Adjö Sverige, asylinvandring för 1600 miljarder i år

Nu talar Migrationsverket om 190 000 asylsökande och tidigare erfarenhet tyder på lika många anhöriginvandrare och det innebär kostnader för ett års invandring på över 1600 miljarder enligt norska statistiska sentralbyrån. 

21 thoughts on “Adjö Sverige, asylinvandring för 1600 miljarder i år

  1. Kostnaden är inte den årliga kostnaden men livstidskostnaden som förorsakas av den beräknade invandringen enbart under 2015. Den har av norska SSB, för icke-västliga invandring, beräknats till 4.1 miljoner nkr. Växlingskursen mot den svenska kronan är ca 1 och bifallsprocenten för asyl är just nu ca 85. Livstidskostnaderna blir därmed 4,1 mkr * 0,85 * (190.000 + 190.000) = 1.325 miljarder kr eller 1,5 gånger så mycket som statens budget under ett år. I tillägg till detta kommer livstidskostnaderna för alla som har kommit tidigare. Siffrorna blir astronomiska och kostnaderna ökar enormt över tid.

  2. Tycker de är helt underbart fan vi har hela fjällvärlden o låta dom i pengarna finns de är bara SD dom jävla puckona som mörkar nä kom igen o öppna era hjärtan för helvete rasistapor

  3. Hej
    Lyssnade precis på Kinberg(M-stämma) på tv och hon säger nu att, som jag tolkar det, de kommer jobba för ett starkt Sverige som hon säger är på väg åt fel håll.
    Hon nämner också att hon vil jobba med de partier som är handlingskraftiga och kan förändra nu på ett sätt som gynnar Sverige.Det kan väl inte vara sossröran, då skulle hon inte säga som hon nu gör?

    Då kan vi snart räkna med att vi snart ser stängda gränser inom loppet av 3-6 månader.
    Det diskuteras LAS och annat men de kan knappast mena att de inte är berörda av flyktingpolitiken som är prio 1. Fortsätter flyktingpolitiken som det hitilss gjort kommer det inte ha ngn betydelse om LAS existerar eller ej då musslorna ej är intresserade av detta.

    Då blir det (l)(a)gen om (s)haria istället.

    Hon ser sig som den naturliga ledaren, de har sågat DÖ/”Lövet”, de vill ha handlingskraft/förändring= SD vad annars?

    Tack för ordet
    /JB

  4. Och i Aktuellt i går kväll hördes Claes Elfsberg ställa frågan till duon Johansson/Danielsson, eller uttala förhoppningen?, om vi nästa år får se 250000 invandrare till Sverige.

    Hur kan man ens ställa en sådan fråga när Sverige idag med den ännu ”låga” invandring som redan nu gör att samhället balanserar på randen till total samhällskollaps? Vilken värld lever dessa personer i egentligen?

  5. De norska siffrorna ger i medel 100.000kr/år(gamla data mer nu) men faktiska summan dvs kostnaden direkt och ett par år framåt är säkert dubbelt dvs 400.000*200.000….80miljarder kronor årligen ett par försvar bara…..

  6. Tja den man son fixade olof skulle kunna rädda oss. De sju grovt kriminella skulle vara en lätt match för några skickliga personer typ samma som den som fixat olof. Det hela skulle vara över på några timmar med bra planering, men jag unnar att de kommer undan så lätt. Jag vill de skall få känna på hur de ställt till det för oss andra.

    • Tjenare Mary:
      Nu satte du mig på pottan… Detta ord var inte uppfunnit när jag gick i skolan.Fick googla för översättning.
      Skriv rakt ut nästa gång ”spelberoende”,eller förfallna i alkohol,narkotika och andra aufputs-mittel !

  7. Jag kommer inte att fly! Får jag bra leva, så att jag får se Jonas Gardells flygtur, Malena Ernman våldtas och Kjell Bergqvists döttrar säljas på slavmarknaden, spelar det mig ingen roll vad som händer mig sen!

    Många av landsförrädarna tror att dom skall lämna Sverigeistan innan det smäller på allvar, men det skall jag personligen förhindra!

  8. Kul

    Det blir 175 000kr per här redan boende. Har nån tänkt på hur det kommer att påverka köpkraften att ta 30 000 kronor ur ett hushålls månatliga börs? Och ytterligare (!)!30 000 kronor varje månad nästa år? 60 000 kronor per månad för varje hushåll till invandringen?

    • Skyll inte på regeringen! Det är väljarna som knäcker Sverige! 87% av dom boende i Sverigeistan, har röstat för att vi alla skall tvingas betala för att bli utrotade, då blir det så här!

      • Nja, de flesta som röstat på sjuenigheten har inte en susning vad de tar för sig då de är sondmatade av mytomedia. Nu har i alla fall bortemot en tredjedel kravlag fram ur mörkret och det kommer att sätta fart på en kedjereaktion.

        Jag kan bara tala för mig själv men före mordet på Ingrid i Landskrona 2009 hade jag väldigt lite kännedom om vad politiker och tjänstemän hade för sig och ändå hade de väl släppt in bortemot en miljon sedan 1980.

        Det jag fruktar är att när väl Svensson vaknar så kommer SD:s traditionellt svenska flykting- och asylpolitik att inte vara tillräckligt långtgående för de yrvakna utan de kommer att kräva etnisk rensning och då kommer alla mörkermän och kvinnor att bli sannspådda.

    • Det är nog hög tid att vi arma Svenskar sänder ut SOS till omvärlden och ber om asyl snarast.Kommer någon att ta emot oss med allt vad det innebär tro?

Kommentera