Kör ut dem

JOURNALISTIK/INVANDRING. Ni vet att det finns en hattidning som heter Expressen, den tidningen leds av en flera gånger dömd brottsling som heter Thomas Mattson och är chefredaktör och ansvarig utgivare.

Ni vet också att Thomas Mattsson och tidningen inte har mycket till övers för Sverigedemokraterna som anklagas för att ha ett inte rumsrent förflutet.

Nåväl, det finns ett ordspråk om att man inte ska kasta sten i glashus men Thomas Mattsson skjuter med kanon…

Den 6 september 1993 började tidningen på en artikelserie som bar namnet ”Svart på vitt” och handlade om invandrare och flyktingar. Det annonserades på busshållplatser, i tunnelbanan och i andra tidningar, i annonsen sitter en ensam kvinna vid en sjö följt av texten ”Jag har inget emot invandrare, men vi har inte plats.”

I en tillhörande text skriver Expressens chefredaktör Erik Månsson Hur länge kan vi i Sverige ge sken av att vi välkomnar invandrare och flyktingar? För det gör vi inte. Svenska folket har en bestämd åsikt om invandringen och flyktingpolitiken. Makthavarna har en helt motsatt åsikt. Det går inte ihop. Det är en opinionsbomb på väg att brisera. Därför berättar vi, med start idag. Precis som det är. Svart på vitt. Innan det smäller.”

1993 hade vi lasermannen, Ny Demokrati med Bert Karlsson härjade i riksdagen och sossarnas invandrarminister Leif Blomberg flirtande var öppet invandrarfientlig…

I Expressens undersökning vill 63 procent att invandrarna skulle återvandra, 24 procent ville de skulle stanna och 13 procent var osäkra. Varför har Expressen ändrat sig?

-Pettersson vet att vårt land hade varit mycket bättre om vi följt Expressens rår den gången och tycker att Ex pressen och Thomas Mattson ska ta det lite lugnt med andras förflutna…

Ex pressens löpsedel den 6 september 1993.
Ex pressens löpsedel den 6 september 1993.

3 thoughts on “Kör ut dem

  1. Tragisk tidning som utnyttjar den sovande 87:ans likgiltighet inför en extremt allvarlig situation, folk som jobbar har inte mycket tid till annat än att äta, skita och sova….Expressen, Aftonbladet, Metro och SVT är i många fall den enda tillgången för att skaffa information…
    DET ÄR TUR ATT VI HAR NÄTET….Vi blir fler och fler som genomskådar massmedias småpåvar av typen Robert Arselberg som prioriterar att jag människor som skriver på kommentarfält i stället för riktiga och viktigare saker för samhällsutvecklingen….
    Svetsaren ”Badad-Bob” Löven är en tragedi för Sverige, han vägrar ta ansvar och stoppa invasionsarmen av dysfunktionella unga män…..Fy fan vad Sverige är illa ute OCH SVENSKARNA….Kvinnor, män, barn och barnbarn….HOPPAS PÅ NYVAL!!

  2. Nu måste vi spara, tycker vi börjar med att avskaffa riksdagen! Det behövs ingen riksdag fram till år 2022, eftersom att DÖ överenskommelsen gäller fram till dess! Regeringen gör precis som den vill, eftersom DÖ inte reglerar vad sittande regering får bestämma om! Regeringen kan höja skatter allt utefter S, MP och V;s behov för att täcka framtida stora underskott!

    Allianspartierna kan just nu jämföras med en fånge befinnande sig i en isoleringscell bojjad till händer och fötter, totalt handlingsförlamad! Har inte en möjlighet att få gehör för minsta lilla skitsak i riksdagen. Valet 2018 kan bli en riktig nitlott för alliansen och de enskilda partierna i alliansen.

    Just nu kan man nog dra slutsatsen att utgångsläget för alliansen kan sägas vara 50/50 inför valet 2018, men DÖ-nicke överenskommelsen ger faktiskt inte större utdelning 2018 än om överenskommelsen bryts och rivs upp nu!

    Allianspartierna måste våga satsa för att vinna något, precis som i verkliga livet på riktigt!

    Bakbundna först och främst till 2018 och med lite otur fram till 2022!

  3. Ja och är det något jag börjar bli rejält trött på så är det att Vänsterpartiets bakgrund aldrig kommer på tal. Detta otroliga parti tog över en natt så sent som 1990 bort bokstaven k ur sin partibeteckning. Man gick på Vänsterpartiet kommunisterna till Vänsterpartiet. Över en natt! Så de som var kommunister på tisdagen var det inte på onsdagen alltså? Trovärdigt? Sedan kan Mattssons tidning göra en lista på kommunismens brott mot mänskligheten så får vi se hur smickrande den listan blir! Kina och Nordkorea har nog inte ett helt rent samvete när det gäller hur oliktänkande behandlas. Jag tar alltid chansen att påminna om VPK:s ”övernatten förändring” när jag diskuterar med någon som hackar på SD och dess bakgrund. Notera alltså att VPK existerade fram t.o.m. år 1990! Det talas det aldrig om i PK-media!

Kommentera