Moderat vill stänga Avpixlat för Sveriges bästa

”I extraordinära situationer kan extraordinära åtgärder vara nödvändiga. Jag respekterar grundlagarna till punkt och pricka. Men det som Avpixlat gör, det hat och våld dom bedriver bör inte kunna gömmas bakom grundlagarna. Det är ett övergrepp och missbruk av yttrandefriheten. Det Avpixlat gör bör kunna ses som olaga hot, och hets mot folkgrupp. Därför så bör enligt min mening Avpixlat som sida stängas ner, för Sveriges bästa.” 

2015-11-01_0729Det är moderaten Alexander Bengtsson som skriver detta på sin blogg och han anser även att Sverigedemokraterna har ett ansvar för hatet i Sverige.

Alexander Bengtsson, är ledamot i Moderata ungdomsförbundets distriktsstyrelse i Uppsala län. 

-Pettersson menar att Bengtsson är helt fel ute, människor måste få diskutera en vansinnig politik och den som gör SD ansvarig för den politiken är knappast den skarpaste kniven i lådan. Det är sjuklövern och de människor som röstat fram dem som är ansvariga för att Sverige slits isär…

 

28 thoughts on “Moderat vill stänga Avpixlat för Sveriges bästa

  1. Täpper man till ventilen, kommer tryckkokaren att explodera. En politiker som inte förstår det är svagbegåvad.

  2. Den ende som missbrukar yttrandefriheten är Alexander Bengtsson! Han vill med maktmedel stoppa det fria ordet!

    Alexander Bengtsson gör sig skyldig till hets mot folkgrupp genom sitt påhopp på Avpixlat och uttalande om extraordinära åtgärder mot det fria ordet och den i grundlagen inskrivna rättigheten yttrandefriheten!

    Alexander Bengtsson visar genom sina uttalanden vilket enastående IQ hen besitter!

  3. Negrer ska vara i Djungeln och inte här och leka kravmaskiner,
    vad som är bäst för Sverige skall avgöras av Svenskar, och
    inte av självutnämnda tyckare, snart kräver han väl att det
    bara är Negrer som får lov att tycka. Konstigt att han hamnat
    hos M där är annars lika vitt som i ett glas mjölk?

  4. Alexander Bengtsson är knappast den vassaste kniven i moderaternas låda….Tyvärr är massinvandringen till Sverige ett resultat av en uppgörelse Fredrik Reinfeldt gjorde med Miljöpartiet som ställde som krav en helt fri invandring där man kan komma utan pass och ID till Sverige och få livstidsförsörjning av Försäkringskassan, – kika på Tinos föredrag, finns en länk till höger där han förklarar det ohållbara med om hela Sverige blir lika ”lönsamma” som Malmö och Södertälje….
    AVPIXLAT censurerar hårt, minsta svordom och man blir inte publicerad, jag tycker det är fel, en kommentar är en kommentar och man kan inte tillmäta kommentarfält lika stort värde som om det publiceras i AB eller Expressen på första sidan…Kommentarer läses av ett begränsat antal människor och folk är folk…
    I EN DEMOKRATI MÅSTE ORDET VARA FRITT!!

  5. En intressant tanke slog rot sedan jag läst notisen och kommentarerna; Det är numera ett oomkullrunkeligt faktum att 68-vänstern medvetet invaderade nyhetsredaktionerna för att kunna styra nyhetsflödet. Kent Asp, professor GU JMG, har visat att 56% av journalisterna är antingen röda eller gröna kommunister.

    Tänk om man gjort samma sak med MUF? Ser man till Reinfeldt och Batra så motsäger deras handlingar inte direkt tesen och ser man till MUF-förslag till partistämman kunde man tro att Grön ungdom hade skrivit dem.

    Slutsatsen måste därför bli att ledande medlemmar i MUF varken är liberaler, konservativa eller nationalister.

  6. Intressant det här.
    Avpixlat ses som en främlingsfientlig och rasistisk sida som bara sprider hat. Ändå får vi det bekräftat gång på gång, att såväl politiker, journalister som samhällsdebattörer besöker sidan och också lusläser den.

    Det än märkligare är att Avpixlat sägs stå för hat och främlingsfientlighet, samtidigt som sidans artiklar bygger på nyheter som rapporterats om i etablerade medier, såväl nationella som internationella och artiklarna är dessutom länkade till ursprungsuppgifterna.

    Hatet och främlingsfientligheten måste därför bestå av de nyheter som politiker och journalister inte tar upp för att de kan belysa baksidor man inte vill ska nå ut till folket.

    Hatet och hoten i kommentarsfälten är något helt annat och kan inte lastas Avpixlat, enbart den som skriver orden. Etablerad media har som bekant valt att inte tillåta kommentarer och när det ändå görs är de hårt modererade.

  7. När moderaterna står till vänster om kommunisterna är det inte konstigt att Sverige är på väg utför.

  8. Han avslöjar sig själv som fascist.
    Tydligen saknar han den begåvning som många har inom ”eliten” –
    den att linda in sin fascism i verbala vackra kläder.

  9. Funderar på – är det kommentarerna som är värst eller är det inläggen som berättar om vad som sker i landet som man helst önskar förbjuda?

    Det är ju sju partiets politik som inläggen handlar om och en del om vad som sker i andra länder.

  10. Ok. Han följer alltså lagen ”till punkt och pricka” och för att hedra den principen vill han alltså gå tvärs emot lagen för att tysta en tillåten informationskanal med olagliga medel?? Är det rätt uppfattat?

    • Batra är inte ett dugg bättre, när hon kryper ur sin bubbla i storstan kommer det samma typer av uttalanden. När DÖ sprack hotade hon med lagstiftning.

  11. För Sveriges bästa, bör vi stänga riksdagen och utlysa nyval .
    Alexander är en liten gåsleverkommunist som inte tål folkets röst.

  12. En moderat kille som INTE står upp för demokratin, alltså.

    Han gör det genom att hyckla fram orden” för Sveriges bästa”. Dessutom påstår han att han respekterar grundlagarna, trots detta uttalande.

    Det var ju hans parti som var med och skapade DÖ och ledde landet i 8 år, ”för Sveriges bästa”.

    En ” fasadpolitiker” av denna kaliber klarar vi oss utan, ”för Sveriges bästa”.

  13. Han tror väl förstås att de fåtal Svenskar som finns kvar i Sverige är dumma i huvudet, men då tror han helt fel. Det är ju dom som står för klokheten i det här landet, för dom har ju fler än två hjärnceller och dom jobbar dessutom ihop.

  14. Finns ett sammanfattande ord för detta tankesätt: DIKTATUR.
    Alla åsikter mot regimen klassas som ”hat” och förbjuds.

    Som i nazi-tyskland. Som Stalin. Som Mao. Hotet om en åsiktsdiktatur är nära.

    Dessutom vore det ju bra om den där Bengtsson verkligen hade LÄST Avpixlat, och inte gått på vad TT och Expo skriver OM sajten. Åsiktsmonopolet med SVT, DN och Afton är pisseskraja nu, när allt fler väljer att läsa nya fria media för att få nyheter och för att få lov att kommentera. För hade kommentarsfälten varit lika fria i deras egna media, hade de varit tvungna att förbjuda sina egna tidningar också…

  15. Alexander Göran som de Göran: Tar med sina rasistiska åsikter hit till Norden. Säger man emot honom, är man rasist.

Kommentera