Ser ni likheten?


Ser ni vad som binder dessa två bilder med varandra?

Syrien 2015

1

Trollhättan 2015

2

Japp. IS-tecknet uppvisades i Trollhättan under dagens manifestation. Det ni….


92 responses to “Ser ni likheten?

 • Martin

  Gömmer er*

  Gilla

 • Martin

  Hahaha ni är ett skämt.. era smygrasister som kommer in här och skriver massa dygna. Detta har inget med isis att göra var fan får ni allt ifrån? Ni är nog psykisktsjuka som inbillar er massa utan att ni själva vet vad ni skriver om.. logga ut från era datorer och sluta skapa massa hat för till slut är det ändå ni som gömmer sig. Enda nu kan göra är skriva massa skit med olika fake namn men i verkliga livet är ni fega jävlar som tar in svansen mellan bena och sticker iväg

  Gilla

 • ali anali

  Samma symbol på knapparna vid övergångsställen i hela sverige. isis i farten? Ha ha

  Gilla

  • Luapej

   Tja, symbolen på övergångstället är ett gammalt Svenskt tecken för att visa uppskattning till Gud(Jesus). Så har jag som kristen gjort i många, många år. Säkert minst 30 år, långt innan vi visste att tydligen muslimer använder samma tecken.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Intressant länk, bedrövligt att SVT i ett barnprogram lurar barn att göra detta IS tecken!
   Detta borde gå under allmänt åtal, helt klart hets mot folkgrupp. Socialdemokraternas LEDARE ÄR JÄVLAR som lurat de stackars förståndshandikappade väljarna i en fälla som kommer att slå igen hårt och brutalt!
   MÄNNISKORNA I SVERIGE MÅSTE BILDA SJÄLVFÖRSVARSGRUPPER FÖR ATT SLÅ TILLBAKA DE HÄR MÖRDARNA NÄR DEN DAGEN KOMMER!!!

   Gilla

   • ÅMÅL

    Ofattbart för svenskar över 45 år!
    Vi sjunker djupare och djupare ned i träsket…

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Dessa nötter är medskyldiga till morden på Carola Herlin och sonen Emil Herlin på IKEA I Västerås….OM INTE MUPPEN SLÄPPT IN KRETI OCH PLETI HADE ERITRIANEN INTE VARIT I VÄSTERÅS OCH MORDEN ALDRIG HÄNT!!
   SKÄMS SVETSARN!!!!!!

   Gilla

 • Operatören

  De mest naiva av er kommer förmodligen att falla offer först när de svarta fanorna börjar vaja.. Det som märks rätt fort är svenskens över lag dåliga kunskaper om Kalifat och Mujahedin. Jag gillar olika men hatar extremism i alla dess former. Mitt tips till de mest uppenbart naiva av er är att skaffa er en bredare bild av vad som händer i världen och då menar jag inte att ni ska läsa Aftonbladet OCH Expressen..

  Gilla

 • BE

  DE PEKAR MOT HIMLEN! DE ÄR ENADE. Idioter.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Såg utländska kanaler rapportera från et mångkriminella helvetet Trollhättan där Nina är IS slyna….Det nämndes att det är ett högt antal socialbidragstagare och massarbetslöshet…..PISA mätningarna ger vid handen att de inte skulle komma i arbete även om det fanns jobb….Ser att Trollhättan liksom Malmö och Slöddertälje går med ständiga stora underskott….Woooow vad lönsamt detta är Stefan Röven!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Någon som har registreringsnumret på bilen….? Jag ska göra en polisanmälan för ”hets mot folkgrupp” – den är härmed gjord om åklagarmyndigheten läser detta! Jag tror att ”hets mot folkgrupp” går under allmänt åtal.
   MEN DET ÄR JU BLATTATATTARE, ENKLARE ATT SÄTTA DIT SVENNE BANAN NÄR HAN SAKNAR BILBÄLTE!! JÄVLA KRÄK!!

   Gilla

   • Michel Kristiansson

    Hets mot folkgruppslagen gäller alla världens medborgare UTOM svenskar, så ingen kan fällas för hets mot folkgrupp om folkgruppen är svensk. En lustig paradox uppstår ju om någon hetsar mot en invandrare med svenskt medborgarskap. Då borde denna nysvensk exkluderas från skydd av denna lag, rimligtvis?!

    Gilla

   • Nina

    Wow.. Du svarade precis på din egen fråga. Om inte bob marley med samma finger upp i luften har med det här att göra, så har inte IS det heller. Fint, tack!
    Och om du verkligen vill se skillnad på folk och folk, så kanske du ska ta rätt på ursprung och påbrå på killarna i nästa uttalande. Sen vill jag bara påminna dig om att det var tusentals människor på plats, även ditt eget folk om du vill se det så. Att döma utifrån en bild, och uttala sig utan att vara på plats säger mer om dig än någon annan. Men redan när du kallade mig för IS-slyna baserat på absolut ingenting så förstod jag hur intelligent du är i ditt dömande.

    Få i dig lite B-vitamin så kanske du blir lycklig. Det måste vara fruktansvärt jobbigt att leva inne i datorn.

    Gilla

  • Nina

   För att svara på ditt första begåvade inlägg ”f.d socialen-demokraten”, marley skapade one love med ett finger upp i luften (ser du likheten?) Ska jag förklara innebörden av one love, också?
   Och vad har muslimer med det här att göra, eller resten du gapar över? Nä, helt ärligt. Jag förstår inte. Vi får nog hålla oss till ämnet, likheten och innebörden.
   MEN med tanke på dina fortsatt begåvade inlägg så kan jag i alla fall gissa mig till att du får gå och öva på din egen blockflöjt, helt enkelt.

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten

    Bob Marley har inte med detta att göra men det fattar du inte eftersom du är tappad bakom en vagn. De 4 killarna vid bilen är araber och de gör IS tecknet, ett tydligt ställningstagande för mord och tortyr av oskyldiga människor.
    Som sagt var musik är haram enligt islam, dvs svår ”synd”.
    Meningslöst att argumentera med dig, du fattar ändå inte, hej svejs!

    Gilla

   • jens viljenman

    Fingret dom håller i luften betyder att de på plats hedrar killen som dog med en tyst minut. Hur man nu får det till IS-anhängare är för mig en gåta. Din inkompetens är farlig http://www.expressen.se/gt/hedrade-lavin-med-att-spela-hans-sista-lat/

    Gilla

 • Nina

  ”Upp med ett finger. Det finns inget vi och dom, vi är alla en. Enade mot rasismen.”

  Familjen är inte troende, familjen är inte religiös. Jag är vit, jag var där, jag höll upp ett finger – enade med alla om att stoppa rasismen och inte skilja på folk och folk. Det märks att ni som uttalar er om det här inte var där. Anhöriga uppmuntrade barn att gå i skolan, att utbilda sig, att alltid ha ett gott hjärta oavsett hur onda andra människor är. Att göra det här, att visa så mycket kärlek till människor dom inte ens känner, att låta alla vara en stor gemenskap och öppet driva människor till att kärlek ska övervinna hat, att bry sig så mycket om andra människor som de inte har en relation till, prata till andras barn och förmedla trygghet till dem, när deras egna har blivit mördade. Vad har ni gjort, som sprider den här sörjan och ständigt motarbetar det goda och faktum att det vill väl, gjort i närheten av det? För samhället, världen, medmänniskan? Gå bort från datorn, gå ut i världen och gör nåt vettigt. Snälla.

  Gilla

  • Nina

   Ni kanske ska läsa på lite om bob marley och one love dessutom. Eller är du/ni redan fast beslutna om att han var en IS-anhängare, utan att ha en jävla aning, ungefär som med det här?

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten

    Du är en MORON/RETARDED Nina….Du kan väl knappt spela blockflöjt….Bob Marley var en knarkare och musiker, – för muslimer är musik BIG HARAM….! Förstår du ?
    Att föra IS tecken utan att fatta hur korkad får man bli….

    Gilla

 • Anton

  Pierre Andersson förklara för mig hur fan man kan visa sig enade mot hat med ett tecken som används av folk som sysslar med mord våldtäkter tortyr och vidare för det är ju inte att sprida hat eller hur fan tänker du?

  Gilla

  • Pierre

   Men snälla ni tror ni själva på att alla vi som kom dit för och hedra minnet av Lavin och Ahmed skulle helt plötsligt sträcka upp våra fingrar för och stötta IS? Hör ni själva hur det låter eller? Va ni där? Vet ni varför vi sträckte upp fingret? Jo för att medans vi spela Lavins sista låt han gjorde tog vi upp våra fingrar för att peka mot himlen för att vi alla samlades enade emot hat, emot rasism, emot just det IS står för, emot den terror attack den här svensken gjorde. Bara så ni också vet både Lavins pappa och bror va där med oss. Och jag vet själv att dem stöttar inte det ni påstår att vi pekar för. Ni borde använda sunt förnuft innan ni jämför allt med en bild, detta är två helt olika saker som just råkar ha samma gest. Inget mer inget mindre punkt slut så sluta bara

   Gilla

   • Tommy Johansson

    vad vet du om dom som sträckte upp ett finger mot himlen,(IS-tecken) var där för att hedra offren ?…alla som var där stod väl inte och gjorde det tecknet ?…
    Om någon hade stått där och sträckt upp en hand snett uppåt mot himlen med rak arm sträckta fingra tätt ihop(Hitler hälsning, kan också vara att skymma solen om man blir bländad), hur tror du folk reagerat då ?…

    Gilla

  • Olle Olsson

   Alla monotheister använder den symbolen mer eller mindre, så det är inget ”ISIS-tecken”. ”ISIS använder också kalsonger du måste sluta med det”, samma logik.

   Gilla

  • Carola

   Du har aldrig tänkt på att man genom detta kan underminera IS symbol. Att byta ut skräcken bakom tecknet mot kärlek, att vi alla är enade. Eller du kanske aldrig har använt hjärnan i goda syften? Det märks i ditt påstående, lilla lilla gubben gå ut och köp dig en glass och försök hitta lycka på något sätt

   Gilla

 • Pierre Andersson

  Men lägg av nu förfan seriöst det här e löjligt bara…jag va där..jag va med och sträckte upp mitt finger men inte fan för att stötta IS.
  Vi tog upp våra fingrar för att vi är enade emot rasism och hatet som sprids hela tiden. Vi är enade emot hat inget mer inget mindre så sluta med den här skiten nu

  Gilla

  • Anton

   Pierre Andersson förklara för mig hur fan man kan visa sig enade mot hat med ett tecken som används av folk som sysslar med mord våldtäkter tortyr och vidare för det är ju inte att sprida hat eller hur fan tänker du?

   Gilla

  • Stefan K

   Är det inte så att ni med detta legaliserar ett tecken som dagligen används av vår tids värsta terroristorganisation? Varför bildade ni inte ett hjärta med fingrarna istället?

   Gilla

  • wotan

   men herre min skapare är du seriös? ”enade mot hat och rasism” det tecknet står för hat vansinne och det mest vidriga brott mot mänskligheten som någonsin utförts! hade det enligt dej varit ok för en samling vita som sörjer att sträcka upp högerarmen i solidaritet också eller!? för om du tycker att ett gäng islam förespråkare kan visa ”enighet mot rasism” med det tecknet så ska alltså vita kristna få stå på rad och höja högerarmen i sorg till minne av ikea offren…

   Gilla

 • Nata

  Ni som försöker förklara tecknet som oskyldig o inte relaterat till ISIS, jag vill gärna tro på er, bara någon kan svara mig när senast detta tecken användes vid svenska demonstrationer o folksamlingar?! Har ni bildbevis? För att om det är nytt fenomen (i Sverige,o vid folksamlingar) bör vi vara uppmärksamma…men om det använts i åratal innan vid svenska demonstrationer, tja, kanake oskyldigt då..

  Gilla

 • Pätor

  Hehe, så var den trojanska hästen inne bakom murarna och gränserna släpper igenom vapen och droger…Median mörkar bränderna i förorterna och kör enorm propaganda…När tror ni IS-hundarna tar över den första staden diplomatiskt i Sverige?

  Gilla

 • Alex

  Min iphone har denna tecken på emojis så min iphone är Tillverkad av isis.

  Gilla

  • Stefan K

   …och Maud Olofsson har alltid dyrkat nazismen…

   …liksom Bush

   …liksom Hizbollah

   Gilla

   • Galten

    Det här näsmonstret gillar även han att ”heila”.

    Gilla

   • Fredrik S

    Stefan K. ….Hizbollah är ett politiskt parti i Libanon som har på din politiska agenda. ….att förinta staten Israel (därför är de på terroristlistan) så jag är inte förvånad att de gör nazi hälsningen vid mötet. Om man har sympatier med t ex IS gör man nog fingretesten.. .då görs det medvetet men om övriga råkar göra det utan vetskap är det bara dumt.

    Gilla

 • Involuntarium

  Så går det när man inte förstår teckenspråk och signaler! Svensken signalerar sin egen död och begravning!

  Häftigt med tecken, ler menande mot varandra och tror man förstått symboliken! Det är så fruktansvärt naivt, tror jag får ta en skratt paus nu!

  Gilla

 • Kar

  Många skriker efter ett nyval, jag tror inte att det kommer att förändra något för invandringen är här för att stanna.
  Det här är billig arbetskraft och då hjälper det inte med regeringsbyte.

  Gilla

  • JAN BENGTSSON

   OM de jobbar, eller kan få ett?
   Inte så säkert…
   Annars står MAN på Moder Sveas avlöningslista…

   Gilla

 • Jontefan

  Är ni på riktigt efterblivna? Har ni blivit tappade från ett jävla flygplan som små? Tecknet är inte bara något som isis använder. Det är en symbol för peace och one dvs fred och enighet.

  Gilla

  • Criza

   Ja du gar rätt. Det är tecken för ETT ISLAMISK stat/religion. Symbol för fred och enighet? Då är du dummare än en åsna. Läs på i Koranen så förstår du

   Gilla

  • Trynbald

   Tecknet för fred är i den civiliserade världen två fingrar pekfinger och långfinger som bildar ett v med knogarna utåt. Basta!

   Gilla

   • Olof Ribbing

    Det är de walesiska bågskyttarnas tecken mot fransmännen, som högg av dessa fingrar när de kom åt. ”Vi har skottfingrarna kvar!” – Inte precis tecken för fred, men ”victory” har det tolkats som senare.

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Jontefan…Du är en riktig MORON/RETARDED….Så går det med SVT, Expressen, Aftonbladet och Metro som enda informationskanal….FINNS NÅGON BILD PÅ BILEN PLÅTAR??

   Gilla

 • Trynbald

  Samtidigt är Säpo ute och jagar sina egna skuggor.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Patrasket som finns runt dessa fattar naturligtvis ingenting….-det blir så med SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro som enda informationskanal…- DE POLITISK KORREKTA KANALERNA….-allt obehagligt om islam och IS samt massinvandringen rensas bort i scensuren…
  Detta IS gäng borde vara lätt att namnge, någon ? Garanterar att de finns i belastningsregistret i det mångkriminella Sverige!!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Ingen reaktion när Carola Herlin och Emil Herlin slaktades på Ikea i Västerås från Stefan Löven trots att han var i staden. Morden i Västerås var de värsta på 150 år i Sverige, – mångkriminaliteten visade sitt vidriga tryne på allvar!
  Det är förbjudet att göra Hitler-hälsning, ”hets mot folkgrupp”, – MEN IS MÖRDARFINGER anser jag vara ett värre brott än Hitler-hälsning, det borde definitivt gå under hetslagsstiftningen. Bilden är tydlig och bra, svensk polis och åklagare borde sätta ner fötterna.
  EN TIDSFRÅGA innan dessa fega kriminella kräk ställer till med något i Trollhättan eller någon annanstans i Sverige.
  SVERIGES BEFOLKNING MÅSTE VAKNA OCH STÄNGA GRÄNSEN, DET SOM NU PÅGÅR ÄR KRIMINELLT ATT INTE STOPPA ATT DET VÄLLER IN SKITFOLK I SVERIGE SOM KOMMER ATT STÄLLA TILL MED MYCKET JÄVELSKAP!!
  Sverige behöver några starka LEDARE som tillfälligt tar över LEDNINGEN av Sverige, SÄNGER SVERIGE GRÄNSER och utlyser ett nyval så småningom, politikerna har tappat greppet helt!!

  Gilla

 • arina bolander

  Usch, jag ryser när jag tittar på bilderna.

  Gilla

 • ut me er..

  SD (Y)

  Gilla

 • Svensk lösen

  Jag trodde inte mina ögon när jag såg bilder i TV4 från Trollhättan. IS-tecknet överallt! Häpnadsväckande att de visar sina avsikter så tydligt redan nu. Antagligen var den dödade assistenten muslim, kanske även IS-anhängare. Bered er för kommande våldsdåd i Sverige!

  Gilla

 • Kattsand

  ”Bostadsminister Mehmet Kaplan gör ISIS handtecken”
  http://canuteocean.blogspot.se/2015/10/bostadsminister-mehmet-kaplan-gor-isis.html
  Eller vad det nu är.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Det sägs att han har en ”dold agenda”! – här har vi svaret, IS i regeringen!!

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   DETTA ÄR EN VÄCKARKOCKA!!! NYVAL NU!! REGERINGEN MÅSTE AVGÅ!!!
   NU HAR VI SVARET VARFÖR 90% SOM VÄLLER IN I SVERIGE SAKNAR PASS OCH ID HANDLINGAR!!!!
   VAKNA NU!!! SVERIGE VAKNA!!!

   Gilla

 • Rihavi Rhawi

  Det räcker Ut med dom nu omgående.
  Fredrik Reinfeldt och Stefan bögfen o mona Sahlin.
  Landsförrädare AVGÅ BARA AVGÅ

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Tecknet visar på Tawhīd. Det är ett begrepp inom muslimsk troslära för tron på en odelbar gud (monoteism), Guds enhet och att Allah är en monoteistisk gudomlighet, vilket är islams fundament.

  Tawhīd är motsatsen till synden shirk som är tron på fler än en gud (polyteism) eller att värdesätta något högre än Gud. Shirk är den enda synd för vilken förlåtelse inte ges om den görs medvetet. Den är liktydigt med döden och stadfästs av Koranen 9:5:

  ”Men när de fridlysta månaderna gått till ända, så döda månggudadyrkarna [judar och kristna], varhelst Ni finner dem. Grip dem och spärra in dem och lägg er i försåt för dem på alla möjliga ställen, men om de omvänder sig förrättar bönen och ger allmosan, så låt dem dra sin färde. Gud är förvisso överseende och barmhärtig.”

  Nya Tider har publicerat en mycket bra artikel om de muslimska tecknen med ett, två, tre och fyra fingrar http://www.nyatider.nu/vad-betyder-fingrarna/

  Gilla

 • JEX

  Såg en demonstration på Avenyn i Göteborg i dag .Det var tusen muslimer som i svarta kläder och svarta flaggor gapade på arabiska .Dom hedrar Imam Hussein å hans martyrdöd och vad det kan betyda?
  Det såg inte trevligt ut.

  Gilla

 • jockfall

  Röfven kan titta på bilder men han förstår nog ingenting.

  Gilla

  • Sigsten

   Löfven är analfabet så det är ett under att han ens kan skriva sitt namn. Han skulle inte kunna hitta ut ur en olåst skrubb. Tycker om hans illasittande plastkostymer. Säkert asdyra men han fattar inte att han blivit blåst.

   Gilla

 • ÅMÅL

  Syntes inte i MSM. (!)

  Gilla

 • svensson

  Nu har svt och övrig media hållt på i flera dagar och gjort snyftrepotage om Trollhättan och böldnäsan har varit där och ojat sig. Vad jag kan minnas förekom inga tysta minuter eller manifestationer efter IKEA i Västerås, det är skillnad på allas lika värde även om de ej är SDare tydligen.

  Gilla

 • Fasan

  Hela Etablissemanget med media i spetsen blundar när våra heliga kor gör is tecken. Men våra kära skinnheads blir straffade när dom Hail . Vad är då skillnaden varför bara iakta när det går att åtgärda
  VAD VÄNTAR VI PÅ?

  Gilla

 • Observator X

  Nä, va tusan! Bilden verkar så gemytlig och sjungande att vi drar till med en ramsa för att få stämningen på topp:
  ”Heja Sverige, friskt humör, det är det som susen gör när dottern din blir bortförd och i timmar blir våldtagen! Heja, heja, heja Sverige!”

  Gilla

 • Ahmed

  Och allt är etablissimangets fel, public service och våra politiker uppdelar människor i grupper och sedan så publicerar man orättvist! De fifflar med siffror och låter folk svälja skiten.

  Gilla

 • Observator X

  ”Vilka kvinnor, inte ens den minsta aversion trots att vi gör vårt tecken! Det här kommer att bli som att ta av ett litet barn. Otrogna hundar!”

  Gilla

 • Observator X

  Ja, då är vi till slut på väg mot lite hoola-baloo även i Sverige. Vi har ju klarat oss undan två världskrig så det måste hända till slut, efter alla dessa år i ”fred och neutralitet samt varma, förtroliga förbindelser med omvärlden”…hmhm

  Inget man vill men det är dags att börja luska efter något lämpligt till eget självförsvar. För att uttrycka sig diplomatiskt.

  Gilla

 • Kattsand

  Är slutet för demokratin närmare än vi anat? Vart skall vi fly?

  Gilla

 • Argus

  Att springa omkring och sprida utdaterat tankegods av en österrikisk f.d. korpral i den kejserliga armén eller heila betecknas som hets mot folkgrupp och lyder under allmänt åtal. Det är hög tid att förbjuda spridning av satansverserna och allahu akbarandet på gator och torg.

  Inga islamister på våra gator?

  Gilla

 • Vigor

  Hoppas SÄPO antecknar.

  Gilla

  • Den heliga bluffen

   Säpo är med på konspirationen mot svenskarna om du inte förstått det.
   Finns inte en myndighet som inte har övertagits av sion och dess lakejer.
   – Med lögnen som vapen.

   Gilla

 • Björn

  SVT ser ju tydligen ingen skillnad om jag fattat det hela rätt vad gäller deras fjäskrapportering från Trollhättan.
  Islam är en mycket våldsbenägen religion så enkelt är det.

  Gilla

  • Sigsten

   SVT och patrasken Daniel S (V) och Hillevi Larsson (S) anser att islamister och jihadister är deras bästa vänner så de kan ta emot dem tillsammans med äckiga Batra och Löfven. De som bjuder in dem kan ta hand om dem. Tycker att det inte är mer än rätt. Med tanke på att de tjänar så mycket och jobbar för ”väljarna” så kan de avvara en del av sin lön och vara solidariska.

   Gilla

  • johan

   och det är inte kristendomen? inkvisitionen och korståget? eller ja katolikens sjuka världsbild som dom tvingat på sina medmänniskor i 2000 år!

   Gilla

 • Hönsmamman

  Kommentar från statstelevisionen: folk visar upp tecknet för att vi är en.

  Gilla

  • Sigsten

   På DDR TV jobbar ju alla som inte konkurrerat på meriter så att deras ”analys och slutsatser” är lika med alla andra myter och lögner som de förmodligen suttit i timmar för att klura ut.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Var brottsoffren ISIS – anhängare?

  Gilla

 • Sigsten

  Många gånger ser man muslimerna som kommer hit göra ISIS tecknet det första de gör när de kliver av tåget i Malmö. Man borde skicka dessa mördare till Löfven. Det är han som bjudit in dem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: