Bulgariska kyrkan: Släpp inte in fler flyktingar, det är en invasion av muslimer

ISLAM. Den ortodoxa kyrkan i Bulgarien uppmanar landets regering att inte släppa in fler asylsökande i landet. Vågen av migranter från Mellanöstern och Nordafrika bär ”alla tecken på en invasion”, skriver kyrkan i ett uttalande, och lägger till att problemen måste lösas av dem som skapat dem – inte det bulgariska folket. 

Enligt Sofiaglobe.com antyder kyrkan i uttalandet att fler flyktingar från Mellanöstern kan hota kristenheten i landet. Även den bulgariske premiärministern, Boyko Borisov, har uttryckt oro.
– Jag är rädd och det bulgariska folket är rädda, sade Borisov i fredag och fortsatte: – Vi är kristna, de är muslimer.

-Pettersson noterar att det är lite skillnad mot Svenska kyrkan som knappt öppnar munnen när miljoner kristna drivs iväg från kristendomens födelseplats i Mellanöstern och många av dem mördas…

12 thoughts on “Bulgariska kyrkan: Släpp inte in fler flyktingar, det är en invasion av muslimer

  1. I Sverige föreslår istället våra biskopar att kyrkorna ska kunna konverterar till tillfälliga moskéer för att göra muslimerna nöjda…

  2. Men så har vi ju också dom största idioterna i hela Världen
    som styr, här bör även Ärkebiskopen räknas in bland dom
    uppenbart både blinda och döva, man ser inget, vill inte se
    hör inget, vill inte höra!

  3. Ser Löfvén och hans gäng sådant här överhuvudtaget? Ser Centern och dess helknäppa företrädare vad som sägs? Tror de ser men låtsas som om det regnar. Bulgariska kyrkans ord väger lätt mot imamernas. Det är väl en tidsfråga innan statsministern konverterar till islam.

  4. Enligt Johannes Uppenbarelse så är det här ett skeende som var väntat redan för 1900 år sedan på ön Patmos

  5. Bulgarier har inte hjärntvättas av flummare sedan andra världskriget som västeuroperna. De och de andra forna socialiststaterna tänker som västeuropeer gjorde i början av 1900-talet och det är positivt. Det var då västeuropa hade de värderingar som skapade frihet, framgång och välstånd.

Kommentera