Taxichaufför bunden och rånad av tre ”barn”


INVANDRARVÅLD. En taxichaufför i Alvesta rånades av tre tonårspojkar på fredagskvällen.

Rånet inträffade på Centralplan i Alvesta vid 19-tiden. De tre pojkarna hotade chauffören med kniv. De band honom sedan och tvingade in honom i bagageutrymmet innan de körde iväg med bilen. Chauffören lämnades senare på en plats utanför Alvesta.

– Han ska inte ha fått några fysiska skador, men han har utsatts för en väldigt obehaglig upplevelse. Han fruktade för sitt liv, säger Ulf Wilson, inre befäl vid Växjöpolisen.

Efter ungefär en timme grep polisen fem personer vid en fritidsgård, men två av dem kunde avskrivas från utredningen. De övriga tre misstänks för människorov, tillgrepp av fortskaffningsmedel och rån.

– Bevisläget är gott, säger Ulf Wilson.

De tre misstänkta pojkarna är alla under 18 år och hemmahörande i Skåne. En av dem, som är under 15 år, överlämnades till de sociala myndigheterna i Växjö, som i sin tur ska överlämna honom till de sociala myndigheterna på hans hemort. De två övriga sitter anhållna.

-Pettersson tror inte en sekund på att pojkarna är hemmahörande i Skåne som SVT skriver utan de kommer betydligt längre ifrån…

Låten nedan har inget med artikeln att göra mer än att Eddie Meduza sjunger om Alvesta…


10 responses to “Taxichaufför bunden och rånad av tre ”barn”

 • svensson

  De är verkligen”duktiga” de ”små” ensamkommande och väldigt både försekomna och företagsamma, tänk va berikade vi blir. Synd dock om taxichauffören som blev utsatt för detta, vi måste nog beväpna oss speciellt folk med serviceyrken.

  Gilla

 • Involuntarium

  På något sätt låter det som riktiga kulturberikare. De har väl hört berättas om allemansrätten och dess förmåner!

  Gilla

 • age

  Här är väl läge att på youtub lyssna på den förträffliga och passande låten av Owe Thörnqvist, SVERIGEBESÖKET!
  Han var verkligen före sin/vår tid, som skrev om problemet redan då.
  Lyssna, den är njutbar!
  //age

  Gilla

  • Mvh Olli

   Den finns att hitta på Jukeboxen och man skriver just jukeboxen i petterssons sökmotor utan att gå ut från Petterssons. Den ligger på runt 142 visningar på topplistan.Där får ni exakt stavning av artistens namn genom att kopiera namnet utan att något annat kommer med, det stoppar ni sedan in på Petterssons sökmotor och Ove kommer fram med Sverigebesöket. Kan man stavningen för artisten, så kan man gå direkt till Oves låtar och Sverigebesöket.

   Gilla

 • jockfall

  Bara lugn. Vår statsminister gillar att ta ansvar. Han dyker nog upp småningom. Kanske?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Ny variant som vi inte sett så mycket av tidigare i Sverige. Dessa kulturella avtryck bildar den första stenen i en ny mosaik som vi ska lära känna i Sverige. Mosaik hette ett program på TV. Det var som om man ville förmedla att många olika färger tillsammans aldrig kommer att blanda sig eller att när de väl gör det så blir det brunt och gott som choklad.
  Den ena gruppen verkar nu vilja ge sig på en annan?

  Gilla

 • Lena

  Den förbannade importen sprider sin skit !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: