Morgan Johansson (S) är så dum i huvudet att klockorna stannar och blommerna vissnar säger Daniel Schützer (S)

INRIKES. Kommunalrådet i Årjäng, Daniel Schützer (S) går till rasande angrepp på partikollegan Morgan Johansson. ”Morgan Johansson är ta mig f-n helt dum i huvudet”, skriver Daniel Schützer(S) på sin Facebook-sida.

Det är en intervju med Morgan Johansson i SVT Nyheter Värmland i går om skolgång och kommunal service med anledning av flyktingsituationen i flera kommuner som retat upp kommunalrådet.

– Jag står för det. Jag blir riktigt, riktigt irriterad, säger Daniel Schützer.

– Han är ju så dum att klockorna stannar och blommorna vissnar! Han får det att låta som om det är tegel och plankor vi saknar när det är behöriga lärare. Det är otroligt naivt av honom, tillägger Daniel Schützer (S).

21 thoughts on “Morgan Johansson (S) är så dum i huvudet att klockorna stannar och blommerna vissnar säger Daniel Schützer (S)

  1. Morgan J:s svar (SVT, klippet senare) bekräftar partikamratens omdöme om honom. ”…. många av flyktingarna är ju själva lärare, så… … ”.
    Var det inte den akuta krisen som var ursprunget till meningsutbytet?

  2. Bättre kommentar går nog inte att finna…konstigt att han fortfarande är S…lägg till ett D så tar vi dig på fullt allvar…

  3. Jag blir faktiskt förvånad måste jag säga! Invånarna i Årjäng ska vara stolta över att ha en sådan socialdemokrat. Tyvärr verkar han vara den sista.

    ”Jag vill inte varasist, jag vill vara först”☺

  4. Jag är orolig för vad som händer i Sverige. Samtidigt som Sverige håller på att kollapsa leker Lövet rockstjärna i Central Park.
    ”Dummare än tåget”.
    Uttrycket kopplas ihop med Oscar I:s femte och yngsta barn, Prins August (1831-1873).
    Prinsen ansågs allmänt vara tämligen obegåvad, men på den tiden var det näst intill majestätsbrott att yttra förklenande omdömen om en medlem av kungahuset, så istället använde man omskrivningar. Eftersom prinsen fått ge namn åt det tidiga svenska ångloket Prins August myntades uttrycket att vara ”dummare än tåget”.

    • Tackar ödmjukast för historielektionen! Bug och bock! Det är tur att det finns sådana som du när det inte finns något Sverige kvar. Men historien lever vidare som man säger. Hatten av.

  5. ”En får tacke Daniel”. Jag kan inte annat än samtycka.
    Morgan har mer än ett problem så mycket har vi märkt
    utan att har träffat idioten.

  6. Ja de börjar inse ute i kommunerna att det är de som verkligen kommer att sitta med notan och Svarte Petter när Morgan gör det lätt för sig och vältrar över ansvaret på just kommunerna. Att Morgan sedan lovat höjda statsstöd lugnar inte för de pengarna räcker inte på långa långa vägar.

  7. Om du som Daniel Schützer (S) sagt att t.ex. Sveriges dvärgväxte minister morgan johansson är dum i huvudet och REGIMMEDIA rycker ut för att konfrontera dig gör följande:

    Backa inte utan var ännu tydligare med att karlen dessutom är fullständigt CP i huvudet och borde låsas in.

    Det är en mycket bra taktik och regimens hantlangare blir handfallna inför ditt mod.

    Du har vunnit!

  8. HEDER ÅT DANIEL SOM TALAR KLARSPRÅK! Detta är mycket, mycket allvarligt och grundproblematiken är den ansvarlösa massinvandringen, detta kommer att sluta mycket illa för Sveriges del.

  9. Ja inte ofta jag ger ett gillande på en socialdemokrats facebook sida men detta inlägget förtjänar 1000-tals gillanden för Daniel Schützer stora mod att stå för vad så många tycker..

  10. Märkligt sammanträffande det här med Morgan och klockor som stannar

    Idag då jag tog en promenad såg jag för första gången under min livstid en hantverkare uppe i klocktornet på kyrkan, nu är jag i.o.f.s ingen flitig kyrkobesökare men bor inom det berömda stenkastet från kyrkan, men kan ärligt säga att jag aldrig någonsin sett en hantverkare i klocktornet. Inte ens då de bytte ut taket för många år sedan.

    Kan det vara Morgan som var orsaken till hantverkaraktiviteten?
    Jag tänkte aldrig på vilken tid klockan visade då jag var så förundrad över hantverkaren.

  11. Säters slutna avdelning skulle behöva tvångsomhänderta ett antal av våra folkvalda per omgående.

  12. Ja han har nog fan så rätt denne Daniel, för när
    Morgan Johansson var på TV häromdagen så
    stannade vårt Junghans ur som är ifrån början
    av nittonhundratalet? Och sedan startade den
    inte igen(förrän jag dragit upp den), men lustigt
    att den stannade när Morgan talade??

    • Morgan talar aldrig, han mumlar, till och med han själv hör hur idiotiskt han låter därför mumlar fanskapet.

  13. Såssarna på lokalplanet får börja rensa ur innan rövarna (regeringen) tagit allt för all framtid.

Kommentera