Ryska stridsflygplan missar sina mål

MELLANÖSTERN. Enligt den ryska försvarsministeriet, som har varit ganska aktiva på sociala medier den senast tiden, riktades flyganfall mot åtta ISIS mål i Syrien som omfattade 20 attacker av ryska stridplan och träffade ”militär materiel, kommunikationscentra, ammunition och bränsledepåer hos IS.”

Nu tar en titt på följande video, som visar några av de mål som attackeras av ryska stridsflygplan.

Även om vi inte kan identifiera de vapen som används mot dessa mål ser det ut som att antingen siktade de någon annanstans eller också missade attacken sitt mål: den första delen av filmen, troligen filmad av en drönare, visar splitter från en bomb som möjligen exploderade söder om målet; den andra delen visar samma mål och andra splitter, men det syns också tydligt en explosionen av en bomb i nedre delen av bilden, den tredje delen visar bomber (vid 0.32) som verkar missa sitt mål med flera meter.

The Aviationist

18 thoughts on “Ryska stridsflygplan missar sina mål

    • Svårt att skilja de olika arabklanerna åt…från 5-8000 meters höjd. Några av IS-terroristerna klagade över att ryssarna flög så högt,att de inte kunde nå dem med sina vapen !
      F.ö. råder jag er som tittar på Absurdsk STATS-TV,att betrakta deras medarbetare i rutan.En sådan osäkerhet som nu råder bland de europeiska sändare jag tittar på,har jag aldrig tidigare upplevt.Nu vet man inte på vilket ben man skall stå,när man tvingas berätta om händelserna i Syrien.

  1. Putin tillskillnad från andra lakejer är inte en ynkrygg som åtlyder USA.
    Jag önskar denne all lycka för att krossa muhammedanerna.

    Heja Putte!!!

  2. Missar och missar…

    Bomba hela skiten tillbaka till den förhistoriska stenålder de tjatar om hela tiden och längtar till, gör en total återställning av landet och skicka tillbaka samtliga lyxmigranter omgående med hacka och spade i hand för återuppbyggnad.

    Kan de sedan inte leva i fred tar vi om steg 1 med bombning igen.

  3. Precis Tony. NATO missade ju grovt när man skulle bomba strategiska mål i Belgrad 1999 och istället blåste kinesiska ambassaden åt h**vete och dödade tre diplomater.

  4. Inte så farligt, kan dom köra en Kärnvapenbestyckad U-båt
    långt upp på land i Blekinge skärgård, så är några meters
    miss inte så farligt, dom kommer nog att fortsätta.

  5. Putin och den ryska björnen kommer så småningom att framstå som den verkliga räddaren i nöden. Just wait and see. 🙂

  6. Alla är barn i början Pettersson…Vänta tills de riktat in sig mot de verkliga målen.Bättre att höra den sträng som brast än,att aldrig spänna sin båge !
    🙂

  7. Jag visste det. Tandlös Europa och USA ska bara kasta skit mellan de själva har inte gjort någonting för att hjälpa syriska folket mot IS.
    Eller välkomnar man i smyg IS-s militära framgångar för att få ännu fler ” pensionsräddare” till Sverige säkra ekonomisk framtid ( ironiskt) och behålla sin titel ” humanitär stormakt”?

    Ja, det finns två sorter människor och länder. Den ena försöker göra någonting medan den andra bara snackar och kritiserar…
    Det var bara tidsfråga när kritiken skulle komma…
    Men varför gör USA ingenting?
    Är det pga att det finns ingen gas/olja i Syrien så man är inte intresserad att ” hjälpa till” med ” demokrati”?

Kommentera