterland medan det fortfarande finns ett fosterland?
   //age

   Gilla

 • Thor

  Någon som kan upplysa om vilka som anlitar det arbetsskygga öket till stridshingst som föredragshållare? Nymoderata kommuner som sprätter iväg skattemedel kan jag tänka mig men om det även är företag ska dessa självfallet bojkottas.

  Gilla

  • Stenbock

   Stora bankerna och storföretag,som istället för att skatta som inkomst,skänker (betalar) bort enorma summor,för att höra denne dåre stå och svamla från scenen !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: