Sjufaldig svensk mästare dömd till fängelse – hatmedia är tysta


INVANDRARBROTT. En av Sveriges främsta amatörboxare har dömts till 3,5 års fängelse för rån. Sju gånger har boxaren, som tävlar för en Stockholmsklubb, vunnit SM-guld. Han har representerat Sverige på landskamper och internationella turneringar. Den nu dömde boxaren har tidigare avtjänat ett fängelsestraff för rån.

Den nu dömde boxaren har varit aktuell för OS i Rio nästa år. Nu får han i stället begrunda sitt öde ”bakom galler”. Den sjufaldige “svenske” mästaren i tungviktsboxning heter Muhamed Sallah, och tävlar för Djurgårdens IF.

Sallah förekommer under elva avsnitt i belastningsregistret och trots upprepad brottslig har han fått fortsätta att representera Sverige i landslaget. Tidigare har Sallah dömts till 2,5 års fängelse för rån mot en guldsmedsbutik. Den här gången var det pantbanken i Västerås som var målet. HÄR finns namnen på övriga medverkande. Det blev 8-0 till bortalaget.

Sportjournalisterna har försvarat Sallah, och kommit med diverse bortförklaringar och ursäkter. Senast Muhamed satt inlåst gick han ut i media ”Jag trasslade till det för mig och har lärt mig en läxa. Det var mitt första fängelsestraff. Det ska inte hända igen“.

-Pettersson undrar varför de etablerade hatmedierna lagt locket om den sjufaldige svenske mästaren? De kanske har fullt upp med att hänga ut hederliga invandringskritiska skribenter?

Muhamed Sallah kallas även Modo Sallah

SM-finalen 2014, Sallah är den solbrände killen…


7 responses to “Sjufaldig svensk mästare dömd till fängelse – hatmedia är tysta

 • Mia K

  Nu trängs svenska kriminella ut av hårdare virke!

  Gilla

 • Olle

  Fula jävla kriminella negertryne. Usch.

  Gilla

 • Stenbock

  Tja,nu gick den guldchansen i Rio,åt skogen ! De importerade och imponerande sportsmännen kom in på brottets löparbana,istället för boxringen… Tur det finns några av samma art och klass kvar,inom friidrotten som Absurdistan nu får förlita sig till i Brasilien.
  Zlatan är ju mer eller mindre,numera en f.detta. !!! 😦

  Gilla

 • Pica pica

  Verkar ha svårt att bestämma sig för karriärväg.

  Gilla

 • Nisse

  Att inte massmedia reagerar på namnet på dom flesta brottslingar det verkar var Muhamed det är mer sällan Kalle eller Olle. Sverige är nog enda landet i världen som massimporterar kriminella……

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Önskar han blev frisläppt, åkte till Brasilien och gjorde bra ifrån sig. När han sedan står på pallen så kommer ”svenskens” bankråns karriär att trummas ut över världens media.

  Gilla

 • Mary Agnes

  När obehaglig och oönskad information om ljudmedias gullepånkar läcker ut via fria media sätter de in vinklingen

  1) killen lyckades bryta en brottslig bana, en hjälte, applåder (inte ett ord eller tanke till offren)
  2) ett trasigt hem, trasslig skola, fattigdom, brist på fritidsgård, social utanförskap yada yada orsakade att gullefjun blev en grov kriminell, stackars han, nu vägrar förbundet ge honom en Rio-resa och fängelset vägrar släppa ut honom så att han kan tävla, dessa fascister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: