Vems är felet att landet jag älskar är på väg att bli ett våldsamt u-land

SVERIGE. Jag börjar med ”Sverige är vårt – Svensk strävan” av Vilhelm Moberg från 1941. Då var vårt land hotat av nazister idag är det andra som håller på att ödelägga landet. 

Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan.

Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund… fortsättningen HÄR.

Sverige är ett av världens bästa länder men hur länge till? 

En gång kunde man vara stolt över att vara svensk men nu…

 1. Försvaret har slaktats av sjuklövern, nu kan vi som mest försvara huvudstaden med journalisterna på Söder en vecka och det är det sista som är värt att försvara.
 2. Skolan är bland den sämsta i västvärlden.
 3. Stenkastning på ambulanser, poliser och räddningstjänst samt gruppvåldtäkter har blivit en nationalsport som på sin höjd får några raders uppmärksamhet i lokaltidningen.
 4. Sjukvården är fortfarande bra, om man får plats, men psykvården har totalhavererat och följden har blivit att de som borde få vård går lösa.
 5. Vi har arbetskraftsbrist, ändå går 400 000 arbetslösa många av dem ungdomar.
 6. Bostadsbristen är enorm. Vår huvudstad är anmäld till Guinness rekordbok för ett världsrekord som ingen vill ha.
 7. Invandringspolitiken har totalhavererat, vi har inte kapacitet att ta emot så många invandrare. Vi bygger utanförskap, brottslighet, arbetslöshet, ghetton för folk utan framtid och klappar oss själva på axeln – titta hur duktiga vi är. Vi är en humanitär stormakt.
 8. Äldreboenden och landsortsskolor läggs ned på löpande band för att vi inte har råd. Sedan öppnas de som asylförläggningar på löpande räkning och ingen pratar om brist på pengar.
 9. Debatten har urartad,alla som inte gillar ovanstående beskylls för att sprida att och vara islamofobiska, främlingsfientliga rasister. Argumenten för det saknas totalt, ingen kan heller visa några bra exempel på att mångkultur är bra. Jag ber er visa mig ett enda land som lyckats…

Det finns fler saker, men jag vill inte bli långrandig…

Trots allt älskar jag mitt land och folket som bor här, det folk som makthavarna hatar och håller på att byta ut mot andra människor från Mellanöstern och Nordafrika för att deras kultur är så överlägsen och för att de är så bra på att arbeta och ska rädda våra pensioner.

Vad har människorna i Mellanöstern och Nordafrika byggt som är så eftersträvansvärt. Snälla ge mig ett enda exempel…

 

Petterssons fråga är enkel – vems är felet att det kastas handgranater? Att det skjuts på gatorna? Att det kastas sten på poliser? Att bostadsbristen är enorm? Att det hatas? att man inte får säga sin mening om man älskar sitt land och här rädd om det och förbannat för att några håller på att ge bort det utan att ha frågat om lov?

Vems är felet att vårt fina land snart inte är en välfärdsstat? Vad kommer barnen och barnbarnen tycka om att vi förstörde det utan nytta? Vad är det för fel att tycka om sitt land mer än man tycker om Mellanösterns våld och kvinnoförtryck?

Öppna era hjärtan!

20 thoughts on “Vems är felet att landet jag älskar är på väg att bli ett våldsamt u-land

 1. Som svar på texten ovan Vems är felet…. anser jag att det största ansvaret har Svenska Folket själva.slut

 2. 19:e århundradet kännetecknades av ”Förintelsen”.
  20:e århundradet kommer i historieböckerna att benämnas som den stora ”FÖRNEKELSEN”.

  Folk från hela världen kommer att utpeka Sverigestan som skräckexemplet där välstånd och harmoni på bara några få årtionden förbyttes till mångkultur, misär och kaos.

  Namn som Hitler, Stalin, Mao, Idi Amin och Kim Jong förbleknar, och i det 20:e århundradets version av ondskans axelmakt (Sverige) terroriseras vi av totalitära tvärpolitiska maktkonstellationer och illvilliga, ideologiska Agenda2030-sekterister som fredrik reinfeldt, mona sahlin, gustav fridolin, åsa romson, morgan johansson, dan eliasson, stefan löfven och deras medlöpare.
  Ullenhag, aschberg och arnstad m.fl. är i sammanhanget bara prostituerade lyteskomiker.

  ”Sieg Heil”, ”Arbeit macht frei” uttalas i den nya ”feminist-humanistiska” stasi-agenturen Sverige: ”Öppna era hjärtan”, ”Kulturmarxistisk värdegrund”, ”Antirasism”, ”Global empati”, ”Gränslöshet”, ”Välkomna flyktingar” och ”AlltÅtAlla”!

 3. Chockerande men röhåriga bredrövade och kortbenade svenska kärringar som kollade stunsen på barnvagnar 1970 hos dem kan man kolla kapaciteten.

 4. SENILA, LIBERIA
  Rickardo Dybecko

  Senila, liberia, pinuppans Polar,
  tu hyschans, tu lajbans, extrafina!
  Hejsvejzo, tu toppschyssta wischa de hektar,
  ta’ sunlight, ta’ rabatti evergreena.

  Tu stussas on PR de big dazumal,
  wenn chændis tu sqvallrats über globen.
  Aj hajas, futurum exaktum ist’ egal.
  Jes, willa d’este bis narkos von Oben!

  Här under kommer översättningen till det språk ett ljushårigt, blåögt folk pratade för länge sedan.
  Egentligen, den vridna versionen på transpiranto-språket kommer från tidningen Grönköpings Veckoblad.

 5. Du gamla, Du fria
  Rikard Dybeck

  Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord,
  du tysta, du glädjerika, sköna!
  Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord,
  din sol, din himmel, dina ängder gröna.

  Du tronar på minnen från fornstora dar,
  då ärat ditt namn flög över jorden.
  Jag vet, att du är och du blir vad du var.
  Ja, jag vill leva, jag vill dö i Norden!

  • Malmbö, hur tänkte du nu? ” SD rassarnas fel.” ????

   Alltså de som ”mobbas” av vuxna ”demokrater” i vår riksdag.

   De som inte har tagit besluten som ligger till grund för Sverige idag.

 6. Det är fortfarande samma NAZISTER som är ute efter att invadera och ockupera Sverige. Nu kommer dem inte från Tyskland, utan från hela Mena och halva Afrika och tror att de kan ta över landet, trots att de inte ens kan få något arbete i Sverige för att de har för dålig utbildning, och inte vill arbeta med tunga lyft och arbeta skift.
  De kommer inte att klara av att kunna producera mat till en mycket större befolkning än den Sverige hade, eftersom det blir allt svårare att köpa mat utomlands. Till det får man också lägga problem med årstider och väderlek.
  Det skulle förvåna mig mycket om de skulle klara det bättre i Sverige det de inte klarat av i sina egna länder tidigare.
  Man kan inte tro att man växer in i något på några år, det tidigare generationer haft decennier att lära sig praktiskt.
  Alltså kommer dessa ockupanter att behöva slavar, vilka de som vanligt kommer att behandla sämre än djur. Det skulle vara bra om Åsnan Romson och Gustav Fridolin finge prova på slavlivet. Det har dessa förtjänat samt hela denna regering och överheten, samt alla pk-idioterna.
  Nazismen kommer då att bli den enda tillåtna politiska makten, tillsammans med islamismen.
  Då finns inget kvar av Sverige, så därför får vi lov att starta nu, om vi ska kunna hitta någon väg ut ur förnedringens bojor, som vi nu länge har levt under.

 7. Jag lånar rubriken från förra inlägget: DET VÄRSTA TERRORATTENTATET SEDAN 1940
  Dom svenska landsförrädarna har iscensatt det absolut värsta terrorattentatet mot Sverige sedan urminnes tider! Dom som kommer i dag är varken flyktingar eller invandrare, det är ockupanter, utländska krigare som väller in i landet fullständigt okontrollerat. Och med nuvarande intensitet, c:a en halv million soldater per år! Regimen hurrar, media hurrar, myndigheter hurrar och en och annan hjärntvättad civil idiot hurrar också!
  Det här är det absolut värsta som någonsin har hänt Sverige, ett statsfinansierat terrorattentat mot det egna landet och dess folk! Detta har aldrig hänt tidigare i något annat land, Sverige är unikt och vi går nu obönhörligt mot avgrunden! Vi tvingas att betala för ockupationen och vår egen undergång! Är detta en lång ond mardröm eller är det en fruktansvärd och otrolig verklighet? Men tror inte att det är sant, allt är så overkligt och allt elände har eskalerat med ljusets hastighet! Detta är det totala slutet för Sverige!
  Och vad kommer det då att stå i historieböckerna om Sveriges förvandling och utbyte av folk? Kommer sanningen fram eller serveras det som vanligt lögner och fantasier? När hinner sanningen ikapp förrädarna? Enl. Nostradamus kommer det att ta 600 år att bli kvitt muslimerna! Nu tror jag varken på spågummor eller dito gubbar, men med en vild gissning så kan han faktiskt få rätt!
  Sverige kan räddas, men då behövs en revolution! Det har gått allt för långt för att nå målet den parlamentariska vägen! Sverige hinner förblöda långt innan vi ens presenterat ett vettigt dokument om landets framtid. Tyvärr så behövs det nu en revolution för att möta och mota detta enorma terrorattentat!
  Tex

 8. Ansvaret ligger på inkompetenta politiker samt korrupta journalister. De är landsförrädare hela bunten.

 9. Jag anser att Fredrik Reinfeldt är den värsta landsförrädaren vi känner till idag.

  Han är ansvarig för att Sverige nu invaderas av lycksökare från världens alla hörn, och dessutom får stanna med livstids försörjning.

  Det finns inget mer att tillägga, det är han – Fredrik förrädaren…….den avskyvärda uslingen som är ansvarig för denna fullständiga katastrof vi nu ser drabba vårt lilla land!

  • Han gick i Palmes fotspår och försökte övertrumfa Palme genom att försöka bli ”landsfader”.

 10. Det är svenska folkets fel att Sverige ser ut som det gör. Det är folket som röstar på sjuklövern. Det är folket som är fegt och ynkligt. Se dig själv i spegeln – när delade du en ”rasistisk” artikel på Facebook senast eller när delade du ut ”rasistiska” flygblad?

  • Det är sant. Svenskarna är fega, de följer baggen (skockanda!), saknar initiativ och mod att kämpa för sitt. Då och då dyker upp en desperat person, begår galna dåd och alla dömer den som inte längre vill leva i en alienerad värld, utan väljer den lösning han/hon först kommer på: att ta andra med sig. Det är en onödig uppoffring vars orsak ligger där uppe – lika galna ledare som kastar folk till tyst desperation som förr eller senare exploderar. Följderna blir oåterkalleliga.
   Vi måste värna om och prioritera VÅRA ungar, deras rättigheter och behov för att inte hända det som hänt.
   Ja, Sverige är en stor makt! Förlåt sarkasmen.

  • Håller med! Det är de svenska väljarna som har röstat fram dessa inkompetenta politiker och jag är en av dom! Förhoppningsvis blir vi fler som vaknar upp och inser och erkänner att vi är och har varit lurade, indoktrinerade och förda bakom ljuset!

Kommentera