Ung kvinna våldtagen i Visby

Polisen

2015-09-27 19:36, Våldtäkt, Gotland
En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon utsatts för en fullbordad våldtäkt.

Våldtäkten ska ha skett vid 01-tiden i parkområdet mellan Järnvägsgatan och Solbergagatan i centrala Visby. Platsen har varit avspärrad och kriminaltekniker har genomfört en brottsplatsundersökning. En kriminalsökshund har även använts i sökandet efter spår. Avspärrningen är numera hävd. Polisen vill komma i kontakt med personer som gjort eventuella iakttagelser i närområdet aktuell tid. Ring 114 14

Polisen Gotland

-Pettersson undrar om Gotland blivit kulturberikat? Det står inget om någon gärningsman, var det flera? Har vi ännu en gruppvåldtäkt på gång av Mena-folk?

Tidningen Hela Gotland skrev om att ett ”Allvarligt våldsbrott undersöks i Visby” för att polisen var mycket förtegen och inte ens talade om vilken typ av brott det vara på hela dagen.

4 thoughts on “Ung kvinna våldtagen i Visby

 1. Till och med jag som transa när jag går på stan klädd i stletttklackar, nätstrumpor och kortkort så var jag nära att bli ofredad förra helgen på öster.
  /Jess

 2. I Indisk TV sa man att de har i Indein fyra våldtäkter per hundra tusen inv.. Är ni med? INDIEN MED FYRA VÅLDTÄKTER PER HUNDRA TUSEN INVÅNARE !!!! SVERIGESTAN med 150 våldtäkter per hundra tusen invånare = men med ett mörkertal troligen över 500 våldtäkter per hundra tusen invånare. Sverige leder nu mera antal våldtäkter per hundra tusen invånare med mångdubbelt alla andra länder på jorden ! Men 87:an vaknar inte ännu. Vänta tills de blir drabbade !!! Då skall ni höra från de som fredrik Reinfeldt kallar det förståndshandikappade idiotfolket i Sverige……. Vill Svenska idioterna ha det så här? Det verkar ju så, så klaga inte 87:an, sorry för oss andra som har vårt förstånd kvar. fredrik Reinfeldt ville med avsikt skada Svenska folket, men det har ingen förstått ännu !!!

  • Det är bara en kort tid innan alla i Svenskar har någon nära, släkting eller god vän, som blir drabbad av detta !!!!
   Eller ännu värre att någon nära etc. blir skadad eller dödad.
   Fakta behövs för att allmänheten ska förstå ………

Kommentera