Zigenarläger rivet med arbetsfordon

TIGGERI. I helgen slog zigenare upp ett tältläger en bit från E6:an i Kävlinge kommun. Flera privatpersoner uppmärksammade vad som försiggick och någon ville att en tidning skulle besöka platsen och göra ett reportage.

När anställda på tidningen kom till platsen hade någon spärrat av vägen till tältlägret med en stor jordhög. I skogsdungen låg lastpallar och brädor huller om buller. Enligt tidningen så syntes stora hjulspår vilket tyder på att någon med tillgång till ett större arbetsfordon rivit zigenarlägret.

Vart zigenarna nu har tagit vägen är fortfarande oklart.

-Pettersson tycker inte det är så konstigt att folk blir förbannade när myndigheterna inte sköter sitt jobb…

HD.se

15 thoughts on “Zigenarläger rivet med arbetsfordon

  1. Ja, detta visar kristallklart vad vi svenskar tycker om denna tiggarplåga och att vi absolut inte vill ha det i vårt land.
    Ut med dem! Väck med skiten!!
    När ska ansvariga politiker och beslutsfattare börja begripa detta och när ska de också lära sig att lagar och regler som vi har i det här landet inte bra är till för att följas när det passar, eller strunta i dem då besluten inte skulle uppfattas av media som politiskt korrekta?

  2. När myndigheter vägrar göra sitt jobb finns risken att anarkin breder ut sig. Är det verkligen så vi vill ha det? Jag undrar vad som händer när svensken upptäcker vad ”våra” politiker har ställt till genom ännu kraftigare massinvandring när både arbete och bostäder saknas. Jag tror/känner på mig att vi går en orolig tid till mötes!

    • Du och jag känner……………………de har ingen aning inte ens när de de står utfattiga på gatan, dumheten överträffar allt .

  3. Jag tror inte att de är förbannade, de har bara insett det löjliga i att kalla myndigheter. Fixar man det själv så blir det gjort. Blandar man in polis och andra myndigheter så blir inget gjort.
    BRA GJORT. Ni visar vägen.

  4. Mycket bra gjort. Eftersom myndigheter helt och hållet skiter fullständigt i att ingripa mot de kriminella så måste Svenskarna ingripa.

  5. Äntligen så gör svensken det som borde gjorts långt tidigare. När får vi se detta agerande mot slaskmedia.

  6. Bra gjort och sprid artikeln vidare överallt på sociala medier så att fler med samma tankar får inspiration och sätter igång och gör något aktivt! Om polisen utreder det här och pekar ut och straffar en ”gärningsman”, ja då har vi återigen fått svart på vitt vems sida dom står på.
    Eller är det så att polis och myndigheter innerst inne välkomnar sådana här initiativ så att dom ska slippa agera??

  7. Bra. Stäm i bäcken. INNAN det blir ett nytt Snyft-Sorgenfri-område med äganderätt för zigenarna.

    • Nu har säkert polisen resurser till att utreda vilken svensk bonnajävel och kanske markägare som har begått hatbrott.

      • Ja tyvärr! För till sådant, som att förfölja och lagföra protesterande svenskar – till det finns det alltid resurser.
        Vilket sabla förräderi!
        Vi fick lära oss att försvara vårt land med vapen och om nödvändigt också offra våra liv om det behövdes.
        Nu kallas VI svenska försvarare för nationalister = rasister, främlingshatare, antiziganister, islamofober, judehatare, med flera förnedrande och förklenande epitet och att vi begår ”hatbrott” när vi klagar på allt vansinne som sker i vårt land – och som vi dyrt för betala för.
        Det finns inte ord för vad man skulle kalla alla de som fixat till att det blivit så här i vårt förr så fina land! Sådana och alla de andra välfärdssökarna är inte värdiga att få bo kvar hos oss!

Kommentera