Iran skickar afghanska barn till kriget i Syrien påstår Ekot

INVANDRINGEN. Antalet ensamkommande s.k barn som egentligen är unga män har ökat kraftigt den senaste tiden. Den största gruppen är afghaner. De flesta har flytt till grannlandet Iran men där har de har små chanser att få flyktingstatus och lever utanför samhället.

Ekot berättar nu att de tvingats fly från Iran, eftersom de riskerar att skickas till Syrienkriget – några är så unga som 14 år.

 

-Pettersson tror inte en sekund på statsradion, det är ännu en tårdrypande propagandaartikel, möjligen kan Iran rekrytera unga muslimska män av ideologiska eller ekonomiska skäl men då är de att betrakta som legosoldater, inte barn.

Det låter väldigt osannolikt att de muslimska mullorna i Iran skulla använda afghanska barn för kriget i Syrien.

13 thoughts on “Iran skickar afghanska barn till kriget i Syrien påstår Ekot

  1. Malmöbo är en arab som inte vill leva i ett muslimsk kalifat som ISIS har, men till ett kafir-land kan ni söka er till? Ni muslimer är som blodiglar, men den typen som aldrig släpper. Islam och muslimer skapade alla problem, dyrka din peddo profet i Mecka! Jävla pedofil-dyrkare.

  2. På tåget mellan Lund och Malmö stötte jag på en från Pakistan som hade åkt hela vägen till Finland för att blir rik men när han insåg att han kommer att blir tillbaka skickad för Pakistan är ett säkert land så åkte han hela vägen tillbaka till Malmö. Det har gabska mycket muslimer och snnat pack som var på väg tillbaka till Malmö.

  3. Iran har en befolkning på över 80 miljoner och de som åker från Afghanistan är shiiter som Hazarer, dessa bor även i Iran numera. Man ska inte glömma att sunnitiska afghaner reser igenom Iran för att komma till Irak och Syrien. En kurdisk vän berättade att dessa har en tatuering som visar vart de ska, men man hindrar dem själva eller i sammarbete med Iran. Ibland attackerar ISIS/Nusra kurderna från turkisk mark, men det får ni inte höra om i media. Kurdiska barn rövas bort i Turkiet för organhandel, men det får ni inte höra om. Turkiet måste uteslutas ur Nato, ge dem inte visa för jihad resor in i EU. ISIS mynt pryntades i Turkiet.. Nu säger turkarna att ISIS kan inte försvinna och försvarar dem igen: http://www.syrianews.cc/turkish-mit-chief-crosses-all-lines-and-defends-isis/

  4. Iran har soldater i Syrien men det är från elittrupperna som Iran har, finns väl ingen orsak att skicka en 14 årig Afghan till Syrien.
    Sannolikt är det skrönor som berättats av asylsökande med motiv att lättare erhålla uppehållstillstånd.
    Iran är ett land med ca 70 miljoner invånare och har också en stor militär.

    • Märkligt när du kan finna lögner/propaganda i USA-media,använder du dessa som en form för dina egna bevis.Annars håller du dagligen på att,kasta skit på ankorna !
      Beklagar dig Ali,men dina Sunniter (IS) kommer att lida ännu ett stort nederlag.Denna gång i Syrien,och nu via ryska hjälpen till den lagligt valda regeringen i Damaskus.

  5. Detta skrev jag ju om under inlägget ”75% från Afghanistan ” härom dagen Pettersson, sök efter det så kommer du se det. Att du sitter hemma och misstror gör inte fakta osant

Kommentera