Europa har bara sett början på flyktingvågen

INVANDRING. I Europa har vi bara sett början av invandringsvågen från Syrien, säger chefen för ett av Jordaniens största flyktingläger.

Lägerchefen Hovig Etyemezian tog idag emot Norges statsminister Erna Solberg i det gigantiska Zaatari i Jordanien. Där bor för närvarande knappt 80.000 flyktingar från kriget i Syrien.

Lägret ligger bara 15 kilometer från den syrisk-jordanska gränsen, och Hovig Etyemezian kommer med en tydlig varning om den nuvarande flyktingsituationen till Europa:

– Det här är bara början. Vad vi ser nu är början, säger han till Aftenposten.

Etyemezian, som leder lägret som drivs av UNHCR, påstår också att familjer skickar kvinnor och barn tillbaka till Syrien. De gör det för att ha råd att skicka unga män till Europa på jakt efter en bättre framtid för hela familjen. I större utsträckning än tidigare gifts också unga flickor i 12-13 års ådern bort för att få hemgift.

– Kvinnors situation kommer bara att bli svårare, varnar Etyemezian.

Läs mer på Aftenposten, fast vi måste erkänna att Sveriges statsminister Stefan Löfven tar saken på allvar, han reser runt till världens stora ledare och berättar att hans regering minsann gjort upp om en tredje ”pappamånad” och att resten är SD:s fel.

10 thoughts on “Europa har bara sett början på flyktingvågen

  1. Islamiseringen av EU är ett faktum, därtill så jäser den så in i helvete.
    Risken är överhängande att våra barnbarn kommer att växa upp med moskéer i varje vrå, därvid majoriteten av befolkningen måhända kommer att vara muslimer. Oljud som Allah o akbar kommer att ropas dagligen från uppförda minareter. Med dagens oansvariga politik, ser jag bara tunga och mörka moln över Sverige.

    All elände och orättvisor mot svenska folket är på grund av 7-klövern jämte pk-median, som tillåter denna diskriminering mot svenska folket.

    Säg nej till ovannämnda oansvariga jävlar och rösta på SD, som är den enda adekvata oppositionspartiet i Sverige.

    • Varken vi, våra barn eller våra barnbarn kommer att ha något besvär av att muslimerna tar över årt fosterland.
      De kommer att döda oss alla!

      Jag är rädd! — så länge det finns en, enda muslim i Sverige!

Kommentera