Tiggare vräks…igen

Parkeringsplatser i Kallebäck och Lackarebäck i Göteborg har länge varit ockuperade av romer. Nu vräks de…igen.

Folk i området känner sig otrygga och allmänheten kan inte använda parkeringsplatserna. Göteborgs trafikkontor, som anlitat Kronofogden för uppgiften, meddelar också att nedskräpningen är så stor att den utgör en hälsofara. Redan tidigare i år har romer vräkts från samma parkeringsplatser och EU:s regler om öppna gränser visar sig åter från sin sämsta sida.

Källa: GP

11 thoughts on “Tiggare vräks…igen

  1. De måste deporteras ur landet för någon effekt. Att flytta runt dem löser inget.
    Kostar bara skattepengar då jättehjulet byråkratin ska försöka få något gjort.

  2. Lubbe Nordströms Lort-Sverige var rent som en operationssal jämfört med zigenarsmittans Absurdistan.

  3. Kan dom inte få bo på vicestatsministerns båt? Eller fridolins gård?
    Kom igen nu, öppna era hjärtan MP

    • Löfven, kommunisten och alla andra äckliga tjuvar till politiker har bjudit in dem så de kan ta en zigenare och en muslim var med tanke på hur mycket plats de har och hur mycket pengar de plundrat landet och medborgarna på.

  4. zigenrardrägget har tillbaka vid Götatunneln i Gbg trots att polisen 2 ggr kört bort dem bla pga trafik och miljöproblem. Men det struntar drägget och polisen struntar tydligen i lagen om ohörsamhet mot ordningsvakten, fy fan.

  5. zigerardrägget har tillbaka vid Götatunneln i Gbg trots att polisen 2 ggr kört bort dem bla pga trafik och miljöproblem. Men det struntar drägget och polisen struntar tydligen i lagen om ohörsamhet mot ordningsvakten, fy fan.

  6. bosättningar med tiggare på p-platser går helt i linje med MP’s politik. Ingen kan använda bil i staden och vidöppna gränser släpper in all världens patrask i enligt mantrat ”allas-lika-värde”. Win-win för en miljöpartist.
    (att området förvanldas till sanitär olägenhet ska naturligtvis ignoreras)

  7. Rumänien borde hjälpa sina medborgare att hitta parkeringsplatser närmare sitt hem. Och Sverige borde ordna så att parkeringsböter kan användas till parkering.

  8. Sverige har blivit en sopstation och en avstjälpningsplats av gäst parasiter från hela världen. Jag satt i en bar i Pattaya : En Man satt vid sidan om mig. Han frågade var jag kom från / Sverige. Oj fy vad han skrattade, så berättade han att han är flykting till Sverige och att sociala har betalt hans semester till Thailand inklusive fickpengar på 20.000:-SEK. För en månad. Han hade sagt att var flykting från Malaysia … Vad sa fredrik reinfeldt om Svenska folket = 87% är alltså förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv, han har säkert rätt.

    • I Malmö känner jag till ett par (de är skilja nu) där mannen påstår att han är amerikan men jag kan inte hitta honom där han påstod att han bott och jobbat och verkligheten ligger mer i linje att han är iranier som har haft falska papper. Hans fru, också muslim, jobbar som barnmoska och har via sina kontakter och genom sina slagningar i sekretessbelagda register bytt journaluppgifter (sekretessbelagda uppgifter) mot förmedling (skedde via feministiska nätverk i Malmö) av en vänligt inställd socialsekreterare som godkände årliga semestrar med flyg till Iran och USA för hela familjen. De fick även extra bidrag utbetalda. När de skilde sig så fick hon förtur till lägenhet på en gång och pengar till nya möbler. För muslimska och feministisk patrask (kackerlackor och löss) finns det pengar men inte för de som byggt upp landet så att de kan få sallad till maten och sylt till pannkakorna.

  9. Var bara lugn boende i Mölndal och för övrigt alla i hela landet. Sverige har en statsminister som tycker om att ta ansvar. Han kommer ilande så fort han hinner fullfölja alla sina uppdrag som han ändå inte klarar av.

Kommentera