Sverige mobiliserar – regeringen har kallat till extra regerings sammanträde 09:10 fredag den 9 oktober

Regeringen har kallat till ett extra regeringssammanträde. Migrationsminister Morgan Johansson har en punkt, oklart vad, att föredra kl 09:10 fredagen den 9 oktober.

Mellan 70 och 110 soldater kallas in för att hjälpa Migrationsverket.

Ledarsidorna.se har tagit del av ett internt mejl, som ej kan publiceras utan att röja källan samt vilka konsekvenser det får för beredskapen vid vissa förband, som ger att denna omfördelning skall gälla från och med vecka 42 till och med 1.a kvartalets utgång 2016. Tryckfriheten omfattar inte information av betydelse för rikets säkerhet, ej heller när källa riskerar att röjas varför Ledarsidorna.se ej publicerar innehållet i mejlet.

-Pettersson tycker att med extra regeringsmöte, extra presskonferenser, myndigheter som redan går på knäna får hjälpa Migrationsverket, skattechock på grund av invandringen, lärarbrist på grund av mängder med nya icke planerade elever, en fruktansvärd bostadsbrist osv. osv. då kanske det inte riktigt är läge för att kalla Petterssons och andra som i flera år varnat för detta för islamofobiska, främlingsfientliga rasister eller tycker någon det fungerar bra?

30 thoughts on “Sverige mobiliserar – regeringen har kallat till extra regerings sammanträde 09:10 fredag den 9 oktober

  1. Invandringsministern kommer på mötet meddela att de har full kontroll och att det råder ordning och reda inom flyktingindustrin. Men att regeringen nu startar en insamling av madrasser och mobiler till stöd för alla på flykt.

  2. Vad som än kommer att avhandlas så är det inte bra för Sverige. Regeringen Löfven har försatt hela svenska folket i en björnsax helt i onödan. Det kan dom ”tacka” hatmedia för.
    Wolodarski har nästan nått målet att utplåna oss, och kan nu ta ut en delseger.

  3. Det är dags för 87:an och för Sveriges ledning att vakna och ta ansvar för Sverige: PRIORITET NUMMER ETT MÅSTE VARA ATT STOPPA MASSINVANDRINGEN AV DET SLÖDDER SOM SÖKER SIG TILL SVERIGE!!!
    Politikerfrälset måste utlysa nyval och låta Sveriges befolkning återigen ta ställning till massinvandringen, valet borde bara handla om denna för Sverige livsviktiga fråga : ja eller nej till massinvandringen!
    DET RÄCKER NU!! Det måste bli ett slut på detta, Sverige kommer garanterat att gå under om ingenting görs för att stoppa inflödet av dessa i huvudsak unga muslimska dysfunktionella ”män”.
    Utgången är given om detta fortsätter….KATASTROF, det finns inte ord för hur dum den här massinvandringspolitiken är, politikerfrälset pratar om Sverige som en HUMANITÄR STORMAKT….-DET ÄR SÅ IDIOTISKT SÅ ATT KLOCKORNA STANNAR OCH BLOMMORNA VISSNAR!!!

  4. Det lille Morgan tänker säga är att hela Sverige nu ska tvingas och att allt annat får stå åt sidan.

    Tänk så rätt SD haft i alla år.

  5. Troligen utlyses ”undantagstillstånd” där regeringen exproprierar dvs stjäl alla sommarstugor i landet (politikers undantagna) för att inkvartera alla som flyr för sina liv från ett 10 tal fredliga länder de passerat i väst…

    Kollapsen nära nu!

    May they burn in hell!

  6. Det är väl aldrig så att Morgan ska få regeringen att ta Skåningen David Schytser i örat för att han ”uttalat sig om Morgans IQ”!

    Tycker nog att sju-klövern och framförallt S, V och MP borde vara nöjda nu när de har släppt in både det ena och det andra i landet, utan några kontroller alls! Tyckte mig se en ganska trött och uppgiven inrikesminister, såg ut som att han på något sätt tog avstånd från det han uttrycke i kvällens aktuellt sändning! Fick precis för mig att tanken som snurrade i hans huvud var ” vad är det jag står och säger”. Sannolikt har blekhetens kranka eftertanke till slut dykt upp, eller så har EU hen varit på polskriksdag och fått sina fiskar varma, som Dansken säger!

    Morgondagen kan bli en glädjensdag för alla Sverigevänner, fast det är ju helt beroende på vilket öde som DÖ-nicke överenskommelsen går till mötes!

    Vi får hoppas att KD representanterna på rikstinget förstår vad deras väljare vill. Vid omval kanske KD kan vinna en oerhörd massa röster på att visa civilkurage och fälla DÖ-nicke överenskommelsen!

    Vi håller tummarna så de glöder för en fälld regering och ett nyval innan jul!

  7. Ärligt talat! De flesta av oss har ett stort hjärta och jag skulle också i ett ytterligare trängt läge kunna tänka mig att ställa upp som volontär eller vad som helst för de nyanlända! Men allting har nu gått överstyr och regeringen har totalt tappat kontrollen!
    Samtliga regeringsmedlemmar är brännmärkta och Löfvens huvud skall serveras på ett fat!
    Oförlåtligt, oförsonligt och för all tid oåterkallerligt, såtillvida L ej följer Petterssons m fleras krav att avgå!

    • Är den inte det redan, nu när kyrkorna i Stockholm ska avkristnas och alla kors ska plockas ned?

  8. Ja, nog är det kris alltid. Grytan utökar. Kallgården som lades ned eftersom det fanns oklarheter i ekonomin öppnas åter. Idag placerades ca 50 st på Kalls Auto Lodge utan att inspektion hunnits med. Inom ett par dar räknar man med 200 personer ytterligare, bara till Kall.
    Jag tror att Morgan kommer att be oss bjuda till lite mer……

  9. ”Kaos hotar – om DÖ faller”….skriver Aftonbladet med stora extra rubriker.

    Frågan är då vad AB kallar detta som händer och pågår med DÖ?

  10. Testikelparasiter sprider sig ohämmat och för att få bukt med det tvingas vi kastrera alla som bär på parasiten. Utföres på vårdcentraler som tillhandahåller oskuldskontroll. Skuldkontroller görs i din närmsta bank av därför utbildad personal. Här omvandlas bidrag till skulder för att nu finansiera invandringen krona för krona.
    Nä förstås inte – allt var ett skämt.

  11. Skulle inte förvåna mig att man på Fredag i morgon från regeringens sida vill öka invandringen ytterligare………..

  12. Är det imorgon Sverige räddas av KD eller är det den stora starten på Sveriges undergång pga den galna Invasionen av Sverige för en Invasion av patrask är det inga jädra flyktingar i 99% av fallen.
    När ska regeringen ta tag i problemet dom struntar och i princip sparkar på dom gamla som byggt upp detta till fördel för patrasket vad behövs för att dom galningarna i rosenbad ska vakna egentligen.

    • Vi får hoppas att Rövhålet har kommit på något sätt att koppla ihop sina båda hjärnceller så att dom kan jobba tillsammans, då kanske han begriper att han är totalt oduglig som människa och avgår.

  13. Nä dom har ingen aning om vad de ställt till med!

    Jag kan berätta för dem att vi snart kommer ha det ungefär likadant som i deras hemländer där inte mycket fungerar och folk tvingas fly för sina liv. Men de kommer nog bara att kalla mig rasist igen

    Polisen fick kämpa för att riva läger, men det klarar de bara så länge antalet som kämpar emot är rimligt många. Och det är de inte länge till

Kommentera