S-politiker: Islam vill ta över världen

”Islam vill ta över världen, vad sysslar Sverige med”, skrev den socialdemokratiske politikern på sin facebooksida.

Det var efter att han sett SVT:s Uppdrag granskning i onsdagskväll som politikern, som är ersättare i kommunfullmäktige i en kommun i Kalmar län, reagerade starkt och skrev ett inlägg på sin facebooksida.

Programmet handlade om ett olagligt läger med EU-migranter som växt upp i Malmö.

”Ingen annan som såg det och reagerade på hur zigenarna beter sig? Dags att få ett slut på detta kanske.”, skrev politikern.

Han skrev också: ”Ryktas om att det har givits tillstånd att bygga moské i Karlskrona, smidigt! Bara ge bort vårt land gratis till islam!”

”Islam vill ta över världen, och vi ska hjälpa dom ta över vårt land eller vad sysslar Sverige med? Galet! Nu räcker det!”

Det ursprungliga inlägget har nu redigerats och vissa stycken har tagits bort.

SVT Nyheter Småland ringer upp politikern under fredagen.

– Du skrev att islam vill ta över världen, hur menade du då?

– Det är bara något jag hört en gång i tiden, säger politikern.

– Du skrev att vi håller på att hjälpa dem att ta över vårt land. Vad tänkte du på då?

– Titta på det jag har skrivit idag, så blir det inte mer missförstånd. Det är ingen idé att jag försöker förklara mer, det blir bara fler missförstånd, säger politikern.

På sin facebooksida har han nu alltså lagt ut ett nytt inlägg: ”Jag var uppretad och skrev i stundens hetta, dumt,” skriver politikern nu.

Han skriver att han tycker att alla människor har samma rättigheter och skyldigheter och att han är för invandring.

”Där vi tar emot en mängd som vi klarar av att integrera på ett bra sätt.”, skriver han.

I sitt nya inlägg skriver han också: ”Jag är emot all religion, och islam är en religon som skrämmer mig. Ganska simpelt, hoppas ej på fler missförstånd.”

SVT Nyheter Småland frågar vad det är som skrämmer med islam? – Jag kan inte ta fram några enskilda saker som jag tänker på. Jag har faktiskt aldrig läst Koranen. Det ska jag nog göra, det vore nyttigt säger politikern.

-Pettersson skulle vilja ändra SVT Smålands fråga till vad är det som inte skrämmer med islam?

Man behöver inte läsa koranen för att inse att islam är en ideologi, värre än kommunismen och nazismen, det är bara att se på de 1 400 år som islam funnits och alla hundratals miljoner som mördats, våldtagits och förslavats i islams namn och räcker inte det så kan man se på dagens väpnade konflikter där islam är inblandat i 90 procent…

14 thoughts on “S-politiker: Islam vill ta över världen

  1. Om är rasist eller är rädd för Islam så finns väl för faan SD!!!! Idioten som uttalat sig valde ju sossarna och därigenom helt fel parti! Alla som är emot utlänningar ska hålla sig till SD!!!

  2. Vad konstigt att myndigheterna har glömt att vi har lagar här i Sverige. Bara mota bort EU-Medborgare och ta böter på plats för nedskräpning. För att inte tala om vilket dåligt skick dessa bilar som färdas på vägarna.

  3. En, kanske relevant fråga under den an vara:
    Hur många självmordsbombare är icke-muslimer?

    Jag är rädd!

    • En relevant fråga under den rubriken kan vara:
      (det är säkert inte ”paddan” som skrivit fel, det är jag)

  4. I en demokrati måste människor med hjärncellerna i behåll träda fram och säga vad de tycker, – bra försök av denna Socialdemokrat!
    Han sa precis vad jag tänker, de ger bort landet gratis till islam! Sverige är illa ute!

  5. Läs koranen, den får dig att avsky islam och muslimer med varenda cell i kroppen. Jag blev chockad då jag läste den, trodde inte mina ögon.

  6. Alla kritiker av jihadisterna ska tystas med alla medel. Dessa förbannade murvlar som tror att dom har monopol på Sveriges framtid. Murvlarna använder alltid samma sjuka retorik så att medieovana tvingas till pudlande och krypande till korset.

    • Förstår inte texten.
      Förstår inte meningarna.
      Förstår inte orden?

      Be någon skriva vad du menar och tänker.
      Om du vill försvara vårt fosterland, Sverige är kanske din åsikt värd att framföra.

  7. Det där var väl ingen nyhet för majoriteten av Sveriges befolkning,eller….. ’Och sen pudla som hela Kennelklubben på det. Har man sett och sagt sanningen en gång så är väl det bra.

  8. ”Alla människor har samma rättigheter” säger han men han kunde tillagt att vi i Absurdistan i dag inte har samma skyldigheter!

Kommentera