Framtidens skola söker modiga lärare

Arbetsuppgifter

Vi har fått fler elever och behöver utöka med ytterligare en lärare till i varje arbetslag. .Vi söker dig som är utbildad lärare i matematik, svenska, svenska som andraspråk eller engelska. Du får gärna ha en kombination med andra ämnen, Du brinner för att arbeta i en verksamhet där eleven är i centrum för sin egen utveckling och för sitt eget lärande.

I mentorsrollen är kommunikation och engagemang viktig egenskaper och du förväntas ta ett stort ansvar för dina mentorselever.

Kvalifikationer

Vi vill att du har lämplig lärarutbildning med behörighet att undervisa i grundskolans senare år. Meriterande är om du har erfarenheter från en skola som arbetar med entreprenöriellt lärande.

Du behöver vara modig, flexibel, prestigelös och våga testa nya arbetssätt. Att du älskar att arbeta tätt tillsammans i arbetslag ser vi som en självklarhet.

Det är också viktigt att du längtar efter att arbeta på en skola där vi tillsammans skapar möjligheter för eleverna att få utveckla de kunskaper de behöver i framtidens samhälle.

Arbetsplatsen

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Med pendeltåg tar det 15 min från Göteborg.

Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

Rydsbergsskolan är framtidens skola. I arbetslag med helhetsansvar för sina elevers kunskapsutveckling arbetar vi med entreprenöriellt lärande, ämnesövergripande arbete, med individens lärande i centrum och med ett väl utvecklat mentorssystem. I vår skola går ca 370 elever i grundskola och grundsärskola.

Mer HÄR. 

-Pettersson har inte hittat på rubriken. Det står i annonsen ”Framtidens skola söker modiga lärare” 

8 thoughts on “Framtidens skola söker modiga lärare

  1. Lärarbristen lär dom aldrig komma att lösa för det finns ingen som vill bli lärare idag. Dåliga löner och totalt ointreserade elever gör att Sverige snart hamnar sist på den där listan, vad den nu heter.

  2. Modiga lärare ? Arma människor redo att bli offer och dö en utdragen död – halalslaktade !!!!

  3. Gympaläraren borde vara av intresse för att träna eleverna: kast med liten sten, kast med stor sten. Kanske gympalektionerna kan innehålla övningskjutning också?

  4. Kulturvärden från 1500 tal? Ja, de måste komma utifrån i så fall, för mig veterligen finns det ingen svensk kultur. Hycklare!

Kommentera