De nya hotellgästerna klagar på mat och annat


INVANDRING. Den 30 september började det komma nya gäster till Hotell Ankaret i Oxelösund. De första migranterna började flytta in utan att Migrationsverket hunnit besiktiga anläggningen som brukar föregå avtalstecknande och inflyttning.

Nåväl, det dröjde inte länge innan klagomålen började. De asylsökande upplever att maten serveras i försmå portioner, att den ransoneras, att den är enformig och att de inte får reda på om köttet är halal-slaktat osv. Man skulle kunna tro att de är på semester på ett femstjärnigt lyxhotell och inte människor som flytt för sina liv.

-Pettersson känner igen problemen från asylförläggningen Jollen, då klagades det också på maten så till den grad att jag gick dit och provade maten HÄR och HÄR. (jag vill förresten passa på att tacka för maten, det var ni mina vänner och skattebetalare som fick bjuda). Maten var god och riklig, om det är samma sak på Ankaret vet jag inte men misstänker att maten är tillräckligt bra för människor som flytt för sina liv.

När det gäller halal-mat så önskar jag att någon kunde be muslimerna som kommer hit att läsa på lite bättre. Inget säger att de har rätt att kräva någonting, inte Allah och inte Muhammed, det finns nämligen ett muslimsk begrepp som heter Darura, det kan närmast jämföras med vårt ”nöden har ingen lag”

 • Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…
 • Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…
 • Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…
 • Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

och allt detta utan att Allah eller Muhammed blir förbannade. Hoppas alla förstår att Halal – är en smak av terror och vägrar servera det i Sverige.

Det är visst problem i tvättstugan också och det är som vanligt, det är trångt, man tar varandras tider eller förstår inte varför man har ett schema och då blir det naturligt vis bråk.

Allt är naturligtvis inte de asylsökandets fel, men med 120 personer från olika håll i världen på ett hotell och inte direkt från ställen där man är van att kompromissa och ta hänsyn så är det inte lätt att göra alla nöjda, om det ens går.

TIDIGARE 2015-09-29. Ska hotell Ankaret i Oxelösund bli asylboende?

Oxelösund är en liten stad med 11 000 invånare i sydöstra Södermanland precis på gränsen till Östersjön. 

Hotell Ankaret är den lilla stadens enda hotell, det bytte ägare den 1 juni i år och nu har den nya ägaren, Bamal Hotel AB, ansökt och fått ett tilldelningsbeslut för tillfälligt asylboende för 120 platser á 312 kronor per dygn i självhushåll. Det är 9 320 kronor per person och månad eller 1 123 200 kronor i månaden om hotellet blir fullbelagt. 

Att företaget, Bamal Hotel AB, vars ägare och vd är Rajander Singh, har fått tilldelningsbeslut godkänt av Migrationsverket men det betyder inte att det bara är för de asylsökande att flytta in utan en hel del krav måste uppfyllas innan det är dags, men Migrationsverket är desperata så risken är stor att Oxelösund blir av med sitt enda hotell.

Rajander Singh är bördig från Indien och är affärsman, och så vitt jag vet betydligt seriösare än en viss asyldirektör från Skara men det betyder inte att Oxelösund behöver 120 nya invånare och framförallt behöver Oxelösund ett hotell, inte ett asylboende.

-Pettersson som bor i den lilla staden, 50 meter från hotell Ankaret, är glad att han har tillgång till en vinterbonad stuga långt inne i de sörmländska skogarna…

2015-09-29_2123 2015-09-29_2122


35 responses to “De nya hotellgästerna klagar på mat och annat

 • Sus

  Ni borde fan skämmas många av er!
  Här är människor som ser sina hus,barn, föräldrar,grannar bli både slaktade, bombade och torterade!! Hur hade ni känt er om ni fick uppleva det? Nästintill majoriteten av flyktingarna har aldrig lämnat sitt land de vet inget om annan kultur eller annat levnadsätt.
  Meb att hysa respektlös agg mot dom gör mig fan illamående nedvärdera deras tro. Det är inte dom som krigar eller vill någon illa.
  Tro mig dom önskar nog tillbaka till tiden dom hade fred. Inte gå till skolan som 10 åring och se klassrummet fullt med vapen.
  Eller när dom sitter vid skolbänken se rebeller köra förbi och skjuta fårhedern.
  Inte heller när de flyr behöva vandra i dagar och se människorna omkring sig kollapsa. Lägga sin bäbis i en gummibåt i hopp om att den ska klara sig för den chansen finna inte i deras land. Tänk er för förfan!

  Gilla

  • age

   ”Sus”!
   Visst, du har så rätt. De är illa ute.
   Dock är en mycket stor del av dem muslimer.

   Läs mitt mantra så förstår du varför jag aldrig i livet skulle bjuda in en muslim i mitt hus.
   Av de övriga är det em stor del som ”flyr” till det rika Europa och Sverige. Systematiken i att ”sända ett ankare”, ett ”barn” i 16 – 30
   års åldern för att få ett fäste i Sverige, är sannolikt inte flykt från krig utan från en obekväm tillvaro.

   Med ett begränsat tillflöde skulle våra gränsmyndigheter kunna analysera vilka som behöver hjälp och vilka som (enligt direktiv från sin hjärntvätt, koranen/islam har som mål att ta över vårt land.)
   Då först kan vi göra gott och ta hand om de vi kan välkomna.

   ”Mitt mantra”:
   Ja, vi går mot en avskyvärd framtid!
   Importen av muslimer kommer att avsluta
   vårt fosterlands existens!
   Jag måste repetera mitt mantra. Det kan ju
   finnas nya följare på bloggen som ännu inte
   är informerade om verkligheten:

   Ett inlägg jag skrev i juni:
   ”Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?
   Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
   En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
   En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
   En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
   En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.
   De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
   Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”, mosken/imamen.
   Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
   Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
   Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?
   Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!
   Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
   Läs också denna översättning från Koranen!
   ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ‘Jihad.’
   (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].

   Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”
   => Hur många Muslimer är Muslimer?
   Vi befinner oss i en skräcktid.
   Det är kanske dags att sprida Koranens budskap.
   => Vi kommer alla att bli drabbade.
   Vi har två alternativ:
   1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
   2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.”
   Jag är mer rädd nu – och det verkar som jag hade rätt redan då?
   Kanske behövs ett nytt ”styre” för vårt fosterland medan det fortfarande finns ett fosterland?
   //age

   Gilla

  • Stefan K

   Alla önskar att det blir fred så fort som möjligt, så att de som vill kan åka hem igen…och det vill väl alla enligt dig?

   Med tanke på det du skriver är det märkligt många klagomål som kommer från de asylsökande. Är det inte maten, är det boendet eller området där boendet ligger.

   En flykting som hämtas direkt från flyktinglägren som kvotflykting skulle förmodligen gråta av lycka om han/hon fick allt det som de asylsökande får i Sverige. Tror du inte?

   Gilla

  • Stenbock

   Det var ett ömmande reportage,blandat med svordomar !
   Tror du dessutom på vad du skriver,är jag den förste att beklaga dig….
   Hur står det till med merparten av dessa lyckosökare från Afrika,Afghanistan,Mongoliet,Georgien,Pakistan.Iran.Irak och 50 olika länder ytterligare ? Kan du kanske även ge oss en förklaring varför de fotvandrar genom nio länder,och slutligen finner lyckan i Absurdistan ? Ps.du behöver inte krydda svaret med svordomar Ds.

   Gilla

  • Peter Skoglund

   Hej , ” Sus” !

   Nog skäms jag och många fler skulle jag tro. Det har du rätt i. Fast jag skäms över hur vår regering sköter och styr landet Sverige. Hur de totalt hat tappat greppet över vår migrationspolitik.

   Jag skäms som arbetarkille när en socialdemokratisk regering plockar pengar från vårat bistånd som ska gå till de fattigaste av fattiga. Jag skäms hutlöst mycket. Gör du det, ” Sus” ?

   Migrationsverket räknar med att behöva 29 miljarder kronor extra 2016. Att ta ytterligare pengar från biståndet är en möjlighet.

   ”– Det jag har sagt är att om man gör en full avräkning med den här prognosen då skulle det innebära halverat bistånd. Jag har aldrig sagt att det är så man ska göra”, säger finansminister Andersson.

   Biståndsorganet Sida har räknat på hur en halvering kan slå.

   Till exempel kan det innebära att 100 000 färre barn kan gå i skolan, att nio miljoner färre människor få tillgång till rent vatten och att 245 000 barn blir utan mässlingsvaccin.

   Så här mycket pengar har redan tagits från det svenska biståndet de senaste åren, pengar som egentligen ska gå till de fattigaste av fattiga, runt om i världen.

   2012 – 3,2 miljard = 9% av totala biståndsbudgeten eller var tionde krona
   2013 – 4,4 miljard = 11,6% av totala biståndsbudgeten eller var tionde krona
   2014 – 4 miljard = 10,5% av totala biståndsbudgeten eller var tionde krona
   2015 – 8,4 miljard – 21% av totala biståndsbudgeten eller var femte krona
   2016 – 8,2 miljard – 19% av totala biståndsbudgeten eller var femte krona – men baserat på gammal prognos och väntas stiga.

   Diskussionen är nu att ev. ta 50 % ,vilket är upp mot de 29 miljarder Migrationsverket har begärt extra enbart för år 2016.

   Gilla

  • Peter

   Släng ut dem bara

   Gilla

 • angelicaplacet

  Asylboende som staten äger tog slut hösten 2012.Jag hade ingen aning om att jag var delägare till asylboende,det tror jag inte så många andra skattebetalare visste om.

  Det bör ju faktiskt vara logiskt att svenska fattiga arbetarpensionärer bör kunna få äta sig mätta varje dag på statens asylboenden.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Inte om man skall tro artikeln i SN idag Peter Skoglund.

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Har läst artikeln i SN, Roland. Där står………

   ”De asylsökande upplever att maten ransoneras” enligt deras uttalande. Det är inte prat om dålig mat.

   De asylsökande hävdar att de bara får tvätta mån-torsdag, för att fredag till söndag ska maskinerna vila.

   Enligt ”hotellägaren” Singh så följer han Migrationsverkets norm för maten, fullt ut, och att tvätta kan de göra alla veckans dagar.

   Så vad är problemet?

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Det jag menar Mr Q är att staten borde tillhandahålla dessa bostäder så slipper vi privata lycksökare. Att ta emot så många och inte ha bostäder är ett hyckleri. Reinfeldt menade nog att vi andra skulle öppna våra hjärtan. Tror inte han tagit emot någon. Men väl här skall dom givetvis ha bra mat och tillgång till tvättmaskiner. Mannen som driver detta vill enbart tjäna pengar. Tyvärr !

  Gilla

  • Mr Q

   Inget ont i,”att tjäna pengar” Roland… Sen det du benämner ”staten” är ju vi skatteslavar.Menar du att dessa vildar från Afrika,och Araber skall tvångsanvisas till våra svenska privata hem/boningar ?

   Gilla

   • age

    Aldrig i livet att jag skulle inhysa en muslim, som har som mål
    (enligt deras sagobok, koranen) att döda mig.
    En bättre lösning är att de återvänder till den miljö de själva byggt upp.
    Koranens ledare är ju stor så han kan säkert ordna till det för dem.
    Jag har inte sänt någon inbjudan. Det skulle ju vara att snuva deras stora ledare, som vill dem det bästa.

    Gilla

  • Peter Skoglund

   Hej , Roland !

   Du skriver ,

   ” Men väl här skall dom givetvis ha bra mat och tillgång till tvättmaskiner”.

   Då blir min fråga till dig. Har de inte det då?

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Fast dom privata ägarna till flyktingboenden vill ju bara tjäna så mycket pengar som möjligt. Tror dom skiter i dessa människor. Tråkigt!

  Gilla

  • Mr Q

   Vad menar du nu Roland ? Förre ”statsministern” vädjade ju till alla, att ”öppna sina hjärtan” !Är vi nu världen största humanitära stat,får vi lägga oss på knä,och nådigt blicka i riktning Mekka ! 😦

   Gilla

 • Joy

  Jag har en hotellbokning på ett hotell i Göteborg, gjord av annan än mig. Sks bli intressant att komma dit och se hur de är där. Jag blir bjuden på hotellet så jag kan ju inte klaga på något, men intressant ska det bli.

  Gilla

 • Deia

  Some important data:

  Acording to UN, the majory is MEN: 65% of those refugees are MEN, 20% children (0-18 y.o.), 15% women.
  DATA – REFUGEES: EMERGENCY RESPONSE
  http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php

  RISK OF TERRORISM
  EUROPOL – TE-SAT 2015
  ”The comparatively low number of terrorist attacks in EU
  Member States is in part the result of successful interventions
  of EU Member States’ intelligence and law enforcement
  agencies. However, religiously inspired terrorists
  in particular have continued to demonstrate their intent
  and capability to conduct indiscriminate violent acts. The
  terrorist threat from those individuals and groups is increasingly
  acute.”
  ”The overall threat to EU security is likely to increase. While most
  terrorist attacks in the EU were carried out by separatist groups
  in 2014, they were generally small-scale, and have continued to
  decline in numbers in recent years. The main concern reported
  by EU Member States (EU MS) is the phenomenon of jihadists
  travelling to and from conflict zones, which has enhanced the
  capabilities and the resolve of religiously inspired terrorist
  individuals and groups to perpetrate terrorist acts in the EU. This
  was evidenced by the completion of an attack in May – carried out by a religiously inspired individual who had returned from the
  conflict in Syria – that resulted in the death of four people. ”
  https://www.europol.europa.eu/content/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2015

  To be continued

  Gilla

 • Deia

  ” med 120 personer från olika håll i världen på ett hotell ” – This is not a problem in any hotel with civilized guests! What is the issue with some people like latins-africans-arabs that they just have so difficult to understand-learn-evolve like it happened with europeans naturally?

  ”1 123 200 kronor i månaden” – We, workers-taxpayers, have been turn into slaves to support those who don’t take their responsabilities to work and build their lives and their countries. Wemalso have the human right to work to maintain only our own livelihood and enjoy our money from our work. We can’t afford to maintain millions of people anymore.

  Those adults making wars today learned intolerance-hatred-violence with their parents-people-culture who didn’t care about what they were teaching to their children which could turn against themselves in the future.

  Training of a child to become terrorist
  http://www.memri.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/5110.htm

  Preschool Muslim Girl Holds Knife, Says: ‘I Want To Stab A Jew’
  http://pamelageller.com/2015/10/preschool-muslim-girl-holds-knife-says-i-want-to-stab-a-jew.html/

  Gilla

 • Nisse

  Det kan aldrig sägas för mycket är det muslimer så slutar det alltid med inbördeskrig. Sverige har inte haft krig på flera hundra år…………..

  Gilla

 • Grune

  Den som klagar på maten skall ingen mat ha !!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tack för maten, skulle jag vilja, att man kanske säger.

  Att varje svensk kommun nu även har en klagomur, baserad på religiösa grundvärderingar, kan vi bara konstatera.

  Den riktiga klagomuren fick man inte överta efter ”klagomål baserat på olika religiösa påståenden

  ”Klagomuren fortsatt judisk”.

  Fem arabländer uppmanade FN-organet Unesco att deklarera att Västra muren är en del av al-Aqsamoskén – men resolutionsförslaget blev inte godtaget.

  Ett ”skamligt och bedrägligt försök att skriva om historien”.

  Så betecknade Israel det resolutionsförslag som lades fram i Unesco, FN:s organ för vetenskap, utbildning och kultur, av fem arabländer om att erkänna Västra muren – en del av en det andra judiska templets västra mur – som en del av den muslimska helgedomen al-Aqsa.

  http://www.varldenidag.se/nyhet/2015/10/26/Klagomuren-fortsatt-judisk/

  Gilla

 • Synonymen

  Och när de inte klagar på maten våldtar muslimerna.

  ”Serial sex attacker strikes again”

  ”In all the incidents the attacker was described as being of Mediterranean or Middle-Eastern appearance with dark hair.”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3299166/Serial-sex-attacker-Clapham-strikes-NINTH-victim-assaulted.html

  Gilla

 • Björn

  För små portioner? Undrar vad de är vana vid hemifrån då? Trerätters eller? Men det är väl fattiga människor som kommer hit eller? För det kan väl inte vara lycksökare som kommer hit d.v.s. ekonomiska flyktingar? Nää så är det ju inte för Löfvén upprepar ju sitt mantra ”de flyr för sina liv” likt en vältränad papegoja så snart han får chansen. Sedan åker han på Nordiska rådets möte och snyftar och tror han skall få medhåll av övriga nordiska länder men icke. De tycker tvärtom att Sverige är på helt fel väg. Tänk om Löfvén och framförallt tänk rätt!

  Gilla

  • Pica pica

   Enligt vad jag har hört så ”hamstrar” migranterna. Alltså tar de med sig mat att äta vid annat tillfälle. På de ställen där mat ingår så har man funnit att de smugglar med sig bl a mat och gömmer på rummet. Detta vill man av santitära skäl undvika.

   Gilla

 • rannug

  …Är ni bussiga och väntar lite med era klagomål, hon som ska skriva ner klagomålen äter Toblerone och har pimplat i sig en låda rödvin.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Synd att det inte finns tecken på tangentbordet som motsvarar de känslor man får när man läser denna artikel!

  /Z/X§≈fifanµµµµbrrrrrrr

  Gilla

 • Orvar

  Då får vi se om det finns några eldsjälar som engagerar sig?

  Gilla

  • Stenbock

   Jo i Ingelsträde vid Höganäs protesterade i dag byalaget,mot att gamla nedlagda skolan skall inrymma äventyrare i åldrar ”12-16 år”.
   Det fanns även en ensam (troligen prästen) som var tillskyndare !För er som känner till familjen Carling,var det en av dem som organiserade motståndet.Som ni ser på Videon nedan en glad och positiv familj :
   http://www.hd.se/lokalt/hoganas/2015/11/02/vi-genomfor-en-civil-och-fredlig-protest/

   Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    Jag läste artikeln och beslutet var ju redan fattat. Det enda som gäller i en demokrati är att vi får rösta, direktdemokrati är det enda som ska gälla i alla viktiga frågor.
    Allt som berör invandring är för de som redan bor på en plats den allra viktigaste frågan.

    Gilla

   • Stenbock

    Ja Lena när vi båda gick i skolan,kallades inte sådant förfarandet som idag sker,för demokrati !
    Tiderna förändras verkligen när man som nu,i en liten ort som Ingelsträde med några 100-tal invånare,berikar orten med ”islamiska barn”,utan möjlighet för kommunen att säga nej till dårskapen.!

    Gilla

 • age

  Hoppas att packet förstör hela hotellet!
  Är man så inbicill så att man hyr ut till muslimer får man skylla sig själv?

  Läs mitt mantra:

  Ja, vi går mot en avskyvärd framtid!
  Importen av muslimer kommer att avsluta
  vårt fosterlands existens!
  Jag måste repetera mitt mantra. Det kan ju
  finnas nya följare på bloggen som ännu inte
  är informerade om verkligheten:

  Ett inlägg jag skrev i juni:
  ”Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?
  Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
  En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
  En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
  En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
  En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.
  De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
  Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”, mosken/imamen.
  Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
  Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
  Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?
  Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!
  Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
  Läs också denna översättning från Koranen!
  ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ‘Jihad.’
  (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].

  Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”
  => Hur många Muslimer är Muslimer?
  Vi befinner oss i en skräcktid.
  Det är kanske dags att sprida Koranens budskap.
  => Vi kommer alla att bli drabbade.
  Vi har två alternativ:
  1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
  2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.”
  Jag är mer rädd nu – och det verkar som jag hade rätt redan då?
  Kanske behövs ett nytt ”styre” för vårt fosterland medan det fortfarande finns ett fosterland?
  //age

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Återigen ett tyst medgivande till att dem varken flytt från krig eller misär.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: