Resebyrån Migrationsverket utökar

INVANDRINGEN. När ni läser nedanstående tänk då på att några tusen inte hunnit registreras ännu och några tänker inte låta sig registreras så räkna med tiotusen illegala nya svenskar i veckan.

8 thoughts on “Resebyrån Migrationsverket utökar

  1. Det blir nog uppblåsbara stora tält som i Tyskland eller de diskuterade barackerna. Men var? Visserligen hade Reinfeldt sett en massa skog när han flög över Sverige men tält dög åt våra bassar men knappast åt våra lyxturister.
    Dessutom börjar det bli kallt här i Norrland och det gillar de inte heller. De säger ju att glesbygd inte är civilisation (Fredriksberg). Så vår kära sjuklöver som har jobbat så länge på att ta död på glesbygden och koncentrera allt till de tre städerna får nog inhysa sin kära ”mångfald” där.

  2. Fy så hemskt med Rinkabyfältet, blir det verkligen tillräckligt hög standard i sådana modulhus eller husen är kanske för oss när migränverket tar våra
    bostäder till parasiterna. Fader Stefanus kommer säkert hem från USA med några nya världsräddande idéer som vi ska betala, han har ju läget under kontroll. ?. eller hur.

  3. Kom körande E4:an söderut norr om Gävle. På en P-plats stod två bussar med ca 100 unga kolsvarta morianer alla med bruna likadana jackor och rökte.
    Min medpassagerare blev plötsligt illamående. Jag själv känner bara en stor sorg varför vi ska bli påtvingade dessa horder som bara kommer att tära och ställa till fanstyg.

  4. Yippie. Yieah.

    400 / dag. => 2800 / vecka. Var bor de andra 4000 asylanterna?
    Någon behagar mörka??

Kommentera