Dom: zigenarläger får vara kvar

TIGGARE. Det kåkstadsliknande lägret på Industrigatan i Malmö får vara kvar, efter ett beslut i mark- och miljödomstolen i Växjö. I lägret bor flera hundra personer i skjul, husvagnar och tält. Miljöförvaltningen i Malmö har med hänvisning till hälsorisker försökt få bort lägret. Länsstyrelsen upphävde det beslutet och ges nu rätt av mark- och miljödomstolen, rapporterar P4 Malmöhus.

-Pettersson fattar inte. Anledningen till att det inte går att vräka zigenarna som så fint kallas EU-migranter är att det inte går att avvisa personer som man inte kan redovisa namn eller personnummer på.

Märkligt, de är ju brottslingar och brottslingar brukar man gripa utan att veta vilka det är. Jävla flata myndigheter.

Varför följer inte myndigheterna lagen?

33 thoughts on “Dom: zigenarläger får vara kvar

  1. Vad säger Rumäniens ambassadörer? Har de gratulerat sina landsmän till det lyckade initiativet? Det är väl bara en tidsfråga innan de inbjuds till en övernattning och ett provligg denna centrala oas. Ambassadörer har väl straffrihet och här verkar det finnas fler med den förmånen.

  2. Du får inte slänga några sopor i naturen, vilket är bra,
    men det går bra att anlägga en stor jävla soptipp mitt
    i stan, naturligtvis under förutsättning att dom som gör
    det kommer från andra länder. Detta folk gnäller högljutt
    över att dom känner sig förföljda?? Ja beter man sig som
    svin i flera hundra år är det inte konstigt att dom blir betraktade
    som sådana! Flata Svenska myndigheter tittar som vanligt åt
    ett annat håll, dessa fega uslingar vågar naturligtvis inte
    att lyfta ett finger när det handlar om zigenare, rädslan
    för att hamna i media om man på något vis idkar kritik
    mot dessa ger dem skitångest, däremot jublar stadens
    råttor, ja dom med fyra ben! Skrämmande!

  3. Jag såg på kulturnyheterna att det var en konstnär som monterat ner sin nöjespark och skall använda materialet till att bygga en kåkstad för invandrare.
    Där har du ett uppslag Bert Fjärt. Riv ditt vattenland och bygg om det till plankskjul år de nyhitkommna miljonärerna.

  4. När jag var liten såg man husockupanter som ockuperade hyreshus som skulle rivas, på TV. På den tiden kom polisen och kastade ut dom, vilka lagar har man avskaffat idag så det inte längre går att kasta ut hus-, lägenhet- och mark-ockupanter?

  5. Nu är det dags att kalla hem alla ministrar från sina utflykter till fjärran länder. Ta ett vitt dygn.

    Därefter krismöte. Vad fan gör vi nu? Löfven har ju lovat. Det har alla som såg Uppdrag Granskning sett och hört.

    Vilket av regeringens alla löften ska vi nu ta först? Du Romson kan väl försöka att hitta någon koppling mellan kåkstad och klimatet. Kanske en kåkstadsskatt för alla närboende kan få tyst på malmöborna?

  6. Beslutet är en genuin besvikelse.

    Nu är det angeläget för såväl polisen som myndigheter att börja rigoröst kartlägga dessa individers vistelse i Sverige.

    Bättre kontroll helt sonika!

    De får ju trots allt bara kvarstanna tre månader i Sverige.

  7. Tänk om Jimmy Åkesson varit Statsminister nu då hade vi sänt hem alla bidragsparasiter. Och hjälpt dom SOM VERKLIGEN BEHÖVER HJÄLP..

  8. Enda sättet är att Svenska befolkningen beväpnar sig mot myndigheterna. Svenska myndigheter grovt kriminella tjuvar och värsta Landsförrädare genom alla tider. Vi kan nu bara hoppas på att (S)-isis kommer och hjälper oss mot dessa kriminella slöddertjuvar som sitter och styr Sverige.

  9. Inte nog med att tiggarna tar svenskarnas mark i besittning och kör ifrån alla inklusive polisen som försöker avhysa dom, så har man nu också ett domstolsbeslut som ger dom i stort sätt laglig rätt att överta och besitta vilken mark som man behagar och ingen kan göra något åt det. Om en markägare skulle försöka köra bort tiggarna så tar dom bara fram papperet från domstolen och säger åt markägaren att omedelbart avlägsna sig från området. Och upp på allt så använder detta tiggarläger i Malmö Mellersta kyrkogården som ligger bredvid som toalett. Tiggarna kan välja och vraka bland privata marker och sommarhus att lagligt ockupera, och sedan skiter dom på våra döda, och inte en jävla politiker eller polis kan göra något, Fy Fan!

  10. Det är knappast sant! De här människorna har förpestat olika länder i århundraden med sina olagliga bosättningar och kriminalitet. Sverige är inte ett välfärdsland, det är ett land i fritt fall.

  11. Fan vad bra! Jag har alltid velat ha en sommarstuga, nu när det finns en dom på eländet, så kan jag väl bara åka och ”ta” en. Kasta mitt leg.

  12. Har åklagare utrett om det är ett miljöbrott? Nedskräpning? (problemet är väl att det är privat mark och då är det markägaren som är skyldig till miljöbrottet?)

    Rättegångsbalken (RB) kap 24, §7, 2st: ”Om den som har begått brott, på vilket fängelse kan följa, påträffas på bar gärning eller flyende fot, får han gripas av envar. Den gripne skall skyndsamt överlämnas till närmaste polisman.”

    I annat fall är det väl bara att vi sätter igång och griper dom då?

  13. Helt utan utbildning kliver de rakt in i Sverige och skaffar sig ett eget utrymme som ingen kan ta ifrån dem. Imponerande.
    Skicka in dessa genier i Syrien för att ta över så mycket mark som möjligt från de krigande. Eller kommer det inte att gå lika lätt?

  14. Ytterligare ett skäl till att inte släppa in folk som inte har några som helst papper på vilka de är i Sverige. Inför gamla hederliga passkontroller, tjillivippen, så är även det problemet löst.

  15. Detta var det slutgiltiga beviset på att det finns två parallella lagsystem i Sverige.
    Ett för arbetande etniska svenskar (och nästintill sådana) och ett annat för sk ”flyktingar/EU.migranter.
    Kommer svenska folket att förstå det?
    Knappast, mello, idol och mobilflipprande upptar all deras tid…

    • Förlåt! Tåget krängde till så jag tryckte på fel tumme! Skulle givetvis vara ett stor tumme upp! :}
      Det är precis som du säger och det är riktigt obehagligt…

  16. Villkorslöst kapitulation vill jag kalla detta. Lagen gäller bara för Etniska Svenskar och invandrare från WEST Europa, den civiliserade delen av Europa.

Kommentera