Retro

Twittrat från Expressens Anna Dahlberg, riktat mot Aftonbladets Anders Lindberg.

Screenshot

Artikeln Dahlberg nämner är denna från 2012.

Migrationsverket lät då meddela att man inte hade resurser för en sådan stor ökning av asylsökande som anlände. Då pratade man om 45 000 asylsökande under året och antalet bedömdes då stiga ytterligare under de kommande åren p.g.a. kriget i Syrien. Anders Danielsson erkände då att ett stort antal av de asylsökande var ekonomiska migranter utan asylskäl och att romer från Balkan utgjorde den då största gruppen av asylsökande.

Sett det i kontext med Morgan Johanssons (S) ord om asylkaoset på en presskonferens tillsammans med Anders Danielsson den 3:e oktober. ”Ingen skulle kunnat förutsett hur det här skulle utvecklas.”. En verklighetsfrånvarande minister har talat.

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

10 thoughts on “Retro

  1. Ut med? iIllegala, Isis, hamas, och dessa otacksamma invandrade!Ett ex?…..Rihavi Rhawi(Norsborg) Som hetsar till att döda, hata,hämnas… mig? kallade han en ?”pajas” Skrämmande att dessa odjur får bo i vårt förr så Fredliga land ( 200 års fred)

  2. Arbeta till 70-75 för att försörja arbetsskygga, ekonomiska migranter och socialförsäkringsparasiter. Aldrig i livet! Jag tog avtalspension vid 60, är ytterst tacksam för att jag hade den möjligheten!

    • Var det inte också snack om nån gemensam EU-skatt som skulle hjälpa dessa stackars fattiga uthungrade ”flyktingar”?
      Börjar måttet bli rågat nu? Folk börjar aktivt reagera?

  3. Aftonbladet har mer eller mindre bara totala stolpskott i redaktionen. Det bör finnas en och annan ärlig journalist som hukar sig i garderoben men än så länge är denne osynlig tyvärr.

  4. Nu säger socialminister Annika Strandhäll att pensionsåldern kommer att höjas innan nästa val. Svensken är snart så utsugen att det bara är skinn och ben kvar.

  5. Jag tjatar om det ´men återigen – Anna Dahlberg är en bra skribent. Det kan man INTE säga om den rabiate dåren Anders Lindberg. Bra Anna – ge den dåren på Aftonbladet vad han tål!

    • Häller med dig ,Björn. Anna sticker ut hakan lite.

      Anders Lindberg håller ”god” Aftonbladet-klass.

      Vilket för oss ”dödliga” är lika med icke godkänt och bara kan betecknas som , sämre än bedrövlig.

Kommentera