Polisen söker mörkhyad man för ofredande av barn

Från Polisen Nordvästra Skånes Facebook

INVANDRARBROTT. Lördagen den 10 oktober mellan klockan 15 och 17 inträffade ett sexuellt ofredande mot barn under 15 år i Hembygdsparken i Ängelholm. Gärningsmannen lyckades springande komma undan trots ett förföljande.

Vi söker nu vittnen till händelsen som kan ha sett en mörkklädd man, ålder 30 till 40 år med längden 180-185 centimeter. Håret var kortklippt och han var mörkhyad. Vid tillfället var han iklädd svart skinnkeps, mörka byxor, skor okänt.

Mannen observerades vid hjorthänget Hembygdsparken där han försvann i riktning upp mot Daniellundsgatan , Haradal och Violgatan. Trolig riktning var mot Irisgatan.

Såg du eller någon annan något? Vet du något om händelsen? Kontakta Polisens tipstelefon på 114 14 eller HÄR.

8 thoughts on “Polisen söker mörkhyad man för ofredande av barn

  1. Hörde att en skolpojke blev kontaktad i Östersund av en man som talade om för honom att hans mamma hade råkat ut för en olycka och åkt ambulans till sjukhuset. Mannen skulle hämta pojken och ta med honom dit. Men så kom pojken på att fråga efter lösenordet och det kunde inte mannen så pojken lyckades cykla ifrån honom.

    Smart idé tycker jag. Mamman och sonen hade tidigare kommit överens om ett lösenord om någon kom och försökte lura med honom.

  2. Man blir så förbannad.En afrikan arbetstränade på ett av kommunen drivet mini zoo i samhället där jag bor,han hade försökt att röva bort flera barn,min egen dotter sommarjobbade där och då kom han med flera skamliga förslag,försökte tafsa på henne.Kommunen gjorde absolut ingenting åt detta sjuka beteendet,aset fick vara kvar bra länge till.Fick höra att det fanns minst två dömda och frisläppta pedofiler i samhället som numera levde under skyddad identitet.Helt galet!!Jag anser att vi som är föräldrar måste få veta vilka farliga brottslingar/pedofiler det finns lösa där vi bor.Häng ut dem!Våra barns liv och välmående är viktigare än att skydda barnaförövare.Förbannade skurkstat!!

  3. Det är IDAG som de går ut med ”mörkhyad”, nu när det inte kom in några tips. Innan stod inget signalement.

    • Mary-Agnes, jag befinner mig ofta i södra Europa det är frapperande att det här på landet är betydligt ljusare bland befolkningen än i Sverige !
      Det har faktiskt varit så under de 30 år som jag kan minnas.

      • Ja, tänk som det har blitt. I varje liten svensk ort vandrar numera dessa tröstlösa horder av varelser planlöst runt i samhällena. Inga jobb men ack så synliga.

Kommentera