Flykting våldtog treårigt barn – Migrationsverket försökte dölja händelsen

INVANRARVÅLD. Vidrigt avslöjande! En manlig flykting på ett asylboende i Tingsryds kommun våldtog under tisdagen ett treårigt barn. Ansvariga på boendet fick reda på detta under dagen, och i samverkan med Migrationsverket hade de förflyttat mannen från boendet för att skydda honom. De hade dessutom valt att inte kontakta polisen i syfte att dölja denna händelse. Dock uppdagades allt när flickans mamma kontaktade polisen, och på plats var polisen tvungen att nästan tvinga sanningen ur de ansvariga på boendet.

Varför tas så många åtgärder av en statlig myndighet och ansvarig personal på asylboendet för att skydda mannen och försöka sopa våldtäkten på ett barn under mattan?

Ljudklipp från Sveriges Radio P4 Kronoberg

-Pettersson undrar varför inte detta är första nyheter på rikstäckande hatmedia?

65 thoughts on “Flykting våldtog treårigt barn – Migrationsverket försökte dölja händelsen

  1. Hvor lenge skal ekstremistene få styre Sverige? Media, politikere landet er gjennomkorupt. Roper man ubekvemsord etter innvandrere kommer man i riksavisrn. Dersom en innvandrer dreper, voldtar kvinner og barn skjules det. Ikke for at man syns synd om gjerningsmannen men for at det kan skade deres politiske agenda. Er det ingen ting som heter rapporteringsplikt eller ære og samvittighet. Etter hva ordføreren i Malmø sa til trakasserte jøder kan man jo undres om det ikke er antisemittisme somligger bak.

  2. Sverige borde skicka alla flyktingar till Turkiet där Erdugan skicka de vidare till sina hem i Iran,Afghanistan,Pakistan ….

  3. Fy Fan att svenskarna kan vara äckliga, försöka skydda och sjåpa med en kriminell invandrare. Migrationsverkets personal borde tillsammans med brottslingen ställas mitt i en cirkel av hämndlystna föräldrar och stenas, så gör ju araberna till exempel.

    • Har letat febrilt efter uppföljningen av detta fallet, har du någon länk till det du hävdar?

      För övrigt bör den här bloggen läggas ner genast.

    • Men det visste väl inte på personalen på assylboendet då, och det är väl det de handlar om.

  4. Fy fan för alla blattar! Jag är polsk blatte o kan säga det. De som inte vill integreras i vårt samhälle ska bort härifrån.

    • ”(Polisen) vill inte svara på om dna-analysen av barnets kläder är färdig. Personen är inte anhållen längre men polisutredningen fortsätter…”

  5. Om detta stämmer så är det sjukt!! Men varför har man inte sett detta på nyheterna och i tidningen? Då mamman anmält händelsen. För mkt propaganda som sprids för att folk ska ogilla utlänningar enligt mig så tar det mesta med en nypa salt nu för tiden. Plus glöm inte att det finns idioter från alla länder, hur många svenskar åker inte till Thailand o våldtar barn!? Va ju nån gubbe som åkte dit igår senast. Så döm inte folk pga var dom kommer ifrån eller vilken hudfärg/religion dom har. Individ för individ! Inte hudfärg för hudfärg etc. Visa att svenska folket inte är ett gäng efterblivna rednecks!

    • Daniel Malik, denna blogg gör allt för att skylla på ras och religiontillhörighet. Tyvärr pratade du till som du sj nämnde ”rednecks”.

      • Malmobo…Din idol Muhammed gifte sig med 6 ariga Aisha….!!! Varfor tillater ni muslimer inte teckningar av detta avskum ?!
        Om araber raknas som manniskor da vill jag inte vara manniska, jag hatar din ras och ditt blod!!

  6. Vart är vi på väg. Visst vi ska hjälpa men vilka, kan vi sålla agnarna från betet, nej jag tror inte det. Detta ska inte hända och varför får inte allmänheten veta, utan detta döljs. Hade detta dolts om det varit någon annan än en flykting??????

  7. Den sjukaste jäveln i detta sammanhang, kan endast vara psykfallet som komponerat ihop den här sörjan utifrån sin egna sjuka fantasi.

    • ”(Polisen) vill inte svara på om dna-analysen av barnets kläder är färdig. Personen är inte anhållen längre men polisutredningen fortsätter…”

  8. En svensk migrationspolitik som totalt har havererat har naturligtvis ett Migrationsverk. med oerhört stora brister i personal och kontrollfunktion.

    Det som inte funkar vill man inte prata om eller dölja. Enkel matematik.

  9. ”STOCKHOLMSSYNDROMET” –
    har drabbat en stor del av Sveriges befolkning!

    En skräckfylld otrygghet har gjort att svenskarna identifierar sig med kolonisatörerna.

    All sund självbevarelsedrift är bortblåst. I stället ynkar man utlänningar; ynk, ynk, ynk – dygnet runt…

    Vår undergång!

  10. Vad är det för sjuka människor som jobbar på migrationsverket som inte tycker det ska anmälas utan att det räcker med att flytta personen???? Sjuka människor

    • Visst är dem sjuka,mycket sjuka och svårt hjärntvättade.Skulden skall ytterst läggas på sjuk-klövern och deras medbrottslingar msm och deras Sverigeförintande vansinnes -sekt politik de bedriver.
      Stackars lilla flicka,man känner så för detta så grymt utsatta barn,samtidigt som man är så förbannad på dessa odjur som gör så barn så illa,och stor vrede för de rovdjur som bokstavligen kastar dessa små i gapet på galna odjur.

    • Samma outbildade dårar som på socialtjänsten och liknande ”myndigheter” i dagens Sverige.

  11. Det står givetvis inget på textteve om den här pedofilen. Men det står om Boko Haram och att de mördat ett tjugotal troligtvis kristna i Nigeria.

  12. Det måste ju vara skyddande av brottsling ett grovt brott som torde innebära omedelbar häktning,ser fram emot vidare uppgifter angående detta.

  13. Forebilden heter MUHAMMED, svinet som inte far tecknas….En mordare och slaktare som gifte sig med 6 ariga Aisha….BARA IDIOTER pastar att muslimasen flyr for sina liv….!

  14. Skulle ha varit en svensk gärningsman, då hade PK media och PK myndigheter stått i kö för att dels sprida nyheten över världen och både döma på förhand och skipa rättvisa!

    De politiskt ansvariga för händelsen måste självklart vara sjuklövern och ingen annan!

    Nu var det en invällare med svullna ballar som inte kunde hålla sig, utan var tvungen att förstöra livet för ett treårigt barn! Då försöker de som fått förtroendet att sköta asylboendet att mörklägga genom att inte anmäla förövaren till ordningsmakten!

    Är det PK patraskets mening att invällarna ska stå över svensk lagstiftning?

    Självklart har de som underlät att direkt anmäla våldtäkten begått en straffbar handling.

    Skyddande av brottsling brukar ge fängelsestraff vid grov brottslighet och det får man väl lov att säga att våldtäkt på en treåring, räknas som grov brottslighet i Sverige och den övriga civiliserade världen! Dessutom bör de straffas för förvanskande och förstörande av bevis!

    Det är dags att börja avvisa alla dessa skäggbarn och fullvuxna män med svullna ballar till därifrån de kom.

    ATTENTION

    Glöm inte att skriva på uppropet om folkomröstningen om invandring och Sveriges framtid.

    Glöm inte att sprida budskapet om uppropet till vänner och bekanta!

    Glöm inte att ge kampanjbidrag till SD!

  15. Nä nu räcker det hur förbannat mycket ska det hända innan vi gör något åt dessa vilddjur 😡 stoppa vansinnet nu !

  16. Pk-juntans naivitet och galenskap att blunda för sanningen och förvanska nyheterna resulterar enkom till ännu större problem.

    De jämte politikerna är de största skurkarna i Sverige, de bidrar till all fanskap och orättvisor mot svenska folket, därtill förstörelse av välfärdssystemet etcetera.

  17. Detta visar tydligt att regeringen och sk ”opositionen” (aliansen)
    skyr inte någon möda för att förvandla Sverige till kalifatet. Det låter drastiskt men det är sant. Egen befolkning står utan skydd – invällande utbölingar och brottslingar prioriteras och skyddas.
    I vems intresse? EU:S? Saudiarabiens? Rysslands?

    • USA då?
      tänk efter lite.
      Var har USA varit och fört krig?
      Vilka kommer till Sverige nu?
      Intresse bilden Borde förändras om man tänker lite (mycket lite) historiskt.
      USA har varit i Irak, Afghanistan, Libyen, Ukraina, Syrien, Egypten
      Nu är dom i Yemen så borde förvänta oss Yemeniter snart.
      Så fort skapar krig så skapar dom en flykting våg.
      men till Europa.
      Var är bilen över vilka som kommer till Sverige just nu?
      Det kalla krigets stora omkastning.

  18. Vad mer händer som inte anmäls. Sveriges godhetsapostlarna har tappat all sans och vett. Stackars barn som skall riskera att vara så oskyddade. Det räckte mer än väl med våra egna pedofiler nu har vi en massinvandring av religiösa koranläsande pedofiler där översteprästen själv visade vägen hur man kan göra med barn.

  19. Återigen en fruktansvärd handling/brott i spåren av migration.Tänkvärt och att minnas i sammanhanget,- mörkertalet är alltid större än det redan kända.
    Media och/eller nuvarande styre med dess anhängare gör mycket mot bättre veto. och dem skyler ej ngra medel för att undanhålla sanningen, även det mot bättre veto ”FÖR” (Det är just förnekelsen-undanhållandet av ett problem som just är ett problem)

  20. Ynkliga individer som försöker att dölja ett helsjukt
    beteende. Hur många andra invandrarrelaterade
    brott undanhålls polisen?
    Låt sedan detta vidriga As åka ut ur landet efter avtjänat
    straff!

  21. Fullständigt skrämmande. Och sen undrar man… HUR MÅNGA ANDRA våldtäktsmän har Mig skyddat och gömt?

    • Förstår inte vad den lilla flickan gjorde där? Boende eller anställds barn? Det framkommer ju ingenstans där detta skrivs om.

Kommentera