Dom är inte flyktingar


”Dom är ekonomiska migranter . Skicka tillbaks dom! Ni riskerar att förstöra era länder!”

Utdrag ur Tony Abbotts tal

Hela talet i videon nedan.


5 responses to “Dom är inte flyktingar

 • volse

  Ekonomiska migranter och verkliga flyktingar vandrar sida vid sida med asylturister och vanliga asylterrorister. I UG i afton framkom det med önskvärd tydlighet att syrierna själva mycket väl känner till knepet att bl a penningstinna pakistanier och afghaner uppger sig vara syrier för att komma in i asylanternas gräddfil. Också för EUs migrationskommisionär var det ett välkänt fenomen. Dock verkar knepet vara officiellt fullkomligt obekant för Asyldiktaturens satans kreatur. Om de inte är rent blinda idioter sitter antagligen Morgan och Stefan vid sina morgonberedningar och hoppas att i alla fall en av tio skulle kunna vara en syrier med giltigt asylskäl!

  Gilla

  • jockfall

   Vi väntar bara på den första apan som rymt från ett zoo och söker asyl i Sverige. Våra välbetalda tjänstemän välkomnar säkert den också.

   Gilla

 • jockfall

  Tar landets statsminister ansvar för alla brott dessa stackars skäggiga ”barn” begår. Men Stefan Röfven vänder nog andra sidan till och genom media får han aldrig reda på alla våldtäkter som utförs av ”barnen”.

  Gilla

 • tikamax

  Han har ju rätt! Varför ser Sverige mellan fingrarna på dessa ekonomiska migranter och låter dessa utarma landet? Dessa personer kan inte söka lyckan på vår bekostnad. Vi har nog med att göra att ta hand om de personer som har asylrätt och flytt för sina liv. Detta gäller inte de andra, de ekonomiska migranterna ska och kan vi inte ge ett bättre liv på vår egen bekostnad. Det är helt uteslutet!

  Gilla

 • ossie

  Man kan bara drömma om att vi hade en sån statsminister med sån stake i, istället för den sillmjölken vi dras med.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: