Hjältemodig fotograf griper rånare i Malmö

GRANSKNING SVERIGE. Denna dramatiska bildserie visar hur fotografen Freddy Mardell blir vittne till ett rån, hur han dokumenterar det och samtidigt griper rånaren. Denna hjältemodiga insats sker utanför ICA – Västra Hamnen i Malmö, där handlarna upplever liknande händelser dagligen.

Bilderna visar också hur några anarkistiska tjejer står och spottar och skriker ”rasist” åt de modiga personerna, som griper och håller fast rånaren i väntan på polisen.
Granskning Sverige vill gärna komma i kontakt med dessa tjejer, för att fråga vilken värdegrund och samhällssyn man har när man spottar på människor som griper en rånare.

Hjälten Freddy Mardell, är en rutinerad storfotograf, som bl a tog en av 1900-talets mest berömda bilder, på fackpampen Hans Ericson, när han lyxsemestrade i det då, av facket, bojkottade Spanien.

Trots att han dagligen fortfarande tar sensationella bilder, vill inte någon tidning ha hans bilder längre. Gammelmedia vill nämligen mörklägga verkligheten.

Freddy Mardell lever idag som bostadslös och tvingas sova i sin bil p g a att vissa människor, som t ex rånaren i denna bildserien, är lite mer värda och därför får gå före i bostadskön.

Men Freddy Mardell viker sig inte. Han visar den kraft och beslutsamhet som svenska folket så väl behöver mot de mörka krafterna som vill förstöra och förinta Sverige.

Vi behöver fler hjältar som Freddy Mardell. Fram med kameran och dokumentera Sverige.

19 thoughts on “Hjältemodig fotograf griper rånare i Malmö

  1. De gånger som jag har blivit påhoppad av muslimer för att de ville ha det jag äger så har ingen opponerat sig men de när jag slår ner dem i nödvärn så rings det polisen och man har åsikter. Det är mest kvinnor som är ”modiga” dessa luder som särar för benen för svartingar och muslimer medan deras ”pojkvänner” fattar att de kommer att åka på en smäll om de försöker något, Om man har slagit ner tre av fyra eller två av fyra är sannolikheten hög att om man öppnar foderluckan så finns risken att man åker på en propp så de vita ”män” som hänger kvar brukar hålla sig på avstånd, går därifrån eller ringer polisen….medan deras luder är aggressiva. Malmö är nerlusat, av kriminella patrask så att i deras ögon så gör muslimerna och svartingarna inget fel för dessa luder håller också på med snatteri eller så mudrar de någon man när han är full eller när de lurat av någon någons husnyckel. I Malmö är normen att man är slug, listig och smart om man är socialfall/kriminell.

    • I Stockholm är 90% av befolkningen Socialdemokratisk muslimsk slödderimport, de tycker inte det räcker och det är vi som ser dessa problem sossarna tycker har fel! Kan inte sådana som Löven bara försvinna i ett hål i marken?!!

  2. Oonsdag kväll, Södervärns busshållplats. Två svartingar från Afrika där en svarting går och bär på en luftkonditionering ska med buss 130 mot Lund. Svartingarna har satt i spel att de betalar för en och chauffören har tröttnat på dem för att de tjuvåker hela tiden på den linjen. Jag hjälper chauffören att tolka men de ger sig inte. De är aggressiva och hotfull och hotar mig så när svartingen börjar hota mig för att det inte
    gick vägen (dessa äckel är ju inte inte ens i närheten av normal intelligens) så hotar jag tillbaka och när jag avslutar med att ”go fuck yourself retard” så ger han upp. Först stjäl de någon luftkonditionering och sedan ska de åka gratis och så ska man ha medlidande med tjuvar och lögnare…kan de inte åka hem och ägna sig åt sådant där?

    Så blir det när äcklig obildad vilde och bastard som Löfven bjuder in alla kriminella från jordens alla hörn.

    • Ibland lurar arabernas luder någon kille i en fälla, då kan allt hända, som exempelvis den skötsamma 30 åring som blev knivmördad för några år sedan, straffen blir löjligt låga.

  3. Våld är en av de saker som kommer att öka.

    Vi får bara inte glömma vem som ansvarat för utvecklingen även om kappor nu börjar att vändas i desperation. Aldrig!

  4. Freddy Mardell är en hjälte, det behövs fler som Freddy, men det gäller att se upp för knivar och ev. kompisar. Detta är en av många snattare/rånare, polisen släpper ibland exempelvis zigenare från Rumänien direkt om de inte kan legitimera sig, undrar om polisen agerar lagligt ?
    Sverige har blivit en riktig avskrädeshög tack vare EU och SOCIALDEMOKRATERNAS massinvandringspolitik.
    Dessa UFO:n som spottar och skriker rasister har tittat för mycket på SVT som mörkar den tragiska sanningen!

  5. Jäklar vad snopen han blev som landade i backen. Hade Sverige lite flera karlar av Freddys kaliber så skulle det göra skillnad.

    Nu är jag ingen vän av våld men det är ju det språk de själva använder och kanske förstår.

  6. Vi måste ta reda vilka dessa ’damer’ är. Någon som läser här måste väl känna igen dem?

  7. Heder åt Freddy Mardell!

    Han är en av dem som tappert kämpar för att Sverige fortfarande ska vara civiliserat.
    (Vilket man INTE kan säga om slaskmedia, sjukkartellen och pk-etablissemanget.)

    Jag tvivlar på att ”GranskningSverige” kan få något vettigt ur afa-ludren; texten på den asfula T-shirten säger: ”LALALA I can`t hear you”, vilket tyder på att denna ”white trash” blivit gravt hörselskadad av sin egen Vuvuzela i samband med frekvent deltagande i anarkistiska kravaller.

    Att den andra slasktratten är, om möjligt, ännu mera rabiat, beror sannolikt på att det är hennes neger som arresterades.

    Beteendet visar, bättre än någon PISA-undersökning, på hur den Svenska skolan degenererats de senaste åren.

Kommentera