”Hela Sverige Skramlar-galan” blev ett totalt fiasko

INVANDRING. Den Politiskt korrekta jätteinsamlingsgalan ”Hela Sverige Skramlar-galan” blev hur en synpunkt ett totalt fiasko. 

Totalt bidrog svenskarna med 40 miljoner kronor, rapporterar Svenska Dagbladet. Enligt en sammanräkning som norska ABC Nyheter har gjort motsvarar det kostnaden för att ta emot knappt tio genomsnittliga syriska invandrare eller fyra somaliska invandrare, eftersom varje syrisk invandrare kostar 4,3 miljoner och varje somaliskt invandrare kostar 9,8 miljoner för landets skattebetalare under sin livstid.

-Pettersson tycker det är märkligt att Sveriges PK-elit slår sig för bröstet för ett sådant totalt fiasko.

Nåväl, vi ska inte vara så negativa, under galan framförde professor Hans Rosling rena rama Sverigedemokratiska åsikter. Han tycker nämligen att vi måste se till att pengarna hamnar på plats i flyktinglägren hos UNHCR och att asylsökande måste ges möjlighet att söka asyl på plats. Sedan är det en annan sak att han fått kostnaderna om asylmottagningen helt om bakfoten…

Hoppas dock att nedanstående PK-muppar inser att det är vansinne att ta hit asylsökarna när vi kan hjälpa så många fler i närområdet för samma pengar, fast det verkade inte som varken publiken, artisterna eller programledarna kunde räkna ut att galan var ett totalt fiasko för Sveriges invandringspolitik…

2015-10-01_1802

24 thoughts on “”Hela Sverige Skramlar-galan” blev ett totalt fiasko

  1. När ska vi börja samla in pengar till de som redan är hemlösa i sverige? . Tycker att det är en sån dubbelmoral. De har en gala för flyktingar men inte någonting för de hemlösa. Tycker sverige börjar gå åt helvete!

  2. Vore bättre att stänga ner SvT under 24 timmar och skicka hela statsbidraget till närområdena.

    Det faller nog på att alla anställda skulle förlora ett par procent av sitt månadsnetto.

  3. ”Herren ger och herren tar” ge 40 miljoner och ta 8 miljarder ganska fantastiskt eller hur?

  4. Martina Ernman, Jonas Gardell, Henrik Schyffert,,,,, Det är tunga och respektingivande namn det. NOT!! Det hjälper inte att de försöker se SÅ hårda och tuffa ut på bilden. Löjeväckande!

  5. PK-Elit ha ha,sen när började politik bry sig om människor.Men förstår att dom 3 på bilden tror på det.

    • Om det så skulle skrivas på hans näsa skulle han ändå inte förstå det.

      Han m,fl kamrater är så fulländat faktaresistenta att inte ens Gud, djävulen eller Allan, själv skulle kunna övertyga honom om verkliga fakta utanför den egna godhetsbubblan.

      • Jag tror faktiskt att han skulle kunna förstå.

        Jag tror inte att han är lika hård och kall och hatar Sverige och svenskarna som dom andra.

  6. Notan borde skickas till Saudi Arabia! De som skänker pengar till de här aggressiva muslimerna borde sinnesundersökas.

  7. 40 miljoner är en ”piss i havet”.

    Att inte ” Resurs-industrins” företrädare förstår det, är väl det värsta med denna gala. Som dessutom har fått så mycket gratisreklam och PR i media, som lätt motsvarar samma summa i marknadspris.

    Så fortfarande är 8.4 miljarder, som tas från den svenska biståndsbudgeten till svensk migrationspolitik, betydligt mer än 40 miljoner i ”skrammel”.

    • 40 000 000

      8 400 000 000

      40/8400
      4/840
      2/420
      1/210

      210 galor
      Ca 1/vecka i 4 år

      1 gala i veckan under 4 års tid ger motsvarande det som Sverige tar från biståndet och skänker till de som har råd att betala smugglare samt till asylbaroner och andra opportunister.

      8 400 miljoner att fördela till 4 miljo pers där varje dag kostar 25 kr:
      100 miljo ger mat t 4 miljo pers 1 dag
      1000 miljo betyder 10 dagar
      84 dagar räcker de 8,4 miljarderna till

      Om 28 länder gör detsamma blir ca 30×80=2400 dgr är ca 6 år och under den tiden gör Putin klart för tillbakaflytt och nyuppbyggnad.

      Inte för att Europa ska ”skämmas”(?) och ensamt skall stå för resurserna för länderna i närområdet hjälper mkt. Men det kommer att betyda mycket för Europas framtid.
      När naturen begränsar och oskadliggör så det viktigt att inte hörde sprider sig. Dessa människor som delar samma upplevelse kommer att behöva varandra för att ta sig igenom det som händer och hänt. De behöver varandras fysiska närhet. Och europa behöver sin integritet. Det är lockande att ge sig på det som är bra det händer hela tiden. Därför är det viktigt att kunna försvara det som är värdefullt.

Kommentera