Statsministern vädjar om hjälp: ”Vår förmåga har en gräns”

INVANDRINGEN. Stefan Löfven ägnade hela sitt tal åt flyktingkrisen under Nordiska rådets öppnande i Reykjavik på Island i dag. Statsministern bad de nordiska politikkollegorna om stöd för att driva linjen om ett obligatoriskt system för omfördelning av flyktingar i Europa.

– Ingen ska tveka om Sveriges humanitära vilja och ambition. Men också vår förmåga har en gräns, nu måste alla länder ta sitt fulla ansvar, sa Löfven enligt TT.

Efter sitt sju minuter långa anförande fick han en rad frågor. Ett inspel kom från Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof som lyfte fram partiets krav om en folkomröstning om invandring. – Vi ska inte folkomrösta om Sverige ska följa internationella konventioner eller inte, svarade Löfven.

-Pettersson hör ofta det där om internationella konventioner och undrar om Sverige är ensamma i EU att vara med i den klubben? De andra länder kommer ju inte i närheten av vår invandring per capita, bryter EU:s 27 övriga länder mot internationell konventioner Stefan? Förresten har du glömt att du för några månader sedan sa att det inte finns någon gräns för antalet asylsökande, ljög du då eller chansade du?

Filmen från SVT är från december 2014. Lägg märke till att statsteven alltid visar små söta barn när de visar migrationsbilder. Inte de unga ljugande män som i verkligheten står för 75 % av de asylsökande.

Invandringen knäcker välfärdsstaten.

26 thoughts on “Statsministern vädjar om hjälp: ”Vår förmåga har en gräns”

 1. Internationella konventioner säger svetsaren och upprepar ordet asylrätten, asylrätten, asylrätten som en grammofonskiva….INSE TOMTE ATT DU KÖR SVERIGE I BOTTEN! Denna idiot vill komma åt AP fondernas pensionspengar för att bygga gratisbostäder åt slöddret som väller in i Sverige….
  Stefan måste skaffa fler livvakter, det blir farligt för honom när Socialdemokraterna förskingrat statskassan!!
  Uppmanar alla att träna inför det som komma skall!!!

 2. Stefan försöker sälja en nitlott för flera hundra miljarder.tror han har större chans att sälja den på Tradera,om inte så kommer Sverige säljas på kvd

 3. Löfven missar som vanligt fokus. Vi ska inte folkomrösta om konventioner vi ska folkomrösta om massinvandringen. Om det då blir stopp då får man ta ställning till konventionsåtagande m.m. Att inte Danielsson och Ribbenvik fått sparken än visar på en total handelsförlamning. Och byt ut den inkompetensbefriade Morgan Johansson.

 4. Ang. den jämförande statistiken ovan som jämför hur många tärande som släpps in i förhållande till den totala folkmängden i landet? Man borde jämföra med hur många som arbetar av befolkningen och inte klumpa ihop antalet med pensionärer, sjuka, kriminella, lata, efterblivna m.fl. vid jämförelser! – Dessutom vet vi att behovet av arbetskraft kommer att minska, inte bara inom industrin utan också på kontor. För att inte tala om helt onödiga pappersvändande myndigheter och institutioner! Sverige var färdigbyggt på 1970-talet. Att hålla i gång detaljhandeln med allt högre skatter har nu kommit till vägs ände, eller?
  Således – Vilka skall försörja vilka? Ständig volymtillväxt är ingen lösning. Men den annalkande katastrof som man nu sparkar framför sig kommer att bli enorm!

 5. Det är Merkel och äcklige Löfven som bjudit in muslimerna. NU lipar han över hela Europa över att han inte han hantera problemet som han skapat. Inom EU är han hatad, i Sverige är han hatad. Kan inte vara lätt att vara en antidemokrat, en förrädare och ett obildat korrupt patrask.

 6. Polackerna har nu röstat bort komunisterna och skaffat sig en ren höger- regering i klass med SD, så sent som idag.
  Inga skäggiga araber eller huckle-kärringar kommer nu in i Polen.
  Hurra, hurra, Hurra.

 7. Precis som en del andra patetiska svenska figurer så, ”we do care about the SMALL people”. vilken skam att lyssna på.

 8. STASIminister passar bättre än statsminister.
  I DDR var man iallafall ärliga och satte frimuraremblemen på flaggan.
  För hur många tror ärligt talat på att Sveriges regering styr landet?
  Förr i tiden tågade Sveriges bönder mot Stockholm med hötjugor och påkar, ändå har det aldrig tidigare varit frågan om att förinta sveriges folk .

 9. Stefan är som en 12 åring när höjdarna i Bryssel klappar honom på axeln. Säjer att han är bra på ta hand om invällarna , så dom slipper .

 10. Island kanske kan ta tio till om rövhålet ber vackert. DE andra länderna i Norden tycker att de har gjort sitt, och Danmark har stora bekymmer med dem muslimska svin de har, precis som Sverige har men med en idiot som statsminister. Skjut idioten och kalla in Göran Persson, det är den bästa sossen efter Tage Erlander och Per Albin Hansson. Men dem är ju döda och Palme har absolut inte varit bättre än rövhålet.

  • Hur kan du kalla sionistslynan GP för ”bra”?
   Han spred ju holohoaxen till alla oskyldiga skolbarn med ljugarskriften ”om detta må ni berätta” och Sveriges årliga holohoax-konferens.

 11. Svensk regering är efterblivna idioter som tror att andra ska komma och rädda dem från sig själva.
  ”När det det brinner i din grannes hus, skaffa vatten till ditt eget”.
  -Gammalt ordspråk som Löfvén glömt men andra länders ledare minns.

  Ingen utifrån kommer att kunna rädda Sverige. Det är som att försöka rädda en knarkare mot dennes vilja.

 12. Gudrun Schyman anser att vi ska låna, inte spara på utsatta, för att ta emot alla och bygga upp småkommuner. Det är bra läge att låna pengar nu.

  Det är feminismen av idag. Bedrövligt!

 13. Löfven är lögnare eller idiot. Antagligen bäggedera. Men även en slug figur som vill ha hundratusentals araber och afrikaner som röstboskap så fort som möjligt. Men en anings, anings, försiktighet måste ändå iakttas har partistrategerna kommit fram till: ett totalt sammanbrott före valet 2018 är inte önskvärt.

  Löfvens floskel om internationella konventioner är genomfalsk. Sverige har lagt till egna gummiparagrafer som ger Migrationsverkets apparatsjiks ypperliga möjlighet till massiv arabimport.

  Anders Danielsson kan inte vara så inkompetent att han inte känner till gummiparagraferna, de finns på hans eget verks, Migrationsverkets hemsida. Även han har mage att stå och blåljuga om konventioner, senast jag hörde f-nskapet var i DDR-radion.

  • Löfven tror att han ska få alla dessa muslimer som sin röstboskap. Jag tror inte på att de alla är rövhålets vänner, som han kastar ur sig emellan varven. Han är en nolla och sådana får kasta in handuken, ju längre han dröjer med det ju mer förlorat är landet för denne skitstövel och sämsta ledare någonsin i Sverige. Han håller inte ens Överste Gustavssons (Gustav IV) klass, så dålig är han. Be någon finne att ta fram kniven och göra slut på faanskapet eller be Håkan Juholt komma tillbaka. Han var också bättre än det rövhål vi har fått till statsminister.

  • Han är som bloggens Ali..Tror och tycker mycket.”Svittsaren” för sin del hur andra Europeiska länder skall handla och bete sig. Tillsamman med Merkel lever denne förståndsaknade figur i sin en egen värld.De övriga länder som han uppmanat mottaga ”flyktingar” skiter fullständigt i denna nolla.

 14. Svenska folket har aldrig blivit tillfrågade om de vill ställa upp på dessa s.k. internationella konventioner som icke-svensken Eliasson drivit igenom på något mystiskt vis.
  Det är en kronisk debattdödare dessa blockerarord.

  En Statsminister som vädjar om hjälp –
  piiiiiiinsaaamt!

  En Statsminister ska vara en Statsman som styr ett land!

  • Borde se i första hand till det egna folkets bästa. Brukar man inte säga att det är bättre att vara tyst och låta folk tro att man är dum än att prata och bevisa sin dumhet. Internationella konventioner? Inget vi många medborgare önskar förhålla oss till så dem kan han behålla för sig själv och förvara där solen aldrig skiner.

 15. Stefan vill inte hjälpa Sverige, han vill att alla andra västländer ska hamna i samma katastrofala situation som Sverige!

 16. Men internationella konventionen som Sverige förbundit sig vid är ju 1.900 kvotflyktingar per år.

  Resterande cirka 200.000 bör väl vara rimligt att svenska folket kan få folkomrösta om – då sociala samhälle strukturer krackelerar i rasande fart.

Kommentera