Vad hon inte upplyser om

Aftonbladet har idag en ledare med rubriken    Krigar med våldtäkt som vapen.

Författaren till ledaren är en yngre, för mig okänd, dam som heter  Katrine Marçal. Naturligtvis är det bra och mycket viktigt att upplysa om det systematiska våldtäkande som pågår i Irak – Syrien.

Intressant är dock vad hon i sann PK anda förtiger.  Hon nämner de systematiska våldtäkterna i Bosnien, de ca 200 000 kvinnor som våldtogs när Bangladesh blev självständigt 1971, övergreppen under 1937 års ­japanska ockupation av Nanking, till att 48 kvinnor i timmen våldtas i Kongo. 

Men inte ett endaste ord om världens största massvåldtäkt som utfördes av de Sovjetiska- komunistiska trupperna i slutet av andra världskriget, upp mot 2 miljoner kvinnor vart våldtagna en del av dem upp till 70 till 80 gånger. Man uppskattar att mellan 100 till 200 tusen avled som följd av de brutala våldtäkter de utsattes för. Naturligtvis inget att ta upp i en tidning med kommunistisk – Miljöpartistisk profil.

Katrine klarar med bravur att skriva om våldtäktsbarbariet i Irak – Syrien utan att nämna ett endaste ord om den”kvinnosyn” som förmedlas i koranen eller att Muhammed själv var en framstående våldtäckare och pedofil. Islam, koranen, Muslimer, muhammedaner  nämns över huvud taget ej i ledaren.

Naturligtvis så nämner hon i sann PK anda inte ett ord om muhammedanernas kraftiga överrepresentation i de våldtäkter som utförs i Sverige. Pettersson har tidigare skrivit om det HÄR .

Kära Katrine Marçal, IS som du kallar dem, är muhammedaner, dom är bara mer entusiastiska i följandet av pedofetens budskap än den stora massan muslimer.

8 thoughts on “Vad hon inte upplyser om

  1. Det som alla borde fatta och informeras om är att de grymheter som ISIS företar mot andra människor, är i enlighet med koranens instruktioner.

    Katrine Marcals artikel är lite missvisande, hon säger A men säger inte B. Ska man skriva något sådant, skriv sanningen för bövelen.

  2. Man kan ju undra hur hon, som kvinna, kan negligera risken att ha dessa våldtäktsmän/beordrade mördare/infiltratörer/desertörer, muslimer i vårt fosterland.
    Hon kommer ju själv att bli drabbad/bli våldtäktsoffer/bli rånad/bli dödad.

    Detta i enlighet med de direktiv koranen ger sina trogna, hjärntvättade sektmedlemmar.
    Jag upprepar inte den text jag kallar ”mitt mantra” denna gång, där hänvisningar finns till några av ställena i koranen finns, som stödjer texten ovan. Texten finns att läsa i många av mina tidigare kommentarer.

    Jag är rädd! — för muslimer!

  3. Katrine Marçal är en känd feministisk vänstersosse, hette tidigare Kielos i efternamn. Vanlig käpphäst: kvinnor drabbas värst av allt och mannen, särskilt den vite mannen, är roten till all ondska. Därför glömmer hon även exempelvis att nämna de män som skjuts, halshuggs och mördas på annat sätt av IS.

Kommentera