Tälten är uppe, Sverige invaderat land


Är du journalist frågade en äldre man mig där jag stod tvärs över gatan till Migrationsverket på Agnesfridsvägen 111 i Malmö. Där stod jag och tittade, funderade och fotograferade.Agnesfridsvägen Malmö Framför mig hade jag de obstruerande palestinierna och deras ockupation av en stadsgräsmatta, till vänster om mig tält i beredskap. Jag befann mig mitt i Malmö, staden som inte går att känna igen.

I dessa dagar när allt rasar på i en rasande fart mot mer och mer bisarra politiska beslut anser jag att det måste till en dokumenation, och där var vi ense han och jag. Det är viktigt att i ord och bild dokumentera vad som sker mitt framför näsan på oss i vårt eget land som har blivit allas land. ” jag som gammal ekonom ser att detta kostar…….skatterna kommer att höjas” Jo så kommer det antagligen att bli, och jag påpekade att ett lands folkvalda väljer det man vill satsa och prioritera mest på, och vårt land prioriterar detta, jag  pekade tvärs över gatan till tälten. Från Tyskland väntas det ikväll och i helgen massor av fler malmöbor till Malmö.

Tälten står redo att ta emot en skärv av invasionen till vårt land, på Migrationsverkets parkering står tälten i räta rader och är nu snartAgnesfridsvägen 111 Malmö färdiga att bebos av de som vi blir utbytta med. En kvalificerad gissning är att dessa tält kommer inte på långa vägar att räcka till.

Det fattas endast elaggregat så att de som är i ankommande kan få ljus, värme samt kunna ladda sina mobiltelefoner. Personal vid Myndigheten för samhällsskydd och beredskap: MSB bankade ner de sista tältpinnarna när jag var där.

”Detta är sjukt”……….och här väljer jag att censurera vem som sa det för det kan kosta för mycket för den som sa det ifall en arbetsgivare får nys DSC07214om att en person vågade säga det som många går och tänker på. Han som sa det såg så ledsen och uppgiven ut, han ung , jag gammal och det var inte såhär man ville att landet skulle lämnas över till kommande generation. Tältstad mitt i Malmö, din nya verklighet.

Män män män så långt ögat kunde nå, män som satt på trappen till Migrationsverket, män som stod enskilt och i klunga, män som vankade fram och tillbaka samt män som satt tillsammans och eldade med ved på en helt vanlig gräsmatta i en förr så helt vanlig skånsk stad. Jag kände mig som borta och inte hemma.

De obstruerande palestinierna gjorde V-tecknet åt mig när de såg att jag fotograferade, jag gjorde tummen ner… det var då jag blev impopulär. Jag skulle nu korrigeras av en man som snabbt gick över gatanen som ska hem till mig, många tankar flög förbi, är det nu jag ska dö.

Mannen som valt mitt land men som fått avslag på sin begäran att bo just här, gick tillbaka efter en liten stund till sina polare då vi inte pratade samma språk, denna gång klarade jag mig. Med alla dessa män från kulturer med en vidrig kvinnosyn och med en förövrigt helt annan syn på liv och död än vad vi har, inser jag att framtiden för malmöbor och svenskar ser mörk ut.

Igår fick vi höra av Migrations och justitieminister MSBMorgan Johansson (S) att även Sverige har en gräns av vad man klarar av……..idag står tälten färdiga och palestinska män på en gräsmatta i Malmö fattar inte varför jag inte kysser deras fötter utan istället önskar dem någon helt annan stans. Att vara sverigevän frestar på då den svenska politiska eliten anser att andras kulturer är mer värda än min trygga förr så vanliga skånska/svenska kultur. Tack MSBs tältkillar som gav mig tillåtelse att titta in i tälten, och tack för den lilla pratstunden.

Vid pennan

Eva-Marie

Malmömän


38 responses to “Tälten är uppe, Sverige invaderat land

 • Det brann i ett tält i natt i Malmö | Petterssons gör skillnad!

  […] Här kan du läsa ett reportage som jag skrev för tre år sedan, och är det inte samma muselmaner nu, då är det andra, det finns hur många som helst. Belysande bilder i reportaget tagna av mig. […]

  Gilla

 • Torbjörn

  Bara att inse att Malmö nu är förlorat till en främmande makt!

  Gilla

 • Lena

  OT :
  Ser på din bild Eva-Marie att en container är uppe i luften med hjälp av någon sorts kran, detta ser jag ofta utomlands, tror att det beror på stöldrisken av materialet som finns i containerna.
  Skitsamhälle, där vissa inte vet skillnaden från mitt och ditt !

  Gilla

 • Lena

  ”Ship to Gaza” var är den förtöjd just nu ? Segla den till Malmö och fyll den till brädden av hemlängtande palestinier, gör några resor och lugnet infinner sig sakteliga till Malmö.
  Svenska myndigheter ni har ju under så lång tid lyssnat på alla ickesvenskar, gör nu som ni brukar lyssna på de hemlängtande, sätt in kustbevakningsskeppen också så ökar kapaciteten, en svensk flottilj till palestiniernas stora belåtenhet och ni kan fortsatt ” vara godhjärtade med öppna hjärtan” !

  Gilla

 • Mr Q

  Ali:
  I kväll är du sen…..

  Gilla

 • Vera

  Läs gärna på om fluor och dess påverkan på människors hjärnor. Under WW2 användes fluor i koncentratiionslägren (blandades ut i dricksvattnet ) för att göra fångarna mer lättmanipulerade och för att sänka deras iq-nivå. Det är bara att börja forska govänner så förstår ni snart varför svenskarna är så lättmanipulerade.

  Gilla

  • Mr Q

   Men nu på hösten finns det ju knappt nårra fluor ! Och på vintern ser jag alri nårra i mitt ghetto.Har för mig att spyfluor går i vinterslaf…

   Gilla

 • Pica pica

  Stackars Eva-Marie som får se sin stad förstöras av kravmaskiner som aldrig kommer att bidra till en positiv utveckling eller känna någon lojalitet mot sitt nya land.

  Har följt avhysningen från Sorgenfri. Liksom palestinierna ser tiggarna tämligen välgödda ut. En intervjuad kvinna kom med det jag väntat på. Hon påpekade hur generösa vi var mot alla andra invandrare så hon tyckte att de (romerna) skull få detsamma.

  Gilla

 • Kattsand

  Håller man på att bygga det nya EuroPA? Filial till Gaza?

  Gilla

 • En arg kvinna

  Ååååå jag bara HOPPAS att det blir en SVINKALL vinter i år!!!!😈😈😈😈Med MASSOR av snö!!!Och Snöstorm!!!!! 😈😈😈

  Gilla

 • Hönsmamman

  Vad lever de av?

  Gilla

 • Lena

  Tack Eva-Marie du är verkligen modig, dock var försiktig de där typerna har hela etablissemanget bakom sig och är därför beredda att begå våldsamma handlingar. En stor hund skulle vara en säkerhet vid sådana här tillfällen !

  Gilla

  • Eva-Marie

   Jag har endast katt 😉 Det är svårt att vara försiktig och ärligt talat så trodde jag att min sista stund var kommen och det är inte klokt att mans ska känna så i sitt eget land. Jag kommer i hela mitt liv att dokumentera i tal, skrift och i bild, när man har yttrandefrihet ska man använda sig av den, det kan tas ifrån oss.

   Gilla

 • Jonas

  Ni idioter som röstade på SD är en produkt utav sionismen. Judar äger er alla och Islam väntar hela Europa. Ge upp, för juden styr allt.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Skyll inte på mej,
  jag röstade NEJ
  i EU-valet.
  Det är bara att gå tillbaka till det valresultatet och se efter i vilket landskap man var mest positiv till EU, jordbruksbidragen lockade.
  Så, som man bäddar får man ligga!

  Gilla

  • nyfiken

   Ursäkta min fråga men var är alla tjänstemän som ska se till att alla regler – lagar fullföljs och effektueras ???
   Bara att läsa SKL´s regler som ska gälla för alla kommuner som skrivit under…..
   Var är de som är ansvariga ?????

   Gilla

  • ljusaretiderljusaretider

   Ingen kunde väl ana detta då?! Vi borde få rösta om detta minst vaet 10:e år!

   Gilla

 • Falköga

  Tack orädda Eva-Marie!! Som gör ett jobb som media borde men inte törs göra.

  Jag hörde en av dessa ”stackars” palestinier intervjuad i TV i går. Han vågade inte åka hem. Jag tänkte, varför i helvete har då Margot Wallström och regeringen erkänt Palestina som stat. Och varför gödslar vi med SIDA pengar. När en palestinsk medborgare inte törs åka dit????

  Gilla

 • Mary Agnes

  ”Sjukt”, Eva-Marie, det är för faaan en EPIDEMI
  En fucking tsunami av parasiter som väller in och kväver hela vårt socialsystem. Hur detta ska sluta, behöver vi inte spekulera i; det har tyska regeringsforskare redan formulerat:
  1) Krig mellan olika gupperingar i sunni och sushi-muslimer
  2) Krig mellan invandrare och etniska europeer
  3) Krig mellan krävande kompromisslösa asylanter och staternas myndigheter

  Gilla

 • zetatronica

  Att det kommer så mycket ensamkommande män är för att få uppehållstillstånd, så de sedan kan ta hit sina familjer på laglig väg. Om vi tycker det kommit många ”flyktingar” nu, är det inte i närheten vad som kommer komma inom snar framtid. Vi har passerat ”tipping point”.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Intressant!
  Tack!

  Gilla

  • anna

   Så är det, tyvärr.
   Kalla mej konspiratorisk, men jag tror ändå allt är uträknat av dom som styr världen.
   Orban har rätt, vi har blivit förådda i EU av NWO.

   Gilla

   • zetatronica

    Att vara konspiratorisk är ett sundhetstecken. Självklart är det här inplanerat sedan länge (Agenda 21, 2030) och dirigerat av världseliten. Nu handlar det om att slå ut nationaliteter och skapa kaos. En sådan massa blir lättare att styra. Jag vet inte vad dom lovat våra ”ledare”, eller om de blivit hotade, men skummast är att det finns så många hjärntvättade (och hjärndöda) människor i Sverige som slutat att tänka själva. Är det något vaccin som gjort människor i Sverige apatiska(?) Över 60% av svenskarna tog ju svininfluensa vaccinet.

    Gilla

   • Stenbock

    Instämmer med dig… Själv är min teori,att de som betalar dessa europeiska politiker och landsförrädare,sitter på andra sidan Atlanten.Med ett försvagat och till stora delar förgjort Europa,underlättas att hålla kontroll på världsherraväldet mot Ryssland.Speciellt nu då det krävs stora insatser av USA i Asien,för att söka hindra Kina med alla medel.
    Deras Stilla Havsflotta har sedan 2:a världskriget slut,aldrig varit tillnärmelsevis så stor som idag.

    Gilla

   • zetatronica

    @Stenbock. Ja det skulle ju kunna förklara Rysshatspropagandan i Europa (och Sverige). Minns bl.a. för några år sedan då Margot Wallström (då EU-Kommissionens förste vice ordf.) satt inför en miljonpublik i tv-programmet Skavlan och öste skit på Putin. Så visst kan det vara så en teori som du själv beskriver. Alltid trevligt med andra infallsvinklar från andra kommentatorer. 🙂

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: