Bra tid

Ett gäng vänstermänniskor gjorde idag allt för att kåkstaden i Malmö ska få bestå och ockupanterna ska ges möjligheten att bo vidare på en mark de inte äger.

Polisen gjorde alltså inte det de förväntades göra. Kan det bero på rädslan för rasiststämpeln media brukar ta fram när en minoritet utsätts, kan det bero på att de inväntar nya besked från de styrande socialisterna som kanske försöker ordna fram ett riktigt boende på skattebetalarnas bekostnad, eller var det demonstranterna som hindrade ordningsmakten från att göra sitt jobb?

Var anledningen den sistnämnda, har jag ett tips till Malmöpolisen. Utrym lägret i morgon när tiggarna sitter utanför Malmös butiker och demonstranterna är på sina jobb…Nähä, de jobbar inte?

Tyvärr tror jag det så småningom blir som reportern sa i kvällens Rapport.

20 thoughts on “Bra tid

  1. Jo Björn det funkar om vi alla ger fan i ” Dom som bestämmer” Packet i regering o riksdag ska ut

  2. Helt rätt inga lagar gäller. Nu får fan SD kalla till pressträff o inf oss om vad vi har att förvänta oss när svensk lag så uppenbart inte gäller längre

  3. Zigenarna har blivit något slags heliga kossor och slagpåsar för vänsterliberala hobbygrupper. Självutnämnda solidaritetsgurus och deras Afa-stylade lärljungar vill få uppmärksamhet än här än där. De stackars zigenarna/romerna/EU-migranterna själva ska inte smutskastas för det här. Det verkliga packet som låtsas föra deras talan ska inte komma undan!

    • De har alltid kommit undan sitt beteende. Läs en skönlitterär bok eller se en film eller tv- serie från utlandet. Samma sak där, det blir markägaren de går på. Polisen vill och kan inget göra.

  4. Det var länge sedan lagarna gällde i Malmö. När man som vit gör något då åker man i fängelse men det gäller inte vänsterpatrask, muslimerna och zigenarna. Det får lugnt en biljett eller extra tillskott för att de inte ska vara hestiga och aggressiva.

  5. Ofattbart egentligen! Objudna gäster ockuperar privat mark och förvandlar den till en soptipp mitt i Malmö. Nu skall de bort och då står galna vänsteraktivister och försöker hindra detta. Förlåt att jag frågar men var i huvudet sitter felet på dessa aktivister?

    • Utrym lägret och sätt alla som vistas på området på ett flyg till Rumänien, oavsett om det är romer eller aktivister, enkel biljett till Rumänien och livstids utvisning utan möjlighet att komma in i Sverige igen.

  6. Malmö är en Stad fylld med imbecilla,hjärntvättade,okunniga, människor som egentligen behöver särskild behandling för sina vanföreställningar. Sveriges tredje största stad har redan gått full swetard, det är bara en tidsfråga tills galenskapen smittar av sig.

  7. Skönt! — Nu vet vi att Svenska lagar inte gäller.
    Jag gillar att köra fort. Nu ska jag ut på motorvägen och testa hur fort min bil går.
    Handikapparkeringen utanför ICA är ibland ledig, när inte zigenarna är i affären. Där kan jag parkera när jag handlar.
    Det finns en massa fina hus med sjötomt utmed kusten. Till sommaren ska jag köpa husvagn och ställa upp den på någon av de fina sjötomterna.
    Det behövs ingen toalett i husvagnen. En stor tomt räcker.
    Miljön behöver vi ju inte längre tänka på; Jag ska skrota värmepumpen och köpa en kolkamin. Det blir mycket billigare.
    Soptömningen är det dags att säga upp. Det sparar pengar. Soporna kan jag slänga i grannens trädgård.
    Med tillräckligt många smarta besparingar behöver jag inte jobba.
    Kanske ta en kudde och sätta mig utanför Coop.
    Jag är övertygad om att alla kommer att demonstrera med plakat:
    ”Så kan vi leva i fortsättningen!”
    Poliserna kommer bara att titta till så att jag inte stör trafiken.
    Nej, nu ska jag tömma toaletthinken i vägbrunnen.
    Godnatt!

    En bekväm tid väntar!

    • Tyvärr – det spricker på att du varken är EU-migrant eller asylsökande. Du är svensk och då funkar det tyvärr inte att skapa egna lagar att leva efter. Du kan heller inte räkna med något stöd från vänsterslöddret.

    • Du får ju ta huset också. Bara du inte visar legitimation på vem du är. Eftersom ingen vet vem du är kan de inte köra iväg dig. Bara säg att du har fått tillåtelse att bo där. Exakt så gör tiggarna och kommer undan med det.

  8. Formaldehydskallarna i V:s aktivistgruppen är Löfvéns förlängda arm. Polisen fick order att inte dyka upp och göra sin plikt direkt från regeringen. Martin Vilfridssons ord var rena hånet! Alla vet mycket väl att befolkningen är en massa kalkoner som bara kaklar mellan fyra väggar och inte törs protestera öppet. Varför ska jag bry mig? Jag är en rumänsk medborgare som såg med egna ögon i somras i en stor stad i hemlandet hur zigenarna kommer ut ur socialkontoret med pengar. En av dem var en ung kurvig zigenerska med en bländande guldtandgarnityr i munnen – hon flinade brett och sade till andra att hon tänkte prova med Sverige efter Storbritannien, eftersom svenska ministrar ’älska oss’.
    Splendid! – tänkte jag som ska åka tillbaka till ett zigenarfritt land. Slit dem med hälsa, ni ministrar och vänster aktivister som gärna kopulerar med ’romerna’ och får snart nya arter virus och bakterier på er. À vôtre santé!

  9. 400 poliser på söndags ob övertid är onödigt; i morgon måndag händer det.

    Liknande upploppen på Limhamn i fjor somras kommer AFA trupperna att bombardera polisen. Frågan är vad zigenarna kommer att göra? Ska de skjuta, sätta eld på sig eller… Och kommer polisen att stoppa de körförbudade bilarna om och när de ger sig sv och därmed förhindra att de ger sig av…?

    • Håller med sällsynt korkat att planera detta på en söndag av kostnadsskäl sen kanske en del av extremisterna har jobb att gå till en vanlig varddag.

      • Jag tror du lever i en städad del av landet. Vänsterextrema och vänsterpatrask åker inte till något jobb för att de lever bättre på att dra bidrag och jobba svart. Ett sådant exempel är Jonas med filthatten och en annan är Mihai, hans rumänske rövpolare som tolkar på rumänska, jobbar svart och drar bidrag. Mihai har varit här minst 10 år. Bägge dessa herrar röker på duktigt. De brukar vara på plats när det händer något…även om det är mitt på dagen.

  10. De ”två männen” som sa att de kommer att gå in i lägret om inte polisen gör det – visar större handlingskraft än regeringen.

    Det hedrar dem!

Kommentera