Mordhyllande LO-sosse & Expressenskribent avslöjad!

Granskning Sverige avslöjade att LO-avlönade toppsocialdemokraten, ideologen och Expressenskribenten Daniel Suhonen vill ”ta upp Kalashnikoven och skjuta” och ”gärna gör revolution!”.

Daniel Suhonen försvarade sig genom att hävda att han ”bara skämtade”

https://www.facebook.com/daniel.suhonen/

Ett sammandrag av samtalet visar att Daniel Suhonen knappast menade att skämta, utan snarast hittade på det i efterhand för att rädda sitt skinn.

En intressant detalj i detta är att ingen i gammelmedia ännu nappat på nyheten. Att en toppsocialdemokrat vill göra revolution är tydligen inte ens värt en notis i minsta lilla lokal- eller branschtidning.

20 thoughts on “Mordhyllande LO-sosse & Expressenskribent avslöjad!

  1. Nyhetsvärde? Toppnyhet! Tokvänstern vill genomföra väpnad, blodig revolution med kalashnikovs!

    Hög tid för SÄPO att göra hembesök! SÄPO kanske inte tar hotet från Daniel Suhonen på allvar? Historien har visat, ignorera hot är det samma som acceptera hot! Det Daniel uttrycker idag, kan självklart vara verklighet i morgon!

    Daniel S. säger att han skämtar, Daniel verkar rätt klar med vad han är beredd att göra för att uppnå ett klasslöst samhälle!

    Sammantaget och sammanvägt tokvänsterns hat i socialamedier och på gator och torg, blir min bedömning att hot från någon inom tokvänstern måste tas på allvar!

    Daniel S. Tycker att han skämtar, inte glömma att Daniel ser ut att vara en auktoritet i tokvänstern. Daniels uttalande kan var det som tänder gnistan hos någon aktivist eller sympatisör. Sympatisör som på fullt allvar tar Daniel på orden och begår någon vansinnes handling mot enskilda individer eller mot samhället!

    Daniels hot är lika illa som vilket bombhot som helst och måste tas på största allvar och hanteras som sådant! Enda skillnaden mellan Daniels hot och ett anonymt bombhot är att Daniel uttalat hotet offentligt!

  2. OK Suhonen vi tar en duell, jag har till skillnad mot dig gjort militärutbildning i 11 månader +3 repmöten och jag tror att du aldrig ens hållit i ett automatvapen än mindre vet hur det funkar ? Ifall du inte förstås varit på terroristutbildning i något arabland, men det kanske du har när du framför sådana åsikter.Du borde omgående arresteras av SÄPO för anstiftan till mord och terrorbrott.

  3. Vet LO:s medlemmar om vad LO står för? Erhåller ABF statsbidrag? Kanske dags att dra in dem i så fall…

  4. Och givetvis ska det vara med en Kalashnikov, inget annat duger för en kommunist socialist, sköna juveler som döljer sig under Sossemantrat allas lika värde, om inte alla tycker som idioten så mejar han ner dem!

  5. Men vad är detta mot att en Sverigedemokratisk kommunpolitiker tycker att en zigenartiggare är het… ? Feta rubriker och uteslutning på det ena och ”a-jag-bara-skojade” på det andra.

  6. Målet är proletariatets diktatur, sosseriet och kommunisterna strävar mot samma mål. Sosseriet låtsas gå den parlamentariska vägen trots att de vet att det inte går. Kommunisterna går den hårda vägen med väpnad revolution. Båda vet att när tiden är mogen så blir det samarbete mot det gemensamma målet, diktatur.

    • Tänk på att sosseriet samarbetar/samarbetat med kommunismen och nazismen. N u är också samarbetet med jihadismen tydlig, allt för att nå målet.
      Att kommunisterna kan samarbeta med vad som helst för att öppna diktatur är välkänt, Stalin-Ribbentropp pakten har vi i färsk minne. Kommunisternas samarbete med islam har funnits så länge kommunismen funnits.

    • Vi dömer er nu till döden för högförräderi
      Mot rättvisa och kärlek, mot människor och djur
      Vi spränger hotellet i luften, men först gör vi vår sorti”
      Rävens tal var nu slut, vi tog fram vårat krut
      Nu var det äntligen deras tur

      Blå Tåget – På Väg Till Koppargruvan

      Inte svårt att begripa var den våldsamme Suhonen får/fått sin inspiration till massmord ifrån.

      Skolmördaren i Trollhättan applåderas sannolikt av Suhonen.

      Det är ju hans ”melodi” och problemlösning!

  7. Och vad fan förväntar ni er av den bidragsstyrda Pravda-pressen ,DDR-tv:n, eller Kina-radion?
    Givetvis tar dom inte upp detta med ett enda ord ens,trots att fanskapet har ju bevisligen kontakt med landets högsta ledning. Han är ju Löfvens hovleverantör av floskler.

  8. Ja, om nu en SD:are hade pratat på detta sättet, då hade han varit slagit i järn och släppt fram för inkvisitionen omgående. Bra att vi blir varnade, skal olja gamla Bettan, ifall idioten kommer till mina trakter.

  9. Daniel Suhonen var talskrivare åt Håkan Juholt under dennes tid som socialdemokratisk partiledare.

    Att Daniel Suhonen rekommenderar människor att gå ut och i besinningslös vrede urskillningslöst skjuta människor med automatvapen är magstark.

    Att hans uttalande inte uppmärksammas av media är däremot ytterst provocerande.

Kommentera