Folk ska gråta framför teven och om hur journalister mörklägger sanningen om invandringen

INVANDRING. Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor. Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande.

Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor. Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris.

Under åtta år därefter var jag reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska ”vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven”.

Gunnar Sandelin på DN-Debatt i novemder 2010
2015-10-22_0746

2015-10-22_0747

Bilderna från Affes

8 thoughts on “Folk ska gråta framför teven och om hur journalister mörklägger sanningen om invandringen

  1. Tysk TV erkänner öppet att de visar bilder med barnfamiljer i asylströmmen istället för inte horder av män, (trots att familjerna är i kraftig minoritet) eftersom detta skulle påverka opinionen.

  2. Hade man inte möjlighet att stänga av eller byta kanal skulle man vara tvungen att ha en spypåse tillhands. Skönt att man inte är med och betalar eländet.

  3. Man ser tydligt på svt nu på morgonen hur man sprider falsk information dom ensam kommande barnen då visar man från ca 4-5 åringar tidigare har man visat av samma kategori 15-25 åringar. Döm själva……….

  4. Det kommer att bli en sanningskomission frågan är när. Att dom fortsätter med mörkandet när landet håller på att rasa ihop, är ett så gravt självskadebeteende att det gränsar till psykos.

Kommentera