Robert Gustafsson: Sverige Styrs Av ”Obehaglig Pk-Fascism

INRIKES. Sverige kontrolleras av en ondskefull makt som bedriver en ”obehaglig pk-fascism” där medborgarna måste uttrycka ”rätt åsikter”, som t.ex. feminism, annars hängs de ut och får sina liv förstörda. Den slutsatsen drog komikern Robert Gustafsson när han medverkade i Skavlan förra veckan.

Vi tar en gammal klassiker med Robert och Lasse Brandeby ”Neger här negrer där negrer every where!”

10 thoughts on “Robert Gustafsson: Sverige Styrs Av ”Obehaglig Pk-Fascism

  1. I en politisk blogg som gör anspråk på att vara seriös ska man kunna stava rätt till fascism, anser jag. Robert Gustafsson verkar kunna stava till det, men i listan på bloggens kategorier har man skrivit facism.
    Vänligen

  2. Robert Gustafsson skall ha all heder för sin ryggrad. Både Helena Bergström och Skavlan behöver lyssna på andra åsikter än sina egna för att utvecklas som människor.

    • Jo jag såg den förut typ ”om blickar kunde döda” men å andra sidan kallas hon väl inte för proffsgråterskan för inget så det där är kanske en normal uppsyn hos henne.

  3. Om man får för sig att protestera mot dyan i åsiktskorridoren bör man först kontrollera att man a) har hög social status, b) är ekonomiskt oberoende. För Robert Gustafssons del är det a) check, b) check. Han kommer alltså att klara sig.

    Var det någon som såg hela programmet? Jag tycker att Helena Bergström ser mest ut som en surkärring under Roberts inlägg. Kom det någon reaktion senare från henne eller Skavlan.

Kommentera