Irakier åtalas för våldtäkt i liggvagn på nattåg

INVANDRARVÅLD. En man i 30-årsåldern misstänks ha våldtagit en kvinna i liggvagnen på ett nattåg. Kvinnan ska ha vaknat och larmat tågpersonalen. Nu åtalas han för övergreppet på kvinnan. Mannen saknar fast adress i Sverige och är irakisk medborgare men det glömmer hatmedierna Aftonbladet och SVT att rapportera. 

TIDIGARE 2015-10-13. Irakier häktad för våldtäkt ombord på nattåg

En 28-årig man har häktats vid Sundsvalls tingsrätt misstänkt för en våldtäkt på nattåget mellan Umeå och Sundvall i helgen. Mannen kunde gripas på järnvägsstationen i Hudiksvall mitt i natten. 

Mannen greps klockan 03.15 under natten mot lördagen och anhölls knappt tre timmar senare av åklagare. På måndagen begärdes han häktad av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, bland annat med hänvisning till att han på fri fot riskerar att avvika, försvåra utredningen eller fortsätter sin brottsliga verksamhet.

-Pettersson läser om detta i flera hatmedia men ingen enda tar upp att den misstänkte är en arab som är medborgare i Irak,  som behöver tolk på arabiska och som saknar svenskt personnummer.

Ber om ursäkt för rubriken, den kommer från media, men den intelligente läsaren inser nog att det var en kvinna som våldtogs ombord på nattåget, men det kanske inte är solklart med tanke på kvalitén på dagen pensionsräddare…

2015-10-13_1602

2015-11-11_1148 2015-11-11_1148_001

14 thoughts on “Irakier åtalas för våldtäkt i liggvagn på nattåg

  1. Ett politiskt stort bidrag från partikassan till varje kvinna som blir våldtagen bör införas också retroaktivt . (vilka som hade makten vid händelse bör man utgå ifrån)

    Vilken skam för landet att politiker låter personer som våldför sig på befolkningen vistas i landet.

  2. Varje våldtäkt som utförs av en man från tredje världen är indirekt våra politikers fel!

    Reinfeldt, Löfven, och resten av politikerna i sjuklövern är indirekt skyldiga när svenska kvinnor våldtas och smittas av AIDS, syfilis och andra sjukdomar som dessa män från tredje världen bär

    Snart har vi en vårdkris utan motstycke i vårt land, beroende på att många individer i flyktingströmmarna bär på livshotande sjukdomar! Kostnader som ingen räknat med kommer att uppkomma! De kostnaderna ska självklart läggas till övriga kostnader för asyl och asylanhöriginvandringen!

    Våra totalt huvudlösa politiker tycks inte ha den minsta omtanke om de människor som röstat fram dem! Den etniskt svenska befolkningen, vi som funnits här sedan urminnestider!

    Det enda som intresserar dem är att omvärlden ser vilka förträffliga individer de är som på alla sätt värnar om MENA folken!

    Resten av Europa och världen förundras och skrattar åt den svenske statsminister pajasen och hans gäng sjuklövern!

    Jag garanterar vi har inte sett slutet på de här delen av svensk historia än på länge, oavsett om landets gränser stängs inom de kommande tio minuterna!

    Det är också medias fel att våldtäkter, gängvåldtäkter och våldsbrott kan genomföras, de är indirekt skyldiga eftersom de inte genomför en objektiv media rapportering!

    I första hand är varje myndighetsperson som förvanskar och undanhåller signalement på gärningsmän medskyldiga!

    I andra hand varje enskild journalist som medvetet utelämnar uppgifter om gärningsmännens signalement när det finns ett sådant!

    Garanterar att de skyldiga på ett eller annat sätt kommer att ställas till svars när den dagen kommer!

    Våra politiker ska ha i åtanke att nu mobiliserar ”organisationer som motståndsrörelserna, i de nordiska länderna men också ute i Europa”!

    Tycker mig redan höra stöveltrampet från svunna tider i farstun!

    Det här är inget som varken jag mina barn och barnbarn ska utsättas för!

  3. INLÄGGET hör inte hit . men jag kan inte Förstå varför flyktingar skaffar BARN . Varför ger dom sina avkommor SÅ dåligt ÖDE likt EU migranterna – kan dom bara våldtäkt o KNULLA utan ansvar – Svenskar tänker iförsta hand , jobb , bostad , Kan vi vara redo för BARN !! Inte bara nöjet samlag ANSVAR vad de kan ge barnen ELLER HUR

  4. Inte kan man åka tåg längre, inte buss. Ja, ja det blir väl att cykla eller ta bilen även om bensinen är dyr.

    • Det är inte ens säkert att cykla heller för det goda
      Svenska samhället köper även in cyklar till våra
      pensionsräddare, vi ska trängas ut med alla till
      buds stående medel!

  5. Liggvagn -( allt ingå )-Det visste hon inte !!! Inte bara äldre o sjuka SOM BEHÖVER TRYGGHETSLARM . alla vita är iFARA

  6. DE FLYR FOR SINA LIV TILL COSTA-GRATIS…..som Stefan Loven uttrycker sig!
    Sunt fornuft finns INTE langre, DET SLUTAR ILLA FOR SOCIALEN SVERIGE MED DENNA IMPORT!!!

    • Kvinnor borde ta reda pa hur dessa brott bedoms av domstolarna, Sverige ar en STORMAKT i valdtaktsfall
      En kvinna med bra jobb som kan snacka for sig har battre chanser an en arbetslos kvinna utan talets gava. SJ borde betala skadestand till kvinnan! Denna importerade kloakratta ar en av 100.000 tals pensionsraddare! 10 ar och SEDAN UUUUT, men nej, det gar ju inte, han har kastat passet….
      BESTALLT AV 87,an!!

  7. Bland hönshjärnorna på tidningsredaktionerna blir det
    bara en man i 30 års åldern, för han var ju inte Svensk,
    varje tidningsredaktion är besudlad med en samling
    enfaldiga krakar som nog undviker att se sig själva
    i spegeln!

  8. Det är enkelt. När polisen inte ens kan hitta ur en olåst skrubb så kan man applicera samma regler som i det land han kommer ifrån. Låt rättvisan skipas av hennes släktingar. Ge dem 15-30 mins ensamma så får han en rättvisa behandling på ett sätt som en muslim förstår.

  9. Det kanske är så med våldtäktsmannen att han inte kan åtalas om offret inte kan uppge gärningsmannens personnummer, i analogi med att det inte går att avhysa folk med okänd identitet från någons mark.
    Sverige är fantastiskt – korkat.

  10. Snart krävs KVINNO-kupéer… med dubbla lås, så att de manliga männen från männistan kan utöva sina manliga rättigheter.

  11. Vi får hoppas Stefan Röfven inte rycker in till våldtäktmannens undsättning. Då blir han satt på fri fot, får en fin lägenhet och skadestånd och medborgarskap inom några månader.
    Tänk, så har Sverige förändrats på kort tid.

Kommentera